Αγάπη Αμαραντίδου: …Σας Ευχαριστώ από καρδιάς !!!!!

3 Ιουνίου 2019
19:53

Για την τιμητική προς εμέ Ψήφο σας , για την στήριξη , τα καλά σας λόγια , τα αληθινά χαμόγελα , τις όμορφες φιλίες , τους αυθεντικούς ανθρώπους που συνάντησα στις υπέροχες διαδρομές της αθάνατης Μακεδονικής γής, για την πίστη , τις αγωνίες , τις χαρές , τις ένθερμες χειραψίες , τις αληθινές αγκαλιές , τα γεμάτα αγωνία μα και ελπίδα βλέμματα , τα όνειρα και τις ελπίδες που μοιραστήκαμε …. που προσπαθήσαμε μαζί , ΜΑΖΙ ΣΑΖ , χωρίς κανενός είδους «χρωματικές προκαταλήψεις », να κάνουμε την ΕΛΠΙΔΑ για την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , πράξη …..
Το ταξίδι μας όμως , εκλεκτοί μου αγαπημένοι , δεν τελειώνει εδώ . Συνεχίζεται . Δηλώνω παρούσα και πάλι , όπως πάντα , για τους Ανθρώπους και τον Τόπο που ζώ και αγαπώ .-

Γεωργία (Ζεμπιλιάδου)της καρδιάς μου , Respect !!!!!
Για το ήθος, την ευθύτητα , την αξιοπρέπεια , την ανθρωπιά , τις γνώσεις , την άρτια επιστημονική κατάρτιση , την υπευθυνότητα , την υπομονή , την απύθμενη αγάπη για τα παιδιά μας , τους ανθρώπους , την πορεία του Τόπου και της Πατρίδας….Respect !!!!!
Τιμή μου που στάθηκα δίπλα σου .
Τιμή μου που προσπάθησα με όλους τους υπέροχους Συνυποψηφίους-Συνοδοιπόρους μου για ένα καλύτερο αύριο .
Τιμή μου να είμαι , και ΘΑ ΕΙΜΑΙ παρούσα , σε ότι και όπου για το κοινό καλό χρειαστεί .
..Όσο για ΟΛΟΥΣ Εσάς , εκλεκτοί κι αγαπημένοι Συνυποψήφιοι -Συνοδοιπόροι μου (Π.Ε. Κοζάνης , Γρεβενών , Καστοριάς , Φλώρινας ) , απο καρδιάς Ευχαριστώ !!!!!
Για τις όμορφες στιγμές που μοιραστήκαμε , που συνυπάρξαμε , για τις φιλίες που δημιουργήσαμε , που αγωνιστήκαμε , που ονειρευτήκαμε , που γελάσαμε , συγκινηθήκαμε , για το « Εύ αγωνίζεσθαι » , για τον υπέροχο μικρό- μεγάλο μας κόσμο της ΕΛΠΙΔΑΣ , για τους κοινούς μας στόχους , με γνώμονα ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ το καλό …
Έχετε την ειλικρινή φιλία και αγάπη μου .-

Και κλείνω με τα θερμά μου Συγχαρητήρια στον νικητή αυτής της Εκλογικής μάχης τον κ. Κασαπίδη . Στους Υποψηφίους του , αλλά και στους Συμμετέχοντες Υποψηφίους και τους αφανείς ήρωες των γραφείων όλων των Συνδιασμών .-

ΕΙΘΕ !!! ΟΤΙ θα συμβαίνει στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας να έχει πάντα και μόνο χρώματα χαράς για ΟΛΟΥΣ μας

Μετα Τιμής και Σεβασμού
Αγάπη Αμαραντίδου .-

Αγάπη Αμαραντίδου

Ένα σχόλιο

  • Συγχαρητήρια για το ήθος σας κ. Αμαραντίδου. Δεν σας ψήφισα αλλά πραγματικά έχετε κερδίσει το την εκτίμηση μου και τον σεβασμό μου !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.