Λευτέρης Ιωαννίδης: “Ζητώ την δεύτερη εντολή σας”

30 Μαΐου 2019
20:20

Απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες του Δήμου Κοζάνης όποια ιδεολογική ή κομματική ταυτότητα και αν έχουν.
Σε όλους, γιατί όλοι μαζί είμαστε ένα ισότιμο σώμα το οποίο ο Δήμαρχος καλείται να υπηρετεί σε κάθε βήμα, σε κάθε λέξη του.
Το πρόγραμμα, το ψηφοδέλτιο και οι εκλεγμένοι μας επιβεβαιώνουν ότι δεν έχουμε κομματική απόχρωση.
Είμαστε ανεξάρτητος πολιτικός φορέας, είμαστε η μόνη επιλογή που απέμεινε για την εκλογή της ερχόμενης Κυριακής, που ταυτίζεται απόλυτα με τις αυτοδιοικητικές ανάγκες και τις ανάγκες της κοινωνίας.
Στην Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις» ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα να αφήνουμε τις κομματικές μας ταυτότητες στην πόρτα.
Κατά την διάρκεια της θητείας μας, συνομιλήσαμε θεσμικά με όλους τους πολιτικούς χώρους και με όλες τις κρατικές βαθμίδες σε κάθε ευκαιρία και με μόνο πρόταγμα το καλό του Δήμου και όχι το στενό, κομματικό συμφέρον οποιουδήποτε χώρου.
Δεν αρνηθήκαμε ποτέ καμία δημοκρατική στήριξη, δεν ζητήσαμε όμως ποτέ καμία στήριξη. Η μόνη στήριξη που χρειαζόμαστε και αποζητούμε σε κάθε ευκαιρία είναι αυτή των Δημοτών που υπηρετούμε.
Η Δημοτική Κίνηση είναι φτιαγμένη ελεύθερα, πολιτεύεται ελεύθερα, και κινείται ελεύθερα.
Η Δημοτική Κίνηση έχει δύο πατρίδες που σέβεται, την Κοζάνη και την Ελλάδα.
Η Δημοτική κίνηση παραμένει μια ανοιχτή, ελεύθερη παράταξη χωρίς παρωπίδες και για αυτό σας καλώ την Κυριακή να δώσετε την δεύτερη εντολή να διοικήσουμε τον Δήμο με τον ίδιο, ελεύθερο τρόπο. Η Κοζάνη χρειάζεται όσους ξέρουν να συνεργάζονται. Δεν μας περισσεύουν πια οι συναινέσεις!

Λευτέρης Ιωαννίδης
υποψήφιος Δήμαρχος

92 σχόλια

  • Με το ζόρι ντε και καλά εγώ να γίνω δήμαρχος. Έγινες μια φορά, ήρθες σχεδόν τρίτος, ήρθες δεύτερος σε αυτόν που έδιωξες, άντε πάλι με το ζόρι ντε και καλά εγώ να γίνω δήμαρχος.

  • Πότε προλαβαίνετε ρε μάγκες πάνω από τον υπολογιστή για να γράψετε τα σχόλια σας όποτε γράφει ο Ιωαννίδης; Τι φοβερή ικανότητα είναι αυτή?

  • καλα θα ητανε ολοι μας να καταλαβουμε πως την επόμενη ημέρα θα πρεπει να υπάρχει δημοτικό συμβούλιο που θα μπορεί να διοικήσει την πόλη. κάτι τέτοιο δεν το βλέπω να συμβαίνει σε πολλους δημους της χωρας. και η κοζανη θα αντιμετωπισει μεγαλο τετοιο προβλημα. θα διοικήσει η μειοψηφία????????????????? οποιος κι αν εκλεγει την κυριακη του 2ου γυρου..δυστυχως με το νεο συστημα, εαν δεν “συνεταιριστουν” 3(τρεις) συνδιασμοι τουλαχιστον, δεν θα μπορει να βγει και να υλοποιηθει καμμια αποφαση!!μην το γελατε καθολου!!! οδευουμε σε πληρη απαξιωση του θεσμου των δημων..επομενως μην χαιρεστε με συγκεκριμενες παραταξεις και μην αντιδρατε σε γνωμες καποιοων σοφοτερων, η επομενη μερα θα ειναι πολυ δυσκολη υποθεση!!

  • Θα την έχεις εννοείτε, δν γυρνάμε στους παλιούς δν την ξανά πατάμε, μια χαρά δήμαρχος είσαι κ φάνηκε άσε να λένε ότι δν έκανες τπτ, ούτως ή άλλως κάνεις δν μένει ευχαριστημένος ακόμα κ έξω από το σπίτι του να τον φυλάς.

  • Εγω ζητάω το ΤΖΟΚΕΡ. Ίσως έχω περισσότερες πιθανότητες. Εμετρήθης, εζυγίσθης και ευρέθης ελλιπής. Θεωρώ άδικο το σύστημα που σου δίνει δεύτερη ευκαιρία.

  • Εσυ ομως εχεις ταυτοτητα. Ο Τσιπρας σου την εδωσε. Τωρα δεν προλαβαινεις να αλλαξεις ταυτοτητα.

  • Ξαφνικά θυμήθηκαμε και την λέξη πατρίδα

    Μέχρι τώρα οι εκλεκτοί και υποστηριζόμενοι του ΣΥΡΙΖΑ, όταν αναφέρεις την λέξη πατρίδα σε λένε ακροδεξιό; Τι έγινε πάμε να τσιμπισουμε ψήφους από την δεξιά δεξαμενή κ Ιωαννίδη;

    Ούτε μια ψήφος πατριώτη στον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ για την Κοζάνη

    • Ο μαλουτας γιατι να τσιμπησει ψηφους τοτε?

      Μαλλον γιατι ειναι κομματικός υποψηφιος και το κομμα του πασοκ θα συνεργαστεί με τη νδ

      • Κανένα κόμμα δεν μπορεί να υποχρεώσει κανένα που να ψηφίσει… Όλοι οι ψηφοφόροι μετρούν τα θετικά και τα αρνητικά του καθενός και θα απόφασισουν…

    • Μπράβο ρεκόρ Μανώλη σωστος.
      Πατριδοκαπηλια στο 90′ ο λευτερακης.
      Όχι δεύτερη φορα,αλλά τρίτη και μακρύτερη θα ειναι.
      Μας γονατισατε με τις χρεώσεις του δήμου

  • ανεξάρτητος πολιτικός φορέας

    οι εκλεγμένοι μας επιβεβαιώνουν ότι δεν έχουμε κομματική απόχρωση.
    μπλα μπλα μπλα
    έλεος Λευτερη
    Μας λες οτι θες δευτερη εντολη

    την εντολη που λεει Ου ψευδομαρτυρήσεις κατά τού πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή”.την γνωριζεις??

    80% 80% 80% η μειωση που μας ελεγες τα ξεχασες??

    Εαν τα ξεχασες τοτε ψευδεσαι οποτε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ

  • Από πότε αυτός που μας ειπε ο Αλέξης Τσίπρας εδώ από την Κοζάνη την προηγούμενη εβδομάδα να ψηφίσουμε και να στηρίξουμε με την ψήφο μας έγινε ξαφνικά ανεξάρτητος; Όσο ανεξάρτητος ήταν ο Θόδωρος Καρυπίδης, αλλό τόσο είστε και Εσεις

    2 ΜΕΡΕΣ πριν τις εκλογές βαφτίστηκε ανεξάρτητος ο συνδυασμός;

    Όχι αλλά ψέματα, δεν πείθεται κανένα ΜΑ κανένα…

  • Απόγνωση διακρίνω στη γραφή.
    Δε θα ‘θελα να ήμουν στη θέση σου.
    Από Δευτέρα τι γίνεται???

  • Ciao Λευτέρη. Έχεις χάσει ήδη και το ξέρεις. Δεν είναι το 2014 που σε ψήφισαν όλοι οι νεοδημοκράτες. Άλλαξαν τα πράγματα !!!!!

  • ελεος πια δημαρχε. πρωι μεσημερι βραδυ δελτια τυπου. ε οχι καια ανεξαρτητος κοτζαμ προωθυπουργος πριν 2 βδομαδες απο την κοζανη ειπε οτι εισαι εκλεκτος του συριζα κ εσυ χειροκροτουσες

  • μονο με τους συριζαιους βουλευτες μιλουσες Λευτερη. αυτοι ηταν συνεχεια στο γραφειο σου κ το ξερουν ολοι οι πολιτες. αυτοι επεβαλλαν και υποψηφιους στο ψηφοδελτιο

  • ηττοπαθεια και απογνωση μεγαλη ο δημαρχος δεν ξερει τι αλλο να κανει αφου βλεπει να χανει την καρεκλα τη δευτερα

  • Δε ντρέπεσαι να λες ψέματα όταν εσύ ήσουν παρών στην κοπή πίτας της Ν.Ε Σύριζα Κοζάνης και όταν πάλι μία εβδομάδα πριν τις δημοτικές εκλογές στελέχη της υποτιθέμενης ανεξάρτητης κίνησης ήταν παρών στην ομιλία του πρωθυπουργού, ο οποίος ζήτησε να ψηφίσουν εσένα για δήμαρχο οι πολίτες.

  • Έχει γεμίσει η πόλη συνταγματολογους… Νομίζω ότι πρέπει να χαλαρώσετε και στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία είναι ντροπή να γράφονται τέτοια σχόλια

  • Όταν ο λαός της Κοζάνης σε φώναζε να βγεις προστα για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ εσύ και ο Καριπιδης κάνατε την πάπια τώρα τη ζητάς φώναξε τον ΤΣΙΠΡΑ να σε ψήφιση αντε στο καλό. .πέντε χρόνια δημόσιος υπάλληλος φτάνει. .

    • Το σχόλιό σας για τον κ. Ιωαννίδη είναι υποτιμητικό και σε προσωπικό επίπεδο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε προσωπικά μαζί του και να του πείτε ό,τι θέλετε, όχι όμως μέσω του kozan.gr

      • Kozan έχετε κόψει αρκετά. Η πολιτική απορρήτου και όλα αυτά που συμφωνούμε τι είναι. Εδώ νομίζω γίνεται δημόσιος διάλογος . Ή κάνω λάθος

        • Η πολιτική απορρήτου κι ο δημόσιος λόγος δε σημαίνει ότι μπορείτε σε προσωπικό επίπεδο να μειώνετε έναν άνθρωπο και να γράφετε ΑΝΩΝΥΜΑ ό,τι θέλετε. Σας το ξαναγράψαμε μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ. Ιωαννίδη προσωπικά, όχι μέσω του kozan.gr και μην το συνεχίζετε δεν θα περάσουν τέτοια σχόλια εδώ.

          • “ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ” ΠΟΛΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ή μηπως κατευθυντικό? αυτο κρατα το για σενα δεν με ενδιαφερει αν το δημοσιευσεις διοτι φαινεται οτι μεροληπτείς. ευχαριστω και δεν προκειται να ξανα επισκεπτω την ιστοσελιδα σας. Επιπελέον του το έχω πει και προσωπικά το υΛευτεράκη και των υπολοίπων. Αλλά επειδή δεν το κατάλαβαν τγο λέω στον κόσμο για να μην ξανα παρασηρθεί. ΓΚΕ ΓΚΕ?

          • Σεβαστά τα γραφόμενά σας, ωστόσο επιμένουμε ως προς το αρχικό μας σχόλιο. Καλή συνέχεια!

    • GiannisK φαίνεται από τα σχόλια σου πως έχεις έφεση στον τραμπουκισμό, βελόπουλος ΝΔ χρυσή αυγή το ίδιο μαγαζί

  • Πόσοι έχουν κινητοποιηθεί μόνο για να λασπολογουν σε σχόλια;Δε βολεύει μάλλον η λαιβ αντιπαράθεση… φοβάστε; Θα θελα πολύ να μάθω.
    Τραγικό να μην κοιτάτε πράξεις…που έφτιαξε τα οικονομικα του δήμου τα οποία ήταν ανύπαρκτα, που άφησε πίσω την νοοτροπία των παλιάς κοπής πολιτικών-(οι επαγγελματίες πολιτικοί ναι) και πήγε την πόλη ένα βήμα μπροστά…για να μην πω 10.

  • Έχουν λυσσάξει κάποια τρολάκια να ανεβάζουν posts για τον Μαλούτα και την Ενότητά του και εναντίον όλων των άλλων (στον 1ο γύρο) και τωρα επικεντρώθηκαν εναντίον του Ιωαννίδη.
    Συνεχίστε έτσι και το 60% του Ιωαννίδη του 2014 θα γίνει 70%.
    Είστε ξεκάθαρα χαμένοι, γι’ αυτό και το μένος σας εναντίον του Ιωαννίδη.

    • Τρολακια δεν υπάρχουν κύριε. Εμείς μιλάμε με ονόματα . Εσυ ποιος είσαι άραγε; Ωραία ειδικότητα πάντως

  • Κοζάνη Μια πόλη στο σκοτάδι διαβάζοντας τα άθλια σχόλια των σχολιαστών του Μαλουτα. Τα περισσότερα είναι τραγικά πάντα με νότες μακεδονικού μιας και ειναι πιασάρικο θεματάκι. Άραγε γιατί βγάζουν τόσο μένος; ξέρουν ότι θα είναι ξανά αντιπολίτευση τα μαλουτακια;

    • Δεν είναι μένος, είναι αγανάκτηση που μετά από 5 χρόνια απραξίας και στρώσιμο χαλιού στα σχέδια του σύριζα, θυμηθήκατε την πατρίδα!!!!!

    • Άφησαν τον σημανδράκο και πιάσανε τον ιωαννίδη, και στης καρέκλες πάλη το παλιό καλό πασοκ του πάρη.

    • Ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ στη θητεία Μαλουτα έπαιρνε μισθό;
      Επί δημαρχιας Ιωαννιδη ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΠΑΙΡΝΕΙ;

      Φουρκα

    • Τρολακι του Ιωαννιδη ειμαστε δημοτες κ εχουμε το δικαιωμα να κρινουμε.Ο Λευτερακης απεδειχθη ανικανος και απειρος.Ηρθε η ωρα οι α(ν)εργοι να επιστρεψουν στον οαεδ.Περαστικα σου!

    • Γραψε το ονομα σου τη Δευτερα να τα ξαναπουμε τρολακι οχταμηνιτη…ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ…

  • Λευτέρη πες μας τι έκανες εσύ από το 2014 έως σήμερα.

    Η ιστορία θα σε αναφέρει ως τον οικολογο που δεν φύτεψε ένα δέντρο, ως τον δήμαρχο που από από δημοτικός σύμβουλος λες τα ίδια για δήθεν ελλείμματα, ως ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Δυτικής Μακεδονίας που αναγνώρισες ότι τα Σκόπια είναι Μακεδονία.
    Ευχαριστούμε για την προσφορά σου.

  • Αγαπητοί φίλοι της Ενότητας. Εμείς οι ΔΕΞΙΟΙ θυμόμαστε πολύ καλά τι γινότανε 25 χρόνια. Αφού δεν μπροούμε να βγάλουμε δικό μας, εμείς τον βγάλαμε το 2014 και εμείς θα τον βγάλουμε το 2019. Γιατί προτιμώ τους 2-3 δεξιούς δημοτικούς συμβούλους του Ιωαννίδη παρά του ΠΑΣΟΚ.
    Ραντεβού την Κυριακή

  • Έχεις πολύ θράσος, να ζητάς ξανά εντολή. Να πας στο WWF να στη δώσει! Στο σπίτι και γρήγορα! Ποτέ ξανά το ίδιο λάθος!

  • ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ! ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ… ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

  • Ανάμεσα σε δύο μη άξιους δυστυχώς πρέπει να διαλέξουμε τον λιγότερο επιζήμιο για τον δήμο Κοζάνης. Κσι δυστυχώς για τον Ιωαννίδη αυτός είναι ο χειρότερος .

  • Δημοσιογράφος μεσημεριανης εβδομαδιαιας εκπομπής τηλεφωνει στο δήμαρχο για να μάθει την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο λόγω της κακοκαιρίας.
    Ασαφεις κ γενικές απαντήσεις φυσικά κι από το τηλέφωνο να ακούγονται κλαματα.
    Θα περίμενα να ειναι στην υπηρεσία για το συντονισμό και τη διαχείριση της κατάστασης κι όχι για ύπνο

  • για αλλη μια φορα συριζαϊκο καλεσμα απο τον εκλεκτο του κομματος. ολοι οσοι εκλεχτηκαν ανηκουν στον ΣΥΡΙΖΑ και στα οργανα του εδω και καιρο. για ρωτηστε και τους βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ στο νομο που οριζαν υποψηφιους στο δημαρχο

  • ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙ ΟΛΟΥΣ …ΑΠ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΗ

  • Τότε που έβραζε η πόλη της Κοζάνης για τη συμφωνία των πρεσπων … που ήταν ο δήμαρχος;;Ας ζητήσει 2η εντολή από τους πολίτες των Σκοπίων

    • Ο Ιωαννίδης ήταν όπου ήταν και ο Μαλούτας.
      Κάτσε μην τους πήρε ο Κούλης για σκι στην ορεινή Κορινθία!

  • Όταν κ. Ιωαννιδη μάθεις να σέβεσαι και να εκτιμάς τον αγώνα που κάνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες τότε θα έχεις το θάρρος και το θράσος να μας πεις ότι είμαστε “Τόπος να ζεις”! Ευχαριστώ πολύ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.