Oι φωτογραφίες και το σημερινό μήνυμα του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη

4 Ιουνίου 2019
13:03

 

“Η ζωή συνεχίζεται και προετοιμάζουμε την ομαλή επόμενη μέρα για τον Δήμο μας”, ήταν το μήνυμα που ανήρτησε, πριν λίγο, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, δημοσιεύοντας και τις παρακάτω φωτογραφίες.

 

 

81 σχόλια

  • Αξιος σε πολη που δεν εκτιμησε τη διαφορα ηθους,χρηστοτητας διαχειρισης και πολιτισμου. Ευγενης και σεμνος εργασθηκε νυχθημερον για το δημο ανιδιοτελως και θυσιαστικα. Ολα αυτα ομως απαιτουν αλλο επιπεδο που εδω υπολειπονταν στο 55%. Υπηρχε ομως κι ενα σοβαρο 44% που το εκτιμησε και για το οποιο πρεπει να συνεχισει ανοδικα.

    • Που σε πραγματικούς ψήφους ήταν αρκετές χιλιάδες κάτω από την προηγούμενη φορά και μάλιστα απέναντι στον ιδιο προηγούμενο που δε θέλαμε.

      Και ίσως πρέπει να σταματήσετε να κατηγορείτε τον κόσμο ότι δεν αντιλαμβάνεται το ήθος, επίπεδο και πολιτισμό που προσάπτετε στο δήμαρχο.

    • Για την ακρίβεια τον ψήφισε μια μειοψηφία του 22,29 με 12 ψήφους διαφορά από τον τρίτο. Αυτό λέει πολλά για τον τρόπο που άσκησε τα καθήκοντα του.

    • Δεν ισχύουν όλα οσα λέτε. Ούτε το ανιδιοτελώς και θυσιαστικά γιατί πληρωνοταν ούτε το 44%. Λυπάμαι αλλά πρεπει να προσγειωθείτε στο 22,29% της πρωτης Κυριακής με μια ανασα από τον τρίτο. Για τα τπόλοιπα δεν έχω ένσταση.

    • Αφήστε το “θυσιαστικά” 3.500 μηνιαίο μισθό έχει ο Δήμαρχος .! Συν ΄εξοδα παραστάσεως .
      Μήπως χάρισε τον μισθό του στον Δήμο ;

      Η πραγματική ανταπόκριση του στον κόσμο ήταν 22% μόνο.!

  • Στην άκρη οι φωτογραφίες και η ασταμάτητη προώθηση του προσωπικού προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δουλειά για ομαλή μετάβαση, δέσμευση για συνεργασία και όχι περαιτέρω πόλωση και ειλικρινής ενδοσκόπηση για τα αίτια της ήττας. Και ανανέωση για την Κίνηση.

  • Έχασες με επιχείρημα την εφαρμογή του αντικαπνιστικού, ενότητα για την οπισθοδρόμηση λοιπόν για κακή μας τύχη.

  • Ο κουτσοσιμος που είναι βρε παιδιά;;; Μηπως ξεχαστηκε και κανει ακομα αγωνα;;Ή τελικα ηταν η αιτια της ήττας….Βλεπεις τ’ κοβε χοντρα τα μασλατια, ολο ελειμματα εβγαζε με το νουτ…Τώρα με το ιδιο νομισμα, ορκωτοι λογιστες απο τώρα στην Κοινωφελη που διοικησε 3 χρόνια…

    • Τώρα που τελειώσατε με τις εκλογές θα σου συνιστούσα να κάνεις λιγάκι υπομονή…Μην είσαι πολύ βιαστικός για συμπεράσματα.

    • ψιτ καραμελάκο, τους ορκωτούς τους ζήτησαν απο μόνοι τους αυτοί στη Κοινωφελή για έλεγχο, δεν είναι όλοι ίδιοι…Ρώτα κανα φιλαράκι σας εκει μέσα να σας τα πει, μη τους τρέχετε μόνο να σας κάνουν αγώνα…

      • Ψιτ ανωνυμε μηπως είσαι αυτος που το τελευταιο 6 μηνο τους εκανες διευθυντες και προισταμενους να σας κανουν αγωνα μπας και ξαναβγειτε???Λεω μηπως εισαι εσυ??Κι ο Μαλουτας μονος του θα τους βαλει τους ορκωτους,, ετσι παν αυτα εσυ τι στεναχωριεσαι???Μηπως σε πειραξε η καρεκλα που χαθηκε??

  • Άξιος δήμαρχος! Απλά έκανε κάποια σώστα πράγματα και έπρεπε να το ρίξουμε! Κλασική Έλληνες και δει Κοζανίτες! Έκοψε το κάπνισμα από τα μαγαζιά καλά έκανε σε όλο τον κόσμο έτσι είναι η Κοζάνη τι είναι η εξερεσι; Έβαλε κάποια πρωστιματα που δεν μπήκαν ποτέ από κανέναν δήμαρχο! Και γιαυτο έπρεπε να φύγει! Τι να πω! Εμπρός πίσω! Γιαυτο η πόλη μας δεν θα πάει ποτέ μπροστά!!

    • για να πάμε μπροστά κ. Ιωαννιδικέ χρειάζεται και σωστή ορθογραφία. !

      δει=δη
      εξερεσι= εξαίρεση
      πρωστιματα = πρόστιμα

    • Το οτι κοιμουνται 10 σκυλια εξω απ το δημαρχειο καθε μερα παει την πολη μπροστά;;;;Μηδεν εργο ρε ,πες μας ενα εργο και ασε την ψευτοκουλτουρα ….Δημαρχος δημ.υπάλληλος ηταν…

  • Τέτοιο πόλεμο, κανείς δεν έχει δεχθεί στο παρελθόν.. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας και των επιλογών μας…. Εμπρός…Όπισθεν !

    • Η χειροτερη αντιπολιτευση που περασε ποτε. Εξετασεις δε δινει μονο η εξιυσια,δινει και η αντιπολιτευση. Κι εδωσε το χειροτερο στιγμα της. Λασπη.

      • Η ιστορια του τοπου προασπιστηκε με την επισημη παραδοχη οτι δεν εχουν σχεση με τους αρχαιους Μακεδονες γι αυτο κι εβγαλαν αγαλματα κι ονοματα οδων. Το μεμπτο που εμεινε δεν ειναι ουτε η ιστορια,ουτε το ονομα που απο σκετο Μακεδονια που το ειχατε αφησει εγινε Βορεια,αλλα η ιθαγενεια κ η γλωσσα. Τι να κανουμε ολα εχουν ενα τιμημα οταν με ευθυνη σας διαιωνισατε και εγκαταστησατε εσεις ολοι μια κατασταση 70 χρονια τωρα.

  • Αγαπητοί συντοπίτες μην ξεχνάτε ότι κ Ιωαννίδης Δήμαρχος μειοψηφίας ήταν και την προηγούμενη φορά, απλά είχε το μπόνους του νόμου

    Κατά τα άλλα το γνωστό παρεάκι συνεχίζει ακάθεκτο στον αμερικανικό τρόπο διακυβέρνησης με τα μίντια αγκαλια,
    μην δίνετε σημασία συνδημότες, κάνα 2 μηνό θα τους ανεχτούμε ακόμα και μετά θα μπουν οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ως 5 στάσιμα χρόνια…

  • Χαίρομαι πραγματικά που η Κοζάνη είχε έναν τέτοιο άξιο Δημαρχο και λυπάμαι πραγματικά που δεν εκτιμήθηκε οσο έπρεπε…Τελικά ο Έλλην ψηφοφόρος πρέπει να γίνει αντικείμενο έρευνας …

  • Το να μην σέβεται κάποιος την βούληση και την λαϊκή ετυμηγορία του λαού του Δήμου Κοζάνης, μη μπορώντας να αποδεχθεί την ήττα της παράταξης του δείχνει ανθρώπους βαθιά ριζομένους σε καρέκλες και με έπαρση για ασταμάτητη εξουσία,
    αποδεχτείτε το, δεν σας ήθελε ο κόσμος, ησασταν ο μεγάλος χαμένος σε σχέση με τις 4 παρατάξεις που διεκδίκησαν τον Δήμο, μην επικαλείστε την δημοκρατία όταν λέτε ότι εισασταν ο πιο άξιος συνδυάσμος ενώ δεν σας επέλεξε ο λαός, Φτάνει πια το μίσος και ο δικαστικός λόγος.

  • Δεν είναι ο τέλειος Δήμαρχος αλλά είχε τις προυποθέσεις να γίνει ένας καλός, σύγχρονος Δήμαρχος. Οι συνθήκες στην αυτοδιοίκηση είναι σαθρές, σε πολλές περιπτώσεις. Οσο καλές προθέσεις να έχει κάποιος συνήθως βρίσκει πολλά εμπόδια και κυρίως τους δυσαρεστημένους:πολίτες, αυτοδιοικητικούς, υπαλλήλους..Η Ελλάδα δεν έχει αναπτύξει εκείνη την πολιτική ωριμότητα ώστε να μπορεί να αναδυκνύει τους ικανούς και να καθαιρεί του ανίκανους..Συχνά δε βλέπουμε να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Γι αυτό επιλέγουμε συνήθως όσους μας ενοχλούν λιγότερο..

  • Χάσατε γιατί:
    1) αντιμετωπίσατε τους δημοτικούς σας υπαλλήλους με κακοπιστία και υπεροψία από την πρώτη μέρα που αναλάβατε
    2) καταφέρατε να διαλύσετε το γραφείο προγραμματισμού λόγω αυτής της αντιμετώπισης
    3) ήσασταν άπειροι στη διοίκηση, τον επαγγελματισμό και τη συναδελφικότητα
    4) σε κρίσιμες για τους δημότες σας στιγμές προτάξατε το προσωπικό σας πιστεύω έναντι του συλλογικού και ήσασταν απόντες
    5) είχατε παντελή έλλειψη κοινωνικοποίησης και εξωστρέφειας
    6) εγκαταλείψατε τη διαβούλευση και την επικοινωνία με τους πολίτες
    7) βλέπατε παντού εχθρούς και χτίζατε θεωρίες συνωμοσίας
    8) την πολιτική σας ατζέντα καθόριζαν δημοσιεύσεις σε ιστοσελίδες με αποτέλεσμα να ακολουθηθείτε τις εξελίξεις
    9) υπήρχε κακό εσωτερικό κλίμα μεταξύ σας ( και το ξέρουμε)
    10) έλλειψη καταρτισμένων επιστημονικών συνεργατών
    11) εγκαταλείψατε την πόλη στο έλεος των προβλημάτων της καθημερινότητας
    12) γίνατε υπερόπτες και εκδικητικοί
    13) μοιράσατε δίμηνα στα χωριά προεκλογικά και γεμίσατε συνεργάτες με ασυμβίβαστα (εσείς οι “νέοι” που δεν κάνετε τέτοια)
    14) έλλειψη προγράμματος και έργων που βελτιώνουν τη ζωή των δημοτών
    15) εμμονική στοχοποίηση του μεγαλύτερου πυλώνα ανάπτυξης της περιοχής, τη ΔΕΗ!
    16) παντελώς λάθος προεκλογική εκστρατεία με αμερικάνικο επιθετικό μάρκετινγκ που δίχασε τους δημότες και καθόλου δεν ταίριαζε με το προφίλ σας όταν εκλεχτήκατε το 2014 ( από τα αλώνια στα σαλόνια σε μία μέρα)
    17) έκδηλος προεκλογικός πανικός με βομβαρδισμό ντροπιαστικών τοποθετήσεων και σποτ που προκάλεσε γενική δυσαρέσκεια και στους δικούς σας κύκλους.
    κτλ. κτλ κτλ

    Εν ολίγοις, σας έφαγε ο κακός σας εαυτός, όπως σωστά έγραψε κάποιος και το γεγονός ότι ο επικεφαλής σας ξέχασε από που ξεκίνησε. Να αναλάβει τις ευθύνες του κ να αποχωρήσει διότι σε αυτόν οφείλεται η κατρακύλα. Είχατε μια θαυμάσια ευκαιρία να επανεκλεγείτε διότι ο πολιτικός σας αντίπαλος όντως κούρασε σημαντικό ποσοστό των δημοτών βλέπε και την αποχή, αλλά δεν είχατε την αξιοσύνη να την εκμεταλλευτείτε, πράγμα που καθιστά την ήττα σας ΔΙΠΛΗ κύριοι.

    Στα θετικά η βούληση εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου που είναι ούτως ή άλλως νόμος του κράτους και η συνέχεια της οργάνωσης των οικονομικών. Αυτά και εις άλλα με υγεία

    • Κι εσυ Βασιλακη βρεθηκες απ τ αλωνια στα σαλονια κι επιπλεεις παντως καιρου αλλα το βουλωνουμε . Οσο για ολα τα αλλα σε καποια μονο εχεις δικιο στα υπολοιπα εξ ιδιων τα αλλοτρια. Βλεπεις ολοι δε χρησιμοποιουν την εκκλησια για καριερες και ψηφοθηρια.

    • Κακοπιστια στα σαμποταζ;απειρος ησουν κι εσυ αλλα μια χαρα απο πολυθρονα σε θρονο το πας παντως καιρου. Οι θεωριες σου ακροτητες μισους. Νυχθημερον δουλεψαν για την πολη που την οδηγησαν σε πολυ καλυτερες μερες με μετριοπαθεια και ηθος. Καμια σχεση με τα στιγματιζομενα σου. Απ τ αλωνια στα σαλονια μας στρογγυλοκαθισες εσυ . Οσο για κακους εαυτους εξ ιδιων τα αλλοτρια. Περαστικα σου.

    • Μη ξεχνας και μη προσπερνας οτι ο Ιωαννιδης δε καταδεχτηκε να χρησιμοποιησει την εκκλησια,ουτε τον δεικτη της. Κι εσυ αυτο το ζεις πολλαπλα χρονια τωρα. Ετσι επιπλεεις.

        • Η ιδεολογια της εκκλησιας δεν λεει να τη χρησιμοποιουμε για γλυψιμο και ψηφοθηρια. Μας εγιναν ολοι οι ψηφοφοροι χριστιανοι κι εφτασε μεχρι κι ο Μαλουτας στο Δρυοβουνο διπλα στον Κασαπιδη να ψαρευουν μαζι τις ιδιες ψηφους.

  • Έχασαν τις εκλογές από τον υποψήφιο τον οποίο είχαν νικήσει στις προηγούμενες εκλογές και αφού διοίκησαν τον Δήμο αυτοδύναμοι για 5 χρόνια. Τι συμπέρασμα βγαίνει;

  • Αφήστε της φωτογραφίες και κόψτε κανένα χόρτο γιατί θα μας φάνε τα φίδια. .σε μια εβδομάδα στο ΔΡΕΠΑΝΟ είναι το πανηγύρι και τα χόρτα είναι δύο μέτρα. .35 χιλιάδες ευρώ περνάτε κάθε χρόνο.

  • Φτάνει παιδιά, έχετε γεμίσει το Facebook με φωτογραφίες, δουλειά δεν σημαίνει βγάζω φωτογραφίες…

    Η Κοζάνη θέλει Δήμαρχο ουσίας και ανάπτυξης δεν θέλουμε άλλο χαμένο χρόνο, πραγματικά δλδ τι θέλει να μας πει τώρα ο κύριος Ιωαννίδης εδω;

  • Η ΚΟΖΑΝΗ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ κατάφερε και μας έκανε ΚΟΖΑΝΗ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ

    σε μόλις 4,5 χρόνια, στο καλό και να ΜΗΝ μας γράφετε, και ούτε φωτογραφίες να μην μας στέλνετε δεν θέλουμε…

  • Κύριοι,

    τα λόγια δεν νικούν ΠΟΤΕ τα έργα.

    Εκτιμώ ο,τι οι δυνατότητες της ΑΠΕΛΘΟΥΣΑΣ δημοτικής αρχής ήταν περιορισμένες. Άλλωστε, ο πρώην δήμαρχος δεν είχε συνεργάτες

    Μια ομάδα με κοινά χαρακτηριστικά και ένας επικεφαλής με ικανότητα σύνθεσης ήταν αυτό που έλειπε από τον δήμο μας.

  • Πολύ σοφά ο λαός απομάκρυνε από τον Δήμο την αριστερίστικη παρέα του Ιωαννίδη με τις ακραίες και επικίνδυνες και ιδεοληπτικές πολιτικές γιά τον Δήμο Κοζάνης.

  • Σας πείραξε που επέβαλε αντικαπνιστικο ε;Νταήδες εδώ αλλά αν πάτε καμία Γερμανία προσοχες βαράτε εκει..κότες…. ε κοτες!Στα παιδιά σας μπροστά δεν καπνιζετε αλλά στις καφετέριες μας ντουμανιαζετε.Ανθρωπακια….

  • Εχασαν γιατί πουλούσαν ψευτοκουλτούρα και ψιλοκάπως στυλάκι με πολλά ρουσφετάκια δεξιά και κυρίως σε υμετέρους αριστερά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.