Θρίαμβος του συμπατριώτη μας Πελετίδη στην Πάτρα: «Συνεχίζουμε τον αγώνα»

2 Ιουνίου 2019
23:48

 Ο Κωνσταντίνος Πελετίδης του ΚΚΕ ανανεώνει, όπως αναμενόταν, τη θητεία του ως δήμαρχος Πατρέων επικρατώντας συντριπτικά στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του Γρηγόρη Αλεξόπουλου αφού συγκεντρώνει ποσοστό μεγαλύτερο του 71% των ψήφων σύμφωνα με την εκτίμηση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Στο εκλογικό κέντρο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην οδό Κολοκοτρώνη έφτασε λίγο πριν τις εννιά το βράδυ της Κυριακής ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης. Ο κύριος Πελετίδης, έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί, ενώ στις δηλώσεις του, αφού ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν ξανά στο πρόσωπο του, έδωσε το σύνθημα για την επόμενη τετραετία.

 

 

10 σχόλια

  • αν και δεξιός δεν μπορώ να μην πω συγχαρητήρια σε εναν τοσο σπουδαίο άνθρωπο όπως τον Πελετίδη, αν ολοι οι τοπικοί άρχοντες έκαναν το ελάχιστο απο αυτά που κάνει αυτός τότε όλα θα ήταν πολύ καλύτερα …

    δεν είναι τυχαίο οτι τον ψηφίζουν άνθρωποι απ όλες τις παρατάξεις.

    • “αν και δεξιός”… Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας… Λες και εσένα περίμενε ο Πελετίδης να τον αναγνωρίσει…

        • Ανωνυμους: Μηπως ντρεπεσαι εσυ και κατι αλλοι ντεμεκ πατριωτες με τον μανδυα του απολιτικ
          να πειτε οτι εισαστε νεοδημοκρατες?

          • Ποιοι ντεμεκ καυμενε; συνεχίζεται ακόμα την αλαζονικη σας πολιτική. Ο Ελληνικός λαός σας έστειλε στα τάρταρα και συνεχίζετε να έχετε τα ίδια μυαλά, αντί να ζητήσετε μια συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό. Στις βουλευτικές θα πάρετε πιο δυναμική απάντηση με τουλάχιστον 12 μονάδες διαφορά.

    • φυσικά εάν κατέβαινε εδώ ΔΕΝ θα τον ψήφιζες διότι είναι κομμούνι.
      Έτσι δεν λέει ο κυρικάκος ο άδωνις ο βορίδης ο μπογδάνος;

  • Κορόιδα Πατρινοί. Βγάλατε πάλι τον κομμουνιστή. Δεν είχατε εκεί κανέναν παλιό πασόκο να ξαναβγαλετε;..

  • …αλλά του Πατρινούς δεν τους νοιάζει που είναι Κοζανιτσ.μόνο οκ δικοί μας εδώ τους νοιάζει που είναι Γρεβενιώτς .τοπικιστές μέχρι αηδίας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.