Ευχαριστήριο Γιάννη Τσιομπάνου

30 Μαΐου 2019
16:40

Προσωπικά οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με εξέλεξαν πρώτο στο συνδυασμό Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω σε αυτούς που στήριξαν το συνδυασμό μας. Είστε όλοι ήρωες. Μαζί παλέψαμε και διεκδικήσαμε με μεγάλες αξιώσεις το να πάμε στη δεύτερη Κυριακή, ασχέτως αν για πολύ λίγο δεν το καταφέραμε. Το ταξίδι ήταν υπέροχο και ευτυχείς όσοι συμμετείχαν σε αυτό. Ευχαριστώ επίσης τους συνυποψηφίους μου. Είστε όλοι υπέροχοι! Σχηματίσαμε μία δεμένη ομάδα και βάλαμε τις βάσεις για κάτι πολύ όμορφο. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στον αρχηγό μου, τον Κυριάκο Μιχαηλίδη, για τη μοναδική αυτή εμπειρία.

Κυριάκο, είσαι πολύ καλός άνθρωπος. Η Κοζάνη θα μπορούσε στο πρόσωπό σου να έχει ένα νέο δήμαρχο που της αξίζει, μακρυά από αγκυλώσεις, κατεστημένα και διχαστικές συμπεριφορές. Έναν δήμαρχο για όλους τους δημότες. Ό,τι ακριβώς χρειαζόμασταν. Ο κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη στιγμή, στην κατάλληλη θέση. Ας είναι. Εμείς, όλοι μαζί, συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Να είστε όλοι καλά και σας εύχομαι ολόψυχα υγεία και ευημερία για σας και τους δικούς σας. Ό,τι χρειάζεστε, και μεις μπορούμε να βοηθήσουμε ως συνδυασμός, εδώ θα είμαστε. Χρήσιμοι όπως πάντα. Χρήσιμοι και για το επόμενο δημοτικό συμβούλιο, ασκώντας γόνιμη και ουσιαστική αντιπολίτευση και συμμετέχοντας ενεργά όπου χρειάζεται στο πλαίσιο και τη λογική της απλής αναλογικής. Σύμμαχοι στις αποφάσεις που αφορούν το συμφέρον του Δήμου μας και απέναντι σε οτιδήποτε έχει να κάνει με προσωπικά συμφέροντα. Με συνέπεια, δίνοντας το παρόν σε κάθε αγώνα, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα. Δίπλα στον δημότη.

Σας ευχαριστώ πολύ.

2 σχόλια

  • Συγχαρητηρια Γιαννη αξιος!!!Θα μπορουσες ανετα να αναλαβεις την καινουρια βιβλιοθηκη του Δήμου ΚΟΖΑΝΗΣ γιατι πιστευω εισαι ο καλυτερος με διαφορα!!!!Και νομιζω ο Μαλουτας θα το κανει!!!Συγχαρητηρια και παλι!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.