Περί εκλογών… (Γράφει η Καλλιόπη Κισκίνη)

30 Μαΐου 2019
16:34

Καταρχήν να ευχαριστήσω όλους όσους τίμησαν με την ψήφο τους τον Συνδυασμό μας Συμμαχία Ευθύνης με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Λαμπρόπουλο.Όσους τίμησαν εμένα προσωπικά άσχετα αν δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα,μάλλον κάτι παραπάνω θα ήξεραν αυτοί που δεν το έκαναν,τουλάχιστον μου έμεινε το φιλικό χτύπημα στην πλάτη και τα πολλά *αλλοίμονο *.

Ο αγώνας του συνδυασμού μας ήταν άνισος και το ήξερα από νωρίς,βασιζόταν ομως στο ήθος,την διαφάνεια και τις ηθικές αξίες,δεν υπήρχε περίπτωση προδοσίας από την μεριά μου για έναν άνθρωπο αγνό και τίμιο. Ο λαός όμως αποφάσισε,το σεβόμαστε και είμαστε στον δρόμο για την δεύτερη Κυριακή. Εδώ έχω να επισημάνω το εξης και απευθύνομαι στον καθε ψηφοφόρο του Βοίου ξεχωριστά.Την πρώτη Κυριακή υπήρχαν υποχρεώσεις, υπήρχαν συγγενείς και φίλοι που ψήφισες γιατί *έπρεπε *. Τώρα πρέπει να ψηφίσεις Δήμαρχο και είναι εντελώς διαφορετικό το σκηνικό: Έχουν ήδη βγει οι σύμβουλοι,και ηδη διαμορφωθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο. Ποιός σύμβουλος από αυτούς που εκλέχτηκε μπορεί να σ εκπροσωπήσει; Ποιος σύμβουλος ο οποίος θα πάρει το χρίσμα του Αντιδημαρχου θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων σ έναν Δήμο Βοίου; Γιατί ο Αντιδήμαρχος σε μεγάλους Δήμους οπως το Βόιο, είναι ένας μικρός Δήμαρχος,είναι αυτός που θα βλέπεις συνέχεια, μ αυτόν θα συζητάς και θα σου λυνει τα προβλήματα του τόπου.Βάζουμε στην άκρη λοιπόν τον γνωστό μας,τον συγγενή μας,τον κολλητό μας γιατί ήδη βγάλαμε την υποχρέωση μας την πρώτη Κυριακή και ψηφίζουμε άτομο που μπορεί να μας εκπροσωπήσει στην Περιφέρεια και στα Υπουργεία.

Όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας,δεν είναι δύσκολο να πάρουμε την σωστή απόφαση.Και επειδή δεν θα έρθουν πολλοί ετεροδημότες να ψηφίσουν και θα εχει μεγάλη αποχή(γιατί βγήκε η υποχρεωση) εμείς που μένουμε στα χωριά μας και φυλάμε Θερμοπύλες ας κάνουμε το σωστό: Ψηφίζουμε δήμαρχο που μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων του Δήμου μας και που έχει συμβούλους άξιους,ηθικούς και ικανούς!!! Ευχαριστώ και πάλι για την σταυροφορία σας στο πρόσωπο μου. Καλή δύναμη σε όλους!!

3 σχόλια

  • Μια που μας υποδειχνεις πως πρέπει να σκεφτούμε πες μας και ποιον πρέπει να ψηφίσουμε για δήμαρχο . Διαφορετικά τι νόημα έχουν τα αυτονόητα γραφουμενα σου ..!

  • Μπράβο Καλλιόπη, πολύ μεστό κείμενο γιατί για μερικούς τα αυτονόητα είναι και δυσνόητα…

  • Ενω μεχρι τωρα ειχαμε δημαρχο που μπορουσε να μας εκπροσωπησει και να μιλησει στα υπουργεια και με τους παραγοντες!!!!
    Ασε μας ρε Ποπη, τα ειδαμε τα χαιρια σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.