Ευχαριστήριο της Αθηνάς Τερζοπούλου-Τζινιέρη

3 Ιουνίου 2019
14:34

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συνδημότες μας που μας εμπιστεύθηκαν και μας προτίμησαν με υψηλό ποσοστό για τον Δήμο Εορδαίας.

Για το καλό του Δήμου μας, ευχόμαστε στο νέο Δήμαρχο να πετύχει στο έργο του και εμείς θα υπερασπιζόμαστε με τη δική μας δύναμη, σοβαρότητα και επιχειρηματολογία τα συμφέροντα του Δήμου μας.

Με τιμή

Αθηνά Τερζοπούλου-Τζινιέρη

Επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργούμε Μαζί!»

4 σχόλια

  • Η ομιλία της την Πέμπτη αλλά και η τοποθέτηση της για το αποτέλεσμα των εκλογών κατεδειξαν για το ποια πραγματικά είναι και ευτυχώς για την Πτολεμαΐδα ο κόσμος το κατάλαβε και δεν έκανε το λάθος να την εκλέξει!!

    • Ενώ ο νικητής τι να σου πω, αντιπεριφερειαρχης και ήταν ανύπαρκτος. Βγήκε με την στήριξη της ΝΔ που την πούλησε με την πρώτη ευκαιρία

  • Nαι φυσικα , την επομενη φορα πρεπει η γυναικα να κατεβασει εναν συνδυαμο για την Εορδαια που θελει να κοιμαται , τετοιος συνδυασμος αξιζει , γι αυτοειναι και θα ειναι στα μαυρα χαλια, δυστυχως αξιλογες παρουσιες σαν την κ.Τερζοπουλου , οι πολλοι δεν αντιλαμβανονται, παρα πολύ τους ειναι….γλυτωσε η γυναικα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.