Συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας στις νέες Δημοτικές Αρχές

4 Ιουνίου 2019
13:45

 

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης συγχαίρει τους νέους εκλεγμένους και επανεκλεγμένους Δημάρχους και τα μέλη των νέων Δημοτικών Συμβουλίων της Δυτικής Μακεδονίας.

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους Δημάρχους των Δήμων της Δυτικής Μακεδονίας και τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους όλων των συνδυασμών που εκλέχθηκαν κατά τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Εύχομαι να έχουν μία δημιουργική και γόνιμη θητεία, με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς τους πολίτες και ειλικρινούς συνεργασίας μεταξύ τους για ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

Θεόδωρος Καρυπίδης

7 σχόλια

  • Εύχεται να κάνουν οι άλλοι ότι ακριβώς δεν έκανε ο ίδιος κατά την διάρκεια της δικιάς του θητείας.

    • Εγώ εύχομαι πρώτα να κάνουν όσα έκανε αυτός και μακάρι να κάνουν και περισσότερα. Η Εορδαία ποτέ δεν είχε τόσα έργα, όσα είδε από τον Καρυπίδη και μάλλον δεν πρόκειται να ξαναδεί. Από την επόμενη περιφερειακή αρχή πάντως, με τίποτα. Με έναν σύμβουλο και μάλιστα τον πρώην δήμαρχό μας, σωθήκαμε.

  • Θα έπρεπε να υπογράφει την δήλωση του ως τέως περιφερειάρχης.Προφανως δεν έχει συνειδητοποιήσει την συντριπτική του ήττα εκτός κι αν προσδοκά σε κάποιο υπερφυσικό θαύμα ώστε να παραμείνει στην πολυπόθητη “καρέκλα”!

    • Κτίριο Περιφέρειας, που ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, σχολή πυροσβεστών, άλλα 2 ΑΕΙ στην πόλη… Θα προλάβαινε να τα δει η Πτολεμαιδα σε άλλες εποχές εε;;; Ας φέρει άλλα τόσα ο Κασαπίδης να τον παραδεχτώ. Αν ξέρει που πέφτει η Πτολεμαΐδα… Ξέρει;; Τί λες;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.