kozan.gr: Κοζάνη: Συνάντηση της επιτροπής πρωτοβουλίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ-  Θ. Καρυπίδης: “Στην περιοχή μας επικράτησε η συναισθηματική ψήφος με τη συμφωνία των Πρεσπών. Εμείς λειτουργήσαμε με αυτοδιοικητικά κριτήρια. Κάποιοι άλλοι θέλησαν να πολιτευτούν διχάζοντας τον κόσμο και εκφράζοντας ακραίες εθνικιστικές απόψεις» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

3 Ιουνίου 2019
22:16

 

Συνάντηση της επιτροπής πρωτοβουλίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 3/6, στο cafe bar «Αβάντζο», στην Κοζάνη, παρουσία της Υφυπουργού Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας – Θράκης) Ελευθερία Χατζηγεωργίου, αλλά και του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θ. Καρυπίδη.

«Σήμερα θέλουμε να βάλουμε τους στόχους για τις εκλογές του Ιούλη και να σχεδιάσουμε την επόμενη ημέρα. Η ήττα των Ευρωεκλογών είναι αρκετά μεγάλη. Το αίτιο της δεν μπορεί να είναι μόνο ένα. Είναι πολλά. Δεν βάζουμε το κεφάλι κάτω», τόνισε η υπουργός.

Ο κ. Καρυπίδης, αφού διευκρίνισε πως βρίσκεται στην εκδήλωση μετά από κάλεσμα του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να συμμετέχει στον δημόσιο διάλογο, τόνισε: «Έγιναν πάρα πολλά από αυτή την κυβέρνηση στον τόπο μας. Έγιναν πολιτικές και έργα, τα οποία δεν είχαν υλοποιηθεί μετά την μεταπολίτευση».

Καλούμενος να σχολιάσει το αποτέλεσμα των Περιφερειακών εκλογών αλλά και την ήττα της παράταξης του στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές ανέφερε: «Στην περιοχή μας επικράτησε η συναισθηματική ψήφος με τη συμφωνία των Πρεσπών. Εμείς λειτουργήσαμε με αυτοδιοικητικά κριτήρια. Κάποιοι άλλοι θέλησαν να πολιτευτούν διχάζοντας τον κόσμο και εκφράζοντας ακραίες εθνικιστικές απόψεις».

Θ. Τέγος

 



43 σχόλια

  • Θόδωρε Τελείωσες τη συνεχίζεις δεν έχεις καταλάβει ότι έχασες έχασε στις εκλογές πανηγυρικά από τον κασαπίδη μην συνεχίζεις γιατί θα πας ακόμα πιο κάτω

    • Η ποιότητα δεν κρύβεται στην ποσότητα και δυστυχώς είναι κάτι που πότε δεν πρόκειται να καταλάβεις ανώνυμε σχολιαστή. Δεν πειράζει αρχή μας είναι η αποδοχή όλων ..:

    • Θέλει να καβαντζωσει καμμιά θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και άγεται και φέρεται από αυτούς οι οποίοι τον χρησιμοποίησαν και αφού τον αστιψαν πολιτικά θα τον πετάξουν σαν λεμονοκουπα!!!

  • Καρυμπα δεν ειναι μονο οι πρεσπες,ειναι οτι 5 χρονια εισαι ασχετος απο διοικηση,δεν εκανες τιποτα,ζησε τωρα με τους εθελοντες.Εισαι πολυ λιγος για περιφερειαρχης,επιτελους τελος.

  • Ηλία Κατάνα Καλή είναι και η αντιπολίτευση να σε δω τώρα Πότε γυρνάς την Πυροσβεστική για πες μας

  • Κατι πολύ καλό έχει κάνει για να υπάρχουν τρολ σαν εσάς (στα σχόλια) να τον κράζετε συνεχώς και ανώνυμα 4 χρόνια.

    • Έχει κάνει καλό στον Σύριζα στρώνοντας το χαλί στο θέμα των Δμοπίων και της ΔΕΗ. Κατά τα άλλα οι μάσκες περί “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ” δεν πουλάνε πια…

      • Ενας ειναι και γραφει κ ξαναγραφει. Δεν το καταλαβες;σιγα το iq του ! Οσο εχει ο Κουλης ε κ κοψε κατι ακομη,…φαντασου.

        • Και στις κάλπες ένας ήταν που ψήφιζε και ξαναψήφιζε; Ή μήπως όλοι οι πολίτες είναι μη σκεπτόμενοι όπως εκμηστηρεύτηκε ο Τσίπρας στους εταίρους μας της Ευρώπης; Ή μήπως φασίστες και ακροδεξιοί; Όσο και να προσβάλεις τους Δυτικομακεδόνες, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει, και οφείλεται στην υπεροψία σου και την αλαζονία σου!!!!!

  • ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ : επικράτησε η συναισθηματική ψήφος . Κάποιοι άλλοι …….εκφράζοντας ακραίες εθνικιστικές απόψεις.
    Σοβαρομιλάτε ; Γιατί ενώ είστε ευφυής άνθρωπος και συγκροτημένος, καταφεύγετε τόσο εύκολα σε μικρονοϊκές διαπιστώσεις.
    Κοιμηθήκατε όπως στρώσατε ! Πόσες φορές πρέπει να σας το πούμε για να καταλάβετε τι κάνατε στις Πρέσπες. Ο Νώτης Μαριάς εγκατέλειψε την Ευρωβουλή , όταν μπήκε ο ΖΑΕΦ, εσείς στα γνωστά προσβλητικά λόγια του ΖΑΕΦ στις Πρέσπες ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ !!
    Φαίνεται πως βιώνετε έντονα το «ουαί τοις ηττημένοις» .

    • Ευφυής από πού προκύπτει; Μια μετριότητα με θράσος που κατά λάθος βρέθηκε εκεί που βρεθηκε ! Σαν να μου λες για κάποιον πετυχημενο επειδή του έπεσε το λαχείο!!!

  • Συγχαρητήρια στους νικητές των δημοτικών εκλογών στο δήμο Κοζάνης Βασίλη(Λάκη) Γκούμα και Νίκο Χατσιδη.

  • Καρυπίδη από το Σεπτέμβριο ξεκινά η ώρα αιχμής θα είμαστε και εμείς καλεσμένη στην εκπομπή σου και Πρώτο Θέμα η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να μετανιώσεις για όλα αυτά

    • ατε ρε που σας πειραξαν οι πρεσπες!! σας πειραξε που δεν προοδευετε και δεν προσαρμοζεστε γενικως!! ατε πισω στο 1821!! τοτε δεν ηταν ελλας η Μακεδονια!! διαβαστε και κατι!! οι Μακεδονες ομως ειμασταν εδω!! στην κοζανη!! οχι στον ποντο!! ουτε στην Αθηνα !!

  • Έλαβε τόσο σαφές μήνυμα και πάλι προσπαθεί να το ερμηνεύσει όπως τον βολεύει! Θα ήταν πολύ πιο τίμιο να παραδεχόταν ότι έκανε λάθος. Όμως για να παραδεχτείς τα λάθη σου πρέπει να διαθέτεις και το ανάλογο ανάστημα! Ποιοί κάποιοι άλλοι δίχασαν; Η πλειοψηφία των πολιτών σε έστειλε σπίτι σου!

  • Τι κατάντια είναι αυτή Καρυπίδη. Να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια αρνούμενος να παραδεχτείς την ανικανότητα και την αδράνεια που έδειξες πέντε χρόνια αφού έχεις ακούσει την ομπρελοκρατουσα υπουργό του Τσίπρα να λέει τις κομματικές ανοησίες που πάντα ξεστομίζει.

  • Οι βουλευτές σου στο προηγούμενο άρθρο λέει ότι καταλάβατε για την ήτα, α μ δ ε… Που καταλάβατε… Έρχονται και χειρότερα. Η αλαζονεία σας δεν έχει όρια.

  • «Στην περιοχή μας επικράτησε η συναισθηματική ψήφος με τη συμφωνία των Πρεσπών. Εμείς λειτουργήσαμε με αυτοδιοικητικά κριτήρια. Κάποιοι άλλοι θέλησαν να πολιτευτούν διχάζοντας τον κόσμο και εκφράζοντας ακραίες εθνικιστικές απόψεις», δήλωσε ο κ. Καρυπίδης.
    Μόνο που ξέχασε πως στην αρχή ήταν και αυτός ένας ακραίος εθνικιστής, αφού ήταν κατά της συμφωνίας, μέχρι να του τραβήξει το αφτί η κυβέρνηση και να γυρίσει πίσω στο μαντρί με την ουρά στα σκέλια.
    Οπότε τουλάχιστον ο ίδιος, θα έπρεπε να προσέχει πως μιλάει…

  • Η στάση σας στην Συμφωνία των Πρεσπών θα σας ακολουθεί για το υπόλοιπο της ζωής σας, σε ό,τι κι αν κάνετε.
    Τώρα δεν το καταλαβαίνεται αλλά σύντομα δεν θα μπορείτε να αρθρώσετε δημόσιο λόγο γιατί την τότε στάση σας, θα σας την υπενθυμίζουμε και θα σας την ξαναϋπενθυμίζουμε…

    • είσαι με πτυχίο ανόητος νοτιομακεδόνα και κομματόσκυλο με παρωπίδες, το μακεδονικό είναι πνιγμένο από το 1992 με πρωτεργάτη τον μακαρίτη Μητσοτάκη, δεύτερος μέγιστος προδότης Κώστας Καραμανλής με ντόρα μπακογιάννη γιατί δέχθηκαν την σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό. όταν καταλάβεις σε ποιούς αναφέρεται η προσωρινή ονομασία που εδόθη το 1992 Πρών Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ίσως ξυπνήσεις από τον κομματικό σου λήθαργο

  • βουλευτικες εκλογες ηταν οχι περιφερειακες ΠΡΕΣΠΕΣ ΠΡΕΣΠΕΣ η καραμέλα θα δειτε σε λιγο ποσο λιγος θα ειναι ο κασαπιδης ο μακεδονομαχος μια χαρα του ηρθε το μακεδονικο θα το εβρισκε μπροστα του

  • πέραν των εθνικών θεμάτων,οπού πέρνατε γραμμή,απο τις γνωστές πρεσβείες,πετύχατε κάτι για την δυτική Μακεδονία και την Ελλάδα γενικά,κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ;.

  • Ό,τι και να λέτε, ο πατριωτισμός μας δεν είναι συναισθηματισμός ούτε η προδοσία των Πρεσπών είναι ορθολογισμός.

    Σας λυπάμαι πάντως. Θέλατε πάλι να τραγουδήσετε “Happy birthday” στον Νίμιτς, φάγατε άκυρο και σας κακοφάνηκε, ε;

  • συγχαρητηρια σε ολους που θυσιαστηκαν και χρεωθηκαν τη συμφωνια των πρεσπων!! η ΝΔ ηθελε αλλα δεν ηθελε το πολιτικο κοστος!! μερικα πραγματα θελουν γενναιοτητα κι ας εχασαν τα προνομια οσοι τα χρεωθηκαν!! το ιδιο εγινε με ταυτοτητες το ιδιο και τωρα!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.