Ευχαριστήριο από το συνδυασμό “Μαζί για την Λευκοπηγή”, για το τοπικό συμβούλιο της Τ.Κ. Λευκοπηγής “Μαζί για την Λευκοπηγή”

4 Ιουνίου 2019
09:29

 Θα θελαμε να εκφράσουμε τις βαθιές και ολοθερμες ευχαριστίες μας σε όλους μαζι και στον καθένα χωριστά, για την εξαιρετικά μεγάλη τιμή της στηριξη σας στον συνδυασμό μας “Μαζι για την Λευκοπηγη”. Η εμπιστοσύνη με την οποια μας αγκαλιασετε,αποτελει μια μεγαλη ευθυνη και δεσμευση για τον καθενα χωριστα απο εμας να ανταποκριθει με τον καλύτερο τρόπο και ολες του τις δυναμεις για το καλο της Λευκοπηγης.Θα ειμαστε παντα διπλα σε ολους τους συγχωριανους για να κάνουμε πραγματικότητα τα κοινα μας ονειρα.Αλλωστε στη Λευκοπηγη,αυτα που μας ενωνουν σαν πατριωτες, ειναι πολύ περισσότερα απο αυτά που μας χωρίζουν .

Με εκτιμηση

ΚΑΝΑΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΛΙΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΙΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ΠΑΣΧΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΠΑΣΧΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΤΣΙΑΜΗ-ΚΛΗΜΑΝΤΑΚΗ ΑΝΝΑ

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.