Γ. Καραβασίλης: “H εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης πλήττει την περιοχή, με την εξέλιξη του μεγαλύτερου αναπτυξιακού έργου της χώρας, την μονάδα Πτολεμαΐδα 5”

3 Ιουνίου 2019
17:39

 

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες. Για δεύτερη φορά η εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης πλήττει την περιοχή, με την εξέλιξη του μεγαλύτερου αναπτυξιακού έργου της χώρας, την μονάδα 5 Πτολεμαΐδα. Η πρώτη με τον έλεγχο του κόστους κατασκευής της μονάδας με τον κύριο Λαφαζανη μας πήγε πίσω 1,5 χρόνο θα την πληρώσουν οι καταναλωτές της τηλεθέρμανσης στην Πτολεμαΐδα, αφού θα καθυστερήσει η λειτουργία της.

Σήμερα με την εγκληματική αδιαφορία που επιδεικνύουν ως ερασιτέχνες στην ένταξη της μονάδας 5 Πτολεμαΐδα, στον μηχανισμό αποδεικτικών Διαθεσιμότητας Ισχύος, που αυστηρά θέτει το πλαίσιο της αγοράς ηλεκτρισμού στην Ευρώπη. Καταληκτική ημερομηνία η 30 Ιουνίου 2019. Έως σήμερα η κυβέρνηση δεν έχει κάνει καμιά απολύτως ενέργεια, προς αυτή την κατεύθυνση .Αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ναυαρχίδα των λιγιτικων μονάδων, η πιο σύγχρονη επένδυση.

Να τεθεί εκτός Μηχανισμού και μαζί της όλη η περιοχή και η τηλεθέρμανση. Επιβάλλεται άμεσα παρέμβαση των αρμοδίων φορέων της περιοχής, όπως ήδη έχει ενεργήσει η ΓΕΝΟΠ /ΔΕΗ!!!

10 σχόλια

  • Κύριε Καραβασίλη καλός ήλθατε, το επόμενο βήμα σας είναι να μας προτείνετε να ψηφίσουμε μήπως τον Αδαμιδη, που θα είναι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί είναι γνώστης των πραγμάτων και θα μας βοηθήσει καλύτερα στο πρόβλημα που αφορούν την περιοχή ??

    • Πατριώτες καμιά ανησυχία. Κάντε το καθήκον σας στις εκλογές για να φύγουν οι ευκαιριακοί ένοικοι του Μαξίμου, για να το πω κομψά και κανένα πρόβλημα θα τα ρυθμίσουμε όλα όπως ξέρουμε και όπως κάναμε τα τελευταία 60 Χρόνια
      Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ

      • πατριωτη δεν μας λες πως το παιζεις; ατε στις χαμενες πετριδες!!! δεν γινεται να εχεις δεκα πατριδες κατα πως σε βολευει!!! η ελληνικη μακεδονια ειναι ελληνικη!!!

  • Γιατι δεν ρωτα τον φιλο του τον Πλακεντα που τον στηριξαν και 2 κυβερνητικοι βουλευτες; που ειναι οι παροντες;
    καλυνηχτα Πτολεμαιδα

  • Σαν να σας είδα στην τελευταία προεκλογική ομιλία του κ.Πλακεντά ( και μάλιστα μπροστά μπροστά )
    Έχω την αίσθηση ότι όλη η στάση σας τις τελευταίες 10 ημέρες είναι ένα είδος αυτοπρότασης ως αντιδημάρχου σε θέματα εργασιακά / ενέργειας στον Δήμο Εορδαίας.

    Παναγιώτη τον νου σου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.