kozan.gr: Η δήλωση της Αθηνάς Τερζοπούλου για το εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Εορδαίας (Βίντεο)

2 Ιουνίου 2019
22:06

 

 

Η δήλωση της Αθηνάς Τερζοπούλου για το εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Εορδαίας.

17 σχόλια

  • Μικρότητες και υπονοούμενα. Δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο μετά τη δεύτερη ομιλία της που άκουσα. Είστε τυχερή που είχε μεγάλη αποχή. Αλλιώς το μαύρισμα θα ήταν στο φουλ.

  • αποκλειεται ανωνυμε να εχεις μυαλο περισσοτερο απο ενα κουκουτσι. Η Τερζοπουλου εχει επιπεδο και πολυ ασχοληθηκε με το χωριό.

    • Μαρία αν την γνωρίσεις καλύτερα θα καταλάβεις πόσο επίπεδο έχει.
      Άσε το ” δεν βοηθηθηκαμε από κανέναν.Ολοι ξέρουν.Και άλλη κοροϊδία;

      • Άνθρωπος που εργάζεται τόσα χρόνια τίμια και είναι μορφωμένος και δίκαιος, φυσικά και έχει επίπεδο. Αλλά για να το καταλάβει κάποιος πρέπει να εκπέμπει στα ίδια μηκη κύματος.

  • γιατι η κ.τερζοπουλου δεν συνεχαρη εστω και για το τυπικο τον νεο δημαρχο; δεν ειχε τα κοτσια μετα απο οσα εχει πει….κι ουτε κανει ξερει τι γινοταν χτες στα εκλογικα απο τα πρωτοπσλικαρσ της. Ειναι κριμα μια τοσο μορφωμενη γυναικα να αφηνει να την κανουν κουμσντο αλλοι….

  • Άνισος και ασύμμετρος αγώνας; Που το σκαρφίστηκες αυτό; Συγχαρητήρια στον αντίπαλό σου δεν άκουσα να δίνεις. Τόση μικρότητα πια;

  • Ειρωνεία θα ήταν να τον συνεχαρόταν από τη στιγμή που δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν την εκφράζουν οι ανεπαγγελτοι πολιτικοί που καρπωνονται τα καλά της θέσης τους.

    • Αυτό θα λεγόταν πολιτικός πολιτισμός, όχι ειρωνεία. Αλλά για να το πράξεις πρέπει να το έχεις. Κατά τ’ άλλα τον Πλακεντά μέμφονταν… Ντροπή για τα τόσα ανώνυμα σχόλιά σου και την χολή που συνεχίζεις να ρίχνεις στο δημόσιο διάλογο. Ακόμη κι η Βρυζίδου συνεχάρη τον Ζαμανίδη. Εσύ;

    • Αυτο το ανεπαγγελτοι πολυ σας βολευει τελικα…ο ανθρωπος πτυχιο ΤΕ εργων υποδομης και εργαζοταν σε τρσπεζα απο τηνοποια παραιτηθηκε με δικη του επιλογη για να ασχοληθει με την πολιτικη. Δηλαδη οποιος εχει ενα πτυχιο και τελικα ασχολεται με κατι αλλο ειναι αχρηστος; εδω αλλοι τελειως αγραμματοι που μπηκαν στην δεη με βυσμα και ειναι τεμπεληδες συνδικαλισταραδες και ασχολουνται και χρονθα με την πολιτικη δεν ειδα κανεις να τους χαρακτηριζει ετσι. Η κ. Τερζοπουλου πρεπει να καταλαβει οτι ολοι αυτοι που την ψηφισαν θελουν να την δουν να εργαζετσι για το καλο του δημου και οχι να απαξιωνει ανθρωπους. Πρεπει να συνεργαστει αλλιως το πτυχιο δεν λεει τιποτα.

  • Από την μια ήσασταν οι πιο δεξιοί εσείς! Από την άλλη είχατε ψηφοδέλτιο από όλα τα κόμματα! από την άλλη αυτοί που εκλέχθηκαν όλοι είναι παλιοί, που είδατε το καινούργιο! Στο ψηφοδέλτιο σας; Καλημέρα δεν έλεγε σε όποιον ήταν σε άλλο ψηφοδέλτιο! Ο λόγος της μόνο κακίες! Ο άνθρωπος φαίνεται από την στάση του που δεν συνεχαρει τον καινούργιο δήμαρχο!

  • Δε θέλω αηδιες…. Κόντεψα να ξερασω με τα λεγόμενα της…. Ευγενής άμιλλα;;;; Ας γελάσω, για πείτε μας πήγε να συγχαρεί τον νέο Δήμαρχο;;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.