Ευχαριστήριο του Δημήτρη Κοσμίδη

3 Ιουνίου 2019
13:12

Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους τον Συνδυασμό «Ενεργοί Πολίτες. Ένας αγώνας μακροχρόνιος,γεμάτος εμπειρίες. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη σας. Ήταν ψήφοι εμπιστοσύνης, εκτίμησης και αγάπης προς όλη την ομάδα μας.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως όλους όσους πλαισίωσαν τον Συνδυασμό, υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, συνεργάτες, εθελοντές και υποστηριχτές.

Ευχαριστώ τη σύζυγό μου Σοφία και τα παιδιά μου Γιάννη, Αλέξανδρο και Δήμητρα, που ήταν δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, πορευτήκαμε έντιμα και με το κεφάλι ψηλά και έτσι θα συνεχίσουμε. Η παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι έντονη και θα συμβάλουμε τα μέγιστα επ’ ωφελεία των συνδημοτών μας.

Τα προβλήματα στο Δήμο μας, συνεχίζουν να υπάρχουν. Ωστόσο είμαστε εδώ, είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε. Είμαστε η φωνή των Βοϊοτών.

Πιστεύουμε στον πολίτη, πιστεύουμε και παλεύουμε γι αυτόν . Τον πολίτη συμμέτοχο,που λειτουργεί συλλογικά. Τον πολίτη που σκέπτεται, που έχει κρίση. Τον ενεργό πολίτη.

Γι αυτό από σήμερα κι όλας θα είμαστε δίπλα στη νέα δημοτική αρχή. Το όραμα μας δεν σταματάει εδώ. Θα είμαστε μπροστά στις εξελίξεις και θα βοηθήσουμε για να πάει ο τόπος μπροστά. Θα συνεργαστούμε για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αυτά που υποσχέθηκαμε σε όλους εσάς. Είναι χρέος μας να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Για ένα δήμο ισχυρό, για ένα ενωμένο Βοΐο.