Θεόδωρος Κυριακίδης, Αντιδήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού: “Αποχωρώ από την Τοπική Αυτοδιοίκηση γεμάτος συναισθήματα από στοιχήματα που κερδήθηκαν”

4 Ιουνίου 2019
15:16

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με ψήφισαν προσωπικά, αλλά κυρίως όσους στήριξαν τον συνδυασμό «Γέφυρα στο Μέλλον» και ανέδειξαν ως Δήμαρχο Σερβίων τον Χρήστο Ελευθερίου.

Αποχωρώ από την Τοπική Αυτοδιοίκηση γεμάτος συναισθήματα από στοιχήματα που κερδήθηκαν, αλλά και προσδοκίες που δεν επαληθεύτηκαν. Αυτό που είναι βέβαιο όμως, είναι ότι αποχωρώ φτωχότερος από ότι εισήλθα σε αυτήν, κάτι που πολύ αμφιβάλλω ότι μπορεί να υποστηρίξουν αυτοί που καταφέρθηκαν εναντίον μου όλο αυτό το διάστημα, χαρακτηρίζοντάς με ως παλιό.

Με τιμή

Ο Αντιδήμαρχος Σερβίων Βελβεντού

Θεόδωρος Κυριακίδης

6 σχόλια

  • ΔΥΣΤΥΧΩΣ κ.ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

  • Φίλε Θόδωρε δίδαξες ήθος,προσφορά,ανιδιοτέλεια. Σπάνια προσόντα για την εποχή μας. Να είσαι πάντα καλά.
    γιάννης παναγιωτίδης

    • ναι τα επέδειξε μαζί με αλαζονεία και ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ
      το έργο του φαίνεται.είχε παραιτηθεί και μετά ξαναπήγε για να γίνει το σκυλάκι του αλιμονου ένας δήμος κατάντια, κλειστός ουσιαστικά , που χρωστάει παντού, 5 χρόνια χωρίς έργο και ο μοναδικός δήμος στην ελλάδα που δεν έχει προσλάβει έναν άνθρωπο

  • Τι πίστευες Θόδωρε ότι έχεις να κάνεις με τον αλίμονο αυτός ξέρει ποιοι άνθρωποι θα προσφέρουν στο συνδυασμό του. Να δούμε τωρα με τι θα ασχοληθείς και με τι μούτρα θα πας στο χωριό σου? Πούλησες όσους σε στήριξαν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.