Λάζαρος Μαλούτας: “Ζείτε μόνο στην εποχή της εικόνας κύριε Ιωαννίδη”

30 Μαΐου 2019
20:01

Ο κ. Ιωαννίδης πιστεύει ότι ζούμε στην εποχή της εικόνας.

Δεν ζούμε στην εποχή της εικόνας.

Ο τόπος μας ζει σε μια σκληρή πραγματικότητα λόγω της κρίσης που επιτείνεται ειδικά εδώ από την απομείωση της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Προφανώς ο κ. Ιωαννίδης θέλει να αγνοεί ότι οι πολίτες αυτό που ζητούν είναι ανάπτυξη, δουλειές, έργα, βελτίωση της καθημερινότητάς τους και όχι μακέτες με εικονικές αναπλάσεις όπως π.χ ανάπλαση περιοχής ΟΣΕ.

52 σχόλια

    • Άλλωστε ο χώρος που υπηρετεί γνωρίζει καλά πως γίνονται οι σωστές μεταφορές ψηφοφόρων χωρίς να πάρει κανείς είδηση αυτοί εδώ δεν είναι εκπαιδευμένοι…

        • Γλυκαθηκε απο την εξουσια ο Λευτερακης και κανει απεγνωσμενες προσπαθειες να κρατηθει στην καρεκλα του.Δεν αξιζεις για δημαρχος γι αυτο βγηκες με το ζορι δευτερος.Αντε γεια!

          • Ωραία άποψη έχετε για τη δημοκρατία … επιστροφή στην Α γυμνασίου να διαβάσετε τα κεφαλαία Σόλων Κλεισθενης Περικλης

  • καλα θα ητανε ολοι μας να καταλαβουμε πως την επόμενη ημέρα θα πρεπει να υπάρχει δημοτικό συμβούλιο που θα μπορεί να διοικήσει την πόλη. κάτι τέτοιο δεν το βλέπω να συμβαίνει σε πολλους δημους της χωρας. και η κοζανη θα αντιμετωπισει μεγαλο τετοιο προβλημα. θα διοικήσει η μειοψηφία????????????????? οποιος κι αν εκλεγει την κυριακη του 2ου γυρου..δυστυχως με το νεο συστημα, εαν δεν “συνεταιριστουν” 3(τρεις) συνδιασμοι τουλαχιστον, δεν θα μπορει να βγει και να υλοποιηθει καμμια αποφαση!!μην το γελατε καθολου!!! οδευουμε σε πληρη απαξιωση του θεσμου των δημων..επομενως μην χαιρεστε με συγκεκριμενες παραταξεις και μην αντιδρατε σε γνωμες καποιοων σοφοτερων, η επομενη μερα θα ειναι πολυ δυσκολη υποθεση!!

  • Κινήσεις πανικού Δημαρχε, αυτά πρεσβεύει η κίνηση; Πράξεις του φενεστε, τουλάχιστον στέλνετε που στέλνετε email προσέξτε λίγο που τα στέλνετε, μην την πατάτε σαν πρωτάρηδες… Φταίει μετά ο κόσμος να σας κατακρίνει για το ‘φενεστε’

    Κρίμα σε μας που σας πιστέψαμε, Κ Μαλούτα μόλις κερδίσατε μια ψήφο

    • ενώ ο Μαλούτας μόνο έργο … τίποτε για το θεαθήναι
      τί διαβάζει κανείς…ενδιαφέρουσα επισήμανση

    • Αστοχο Λευτέρη! Κρίμα γιατί είχες τη δυνατότητα να είσαι καλύτερος δήμαρχος από τον Μαλούτα.

  • Ο κ Ιωαννίδης ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχεται ότι τον ενδιαφέρει το τι φένεται προς τα έξω… Και Μόνο, στο ΣΥΡΙΖΑ σας τα έμαθαν αυτά τα κόλπα;

    Υποτιμάει το μυαλό των δημοτών του Δήμου Κοζάνης δηλαδή

    Που είναι τα ωραια λόγια περί ουσίας των πράξεών κύριε Ιωαννίδη,

    2 μέρες έμειναν , θα κάνουμε υπομονή

  • Οι εντυπώσεις δεν κερδίζονται με τους κομπάρσους στις συγκεντρώσεις, οι πολίτες αποφάσισαν ότι μετά από 5 χρόνια εισασταν ο 2-3ος συνδυασμός, μέχρι τώρα ψηφοδέλτια μετράτε

    Μην υποτιμάτε την κρίση των δημοτών κ Ιωαννίδη, όχι άλλη αλαζονεία και αυταρχισμός, η παραδοχή ήττας είναι ένδειξη πολιτικού πολιτισμού που από το email σας δένεται ότι δεν διαθέτετε.

  • Αχαχαχαχα ναι Μαλουτα τώρα μας έπεισες ξέχασες τα δικά σου κ κατηγορείς τον Ιωαννιδη αλλά δν θα σου περάσει, ψήφο στον Ιωαννιδη γιατί βοήθησε την Ποντοκωμη σε πολλά.

    • Ωραία λοιπόν ζητήστε ανεξαρτητοποίηση για την Ποντοκωμη και κάντε δήμο ξεχωριστό. Γιατί στην υπόλοιπη Κοζανη Δεν έκανε τίποτα. Επιπλέον είσαι μικρός μάλλον και ξέχασες τι έκανε ο Μαλουτας για το χωριό σας, δήμο ήθελα να πω.

      • Πρώτον δν είμαι μικρός είμαι γυναίκα κ είμαι 42 χρόνων κ ξέρω πολύ καλά τι μου γίνεται κ τι δν έχει κάνει ο Μαλουτας κ ο Μιχαηλίδης που κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι άλλοι έφεραν την Κοζάνη κ τα χωριά σε αυτην την κατάσταση, δεύτερον ο Ιωαννιδης όπως εσείς επιμένετε ότι δν έχει κάνει τπτ είναι άσκοπο δν μας αλλάζετε γνώμη για να μην τον ψηφίσουμε, κ τα χίλια καλά να κάνει εσείς παλι παράπονα θα κάνετε, μάθετε να αναλαμβάνετε κ εσείς τις υποχρεώσεις κ τα λάθη σας σαν πολίτες.

        • Κυρία 42αρα μου ο Δήμος Κοζανης δεν είναι ένα χωριό κούνηςτε το κεφάλι σας και επίσης πείτε ένα έργο που έκανε για την Ποντοκωμη θα σας διευκολύνω εγώ τίποτα όπως και στον υπόλοιπο δήμο.. Ζητήστε σας είπα ανεξαρτητοποίηση της Ποντοκωμη και βάλτε τον δήμαρχο /κοινοτάρχη. Δεν ξέρω είχε σχέση με τοπική αυτοδιοίκηση; Δεν θυμάμαι. Είχε δουλέψει πιο πριν κάπου; Όπως και κάποιοι του ψηφοδελτίου. Δούλευαν κάπου ή τώρα κάνανε επιχειρήσεις;

          • Ενώ ο Μαλουτας η ο Μιχαηλίδης η ο Κουκουλοπουλος κ σία τρελάθηκαν για την Ποντοκωμη κ για τον υπόλοιπο Δήμο άιντε βρε δουλευόμαστε μεταξύ μας, Ιωαννιδης κ τέλος.

      • Ποία ήταν τα έργα του Μαλουτα η του Μιχαηλίδη για την Ποντοκωμη κ το λέτε δλδ, τουλάχιστον με τον Ιωαννιδη προχωράει το έργο κ θα γίνει χωριό είτε με 100 είτε με 50 σπίτια αντε επιτέλους με την κακία.

  • Ωραία το έστησες το παραμύθι Μαλουτα κ θες να σε πιστέψουμε, ε όχι βέβαια ότι κ να λες Ιωαννιδης μόνο τέλος.

    • Μαλουτας. Τώρα και στο εξής. Τώρα εμείς θα πούμε τέλος. Κατάλαβες; Τέρμα η απραξία στο δήμο Κοζανης. Η πόλη πρέπει να πάει μπροστά. Πες ένα έργο ένα μόνο ένα. Λευτερακη δεν κανείς για δημαρχοσ Αγόρι μου. προσωπική άποψη εκφράζω από αυτά που βλέπω.

  • Κύριε Μαλουτα θα θέλαμε πραγματικά να ακούσουμε το πρόγραμμα σας, όχι να κρίνετε απλώς το πρόγραμμα των όσων διεκδικούν το Δήμο όπως εσείς. Αφήστε αυτά και πηγαίνετε σε κανένα Debate να σας ακούσουμε, και μην αναλωνεστε στο τι κάνουν οι άλλοι αλλά τι κάνετε εσείς…και τι έχετε εσείς να μας πείτε. Κάτι που δεν είδαμε καθώς δεν βλέπουμε να αποδέχεστε τηλεμαχιες. Πολιτικός πολιτισμός. Μεγάλο πράγμα

  • …Ρε παιδιά..το διάβασα 2-3 φορές… δεν βρίζουν κανέναν, δεν εχθρεύονται… από ότι καταλαβαίνω, παρακινούν τους ανθρώπους τους σε μια συγκέντρωση. Ποιος ο λόγος να το κάνουμε θέμα?

    • δεν παρακινουν απλα. ζηταν να φερουν οσους πιο πολλους γινεται γιατι η εικονα ειναι το παν…που θα οριζει οτι αυτοι ειναι οι νικητες. τραγικο. πεφτει συνεχεια σε λαθη και ατοπηματα ο δημαρχος ειναι σε απογνωση

  • Απορία. Ο κ. Μαλούτας που, όπως ο ίδιος λέει, δεν αγνοεί τους πολίτες, γιατί αρνείται τη συμμετοχή του σε Debate; Φοβάται τόσο πολύ την εικόνα; Φοβάται κάτι άλλο; Θέλει να κρυφτεί από κάτι; Μήπως δεν έχει να προτείνει κάτι; Μάλλον αυτό. Εκτός κι αν “ζει στον κόσμο του”…

    • Προσπαθεί να περάσουν αυτές οι δυο μέρες όσο πιο αθόρυβα μπορεί μη τυχόν και φανεί «η γύμνια του βασιλιά»

    • Θα τον πιάσει η μούγκα πάλι όπως στο πρώτο debate που είχαν κάνει όλοι μαζί, τώρα αν είναι και μόνος του θα τον κάνει με τα κρεμμυδάκια ο Λευτέρης…είναι ότι ακριβώς και ο Πατούλης κενός χωρίς επιχειρήματα.

  • Κάνε κι εσύ ανοιχτή συγκέντρωση τέως δήμαρχε. Αν μπορείς…

    Υ.Σ. Εμείς κε Μαλούτα ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ στην δική σας Νεφελοκοκκυγία. Γι’ αυτό θα σας ξαναμαυρίσουμε την Κυριακή.
    Ψήφισα κι έληξες!

    • Λευτέρη πες μας τι έκανες εσύ από το 2014 έως σήμερα.

      Η ιστορία θα σε αναφέρει ως τον οικολογο που δεν φύτεψε ένα δέντρο, ως τον δήμαρχο που από από δημοτικός σύμβουλος λες τα ίδια για δήθεν ελλείμματα, ως ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Δυτικής Μακεδονίας που αναγνώρισες ότι τα Σκόπια είναι Μακεδονία.
      Ευχαριστούμε για την προσφορά σου.

    • Και τι σημειώνει αυτό; Ούτως ή άλλως την Παρασκευή ο κόσμος είναι πολύς στην πλατεία. Θα τους καπηλευτηται όλους; Ή μήπως θα φόρεσε βραχιολάκια;
      Δήμαρχος Μελουτας. Η Κοζανη δεν ξανά ρισκάρει. Πάρτε το χαμπάρι.

  • Ο κ.ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΔΙΆΣΤΗΜΑ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ. ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ…!!

    • Όχι φίλε μου ασχολούμαστε απλά με τι μέλλον θα έχει πια ο τόπος τα επόμενα 5 χρόνια. Απραξία με Λευτερακη;; Ή πρόοδο και προκοπή με Μαλουτα;;

      • Πρόοδος με άδεια ταμεία και χρεωμένο δήμο όπως τον παρέδωσε; περίεργη αντίληψη έχεις για την προοδο

        • Μάλλον σκράπας στα μαθηματικά . Δεν μπορείς να αθροίσεις τα έργα. Κάνε απλά αναζήτησή στο internet. Πάντως εσυ έν κατάλαβα μιλάς για ένα μοντέλο προόδου μέσω απραξίας.

  • Εσείς που δεν πιστεύετε στην εποχή της εικόνας κ.Μαλούτα, καταφέρατε να έχουμε μετά από τόσα χρόνια διακυβέρνησης του συνδυασμού σας, μια από τις πιο άσχημες πόλεις της Ελλάδος.

    Σας ευχαριστούμε

  • Χαχαχα Να κερδισουμε τις εντυπωσεις να κινητοποιηθουμε,,ποιο γκριζο πεθαινεις,χασαν τα αυγα και τα πασχαλια μου φενεται μονο κ μονο για την καρεκλα….Κυριοι αντε γεια ,,καλα βολευτικατε 5 χρόνια απο δουλεια ,,απ τη Δευτερα θα σας δουμε… Δημαρχος ανεργος,γ.γ ανεργος,προεδρος δημ.συμβουλιου ανεργος,,πως θα παει μπροστά ο τοπος??

  • Εγώ θέλω δήμαρχο δημόσιο υπάλληλο για να τον πληρώνουμε όλοι εμείς, ότι και να κάνει…. Ας βγάλει ένα ευρώ μόνος του, έξω στην αγορά πρώτα. Καρέκλα καρέκλα καρέκλα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.