Παράταση εγγραφών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Κοζάνης (2019-20)

31 Μαΐου 2019
09:56

Παράταση εγγραφών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Κοζάνης (2019-20)

Παρατείνεται έως την ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 07/06/2019 η προθεσμία εγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κοζάνης. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά ως εξής:

• Για τις εγγραφές στους 1ο, 2ο, 3ο, Παιδικό Σταθμό θα πρέπει να προσέρχονται στα γραφεία του 1ου Παιδικού Σταθμού που βρίσκεται στην γωνία των οδών Γκέρτσου και Πόποβιτς (από 09:00 π.μ. έως 13:00 μμ.)

• Για τις εγγραφές στους περιφερειακούς Παιδικούς Σταθμούς (Τετραλόφου, Αιανής, Καισαρειάς και Κρόκου) και προς αποφυγή της ταλαιπωρίας, οι γονείς θα μπορούν να προσέρχονται στους κατά τόπους Παιδικούς Σταθμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2461021461 γραμματεία και 2461021149 προϊσταμένη τμήματος Παιδικών Σταθμών καθημερινά από 08:00 π.μ έως 15:00 μ.μ.

Ένα σχόλιο

  • ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ Η ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΔΙΩΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΕΡΠΟΥΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ Η ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.