kozan.gr: Πώς σχολιάζουν το αποτέλεσμα των εκλογών τρεις, εκ των τεσσάρων, βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης (Βίντεο)

3 Ιουνίου 2019
22:27

 

Παρόντες στη σημερινή συνάντηση, της επιτροπής πρωτοβουλίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη (κλικ εδώ), ήταν και οι βουλευτές του κόμματος στην Π.Ε. Κοζάνης. Δείτε πως σχολίασαν το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών.

Μ. Δημητριάδης: «Αυτό που μένει είναι να συνεχίσουμε τον δρόμο της ανάπτυξης και της εξυγίανσης. Κρατήσαμε την κοινωνία μας, στα δύσκολα, όρθια!»

 

Γ. Ντζιμάνης: «Όλα τα λουλούδια της Προοδευτικής συμμαχίας μπορούμε να ανθήσουμε και να κάνουμε ένα μπουκέτο γεμάτο δύναμη και με όραμα για την Ελλάδα»

 

Γ. Θεοφύλακτος: «Έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας και έχουμε ζητήσει συγγνώμη για τα λάθη που έχουν γίνει κατά τη διακυβέρνησή μας».

27 σχόλια

    • Τον Μητσοτάκη μην τον κλαις
      έχει παιδιά κι εγγόνια
      το πορτοφόλι σου να κλαις
      που θα τα θρέφει αιώνια……

  • Βρε τα λουλούδια ο ένας ανάπτυξη ο τρίτος και είπαμε συγνώμη ο τρίτος! Μα που ζούνε αυτοί σε παράλληλο σύμπαν;;; χα χα!!!

  • Τελευταίος μισθουλακος βουλευτες εκλεγμένοι χωρίς Σταυρό …Από 8 Ιουλίου κανονικά στη δουλειά σας τέρμα η Βουλή

    • Δουλεψατε πολυ για να φερετε τον Μητσοτακη και την παρεα του εσεις οι ακομματιστοι Μακεδονες…
      σας το αναγνωριζουμε! Ομως μαντεψε? Σας επιασε κωτσους ο γαλα βλακας της Πειραιως…
      οχι μονο δεν θα σκισει την Συμφωνια
      οχι μονο δεν θα ασκησει βετο οπως σας παραμυθιαζει
      αλλα και μνημονιο θα σας φερει
      και κοσμο θα στειλει στην ανεργια
      και συνταξεις θα κοψει
      και τοτε Μακεδονες μου να σας δω τι θα λετε

  • Συγγνώμη για την αυτοκριτική ΔΕΝ ακούσαμε. Τωρα ο ένας λουλούδια, ο άλλος για ανάπτυξη μετα απο 4.5 χρόνια κάπου τα εγκεφαλικά κύτταρα δεν παίζουν καλά… να μην προκαλούν άλλο την κοινή γνώμη θα τους βγει άσχημα στην κάλπη.
    Παίξανε και χάσαμε πολλά. Ας πρόσεχαν.

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έχει συνηθίσει στις κωλοτούμπες, στη γελοιοποίηση της Αριστεράς, μας έχει συνηθίσει στα ψέματα, στις μεγαλοστομίες και σε καταγέλαστες κινήσεις που προδίδουν ότι ακόμα και ο πολιτικαντισμός είναι ενίοτε γυμνός.

  • Ο τίτλος του ρεπορτάζ θα έπρεπε να είναι”Οι τέσσερις τυχεροί του τζάκ ποτ των τελευταίων βουλευτικών εκλογών”.
    Βουλευτές χωρίς σταυρό, ούτε στα όνειρα τους.

  • Τελειώσαμε με τους δύο ομοϊδεάτες σας σε δήμο και περιφέρεια έρχεται η σειρά σας το Ιούλιο διορισμένοι της πλάκας.

    • Ερχεται ο σοβαρος,στιβαρος και εργασιομανης Κουλης. Κρατηθειτε γερα. Χρονια ειχε να δει η χωρα τετοια προσωπικοτητα. Ολα με τον ιδρωτα του ο ανθρωπος. Μιλαμε για μυαλο οχι αστεια. Για τσαγανο,πηγμη κλπ. Ερχεται. Συνταξιουχοι τρεμετε.

      • Ξύδι και πικρό καφέ για την πρώτη δόση και τον Ιούλιο έρχεται και η δεύτερη για την “πρώτη φορά αριστερά” του Αλέξη και της παρέας του.

      • Εχεις δικιο για τον μητσοτακη δεν ειναι σαν το τσιπρα το παιδι του λαου,που ξεκουραζεται καπνιζοντας πουρακλες σε κοτερο αξιας μολις 15 εκ. ευρω!!!!!!!!!!

    • Εσυ και οι ομοιδεατες σου ομως ειστε ξοφλημενοι και τελειωμενοι ηδη κι αυτο μας αρκει.
      Αναμενω να βλεπω τα μουτρακια σας θλιμμενα οταν δεν θα εχετε δουλεια και συνταξεις…
      και τοτε θα απανταω σε ολους σας….
      Κουλη μου ηθελες λουσου τα τωρα!
      Ο Οαεδ θα ξαναδει μεγαλες ουρες απο κατι τυπους σας εσενα απ τις 8 Ιουλιου και μετα θυμησου το 😉

  • Ε όχι και ζητήσατε συγγνώμη… Ακόμα η πλειοψηφία του σύριζα επιμένει ότι φταίει ο Ελληνικός λαός, ότι δεν μπορεί να σας καταλάβει… Δεν πειράζει στις βουλευτικές με καμία 12αρια μονάδες διαφορά ίσως αρχίσετε να καταλαβαινετε…

    • Φερε εσυ τον Κουλη να σε ρημαξει και να σε εξαφανισει ολοκληρωτικα και να κανεις μπεεεε
      νομιζωντας οτι ετσι τιμωρησες τον τσιπρα!
      Φωστηρες ειστε ολοι!

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ ταπείνωσε και καθύβρισε κατ’ εξακολούθηση τον λαό.
    Με την παταγώδη ήττα του στις 26-5-19, μη νομίσει ότι ξόφλησε το κρίμα του. Θα καταπιεί το κώνειο των επομένων βουλευτικών που θα είναι σχεδόν θανατηφόρο.

  • Ο Θεοφύλακτος είναι ο βουλευτής που μετάνιωσε ο Αλέξης που τον διόρισε και τον δείχνει την πόρτα της εξόδου τιμωρώντας την πόλη της Κοζάνης. Η μοναδική πόλη Δυτικής Μακεδονίας που έχασε φοιτητές άρα δεκάδες θέσης εργασίας και χιλιάδες ευρώ.

    • Ο Θεοφύλακτος ήταν τελικά απο τους καλύτερους εκπροσώπους του νομού Κοζάνης στο κοινοβούλιο.Όλοι το ξέρουν…..

  • Ο Θεοφύλακτος αντί να προσπαθήσει να βοηθήσει το κόμμα κάνει εσωκομματική αντιπολίτευση με αποτέλεσμα να βγαίνει ζημιωμένο το κόμμα

    • Αν εισαι συνταξιουχος…
      πες μου οταν βγει ο Κουλης να σου δωσω τα συλληπητηρια μου απο τωρα διοτι συνταξη δεν θα παρεις κι αν παρεις θα ψιχουλα

      Αν εισαι ανεργος θα κουραστεις να πηγαινοερχεσαι στον Οαεδ

      Μαλλον τα 40…θα τα ζησετε εσεις που στηριζετε Κουλη συνεπως και οχι αυτοι που νομιζεις οτι δηθεν τιμωρησες στις 26 Μαιου και στις 2 Ιουνη
      Περαστικα! (αν και δε το βλεπω)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.