kozan.gr: Ξεκίνησαν, σήμερα Τρίτη 4 Ιουνίου, οι τριήμερες εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια Δημοτικό σχολείο Κρόκου

4 Ιουνίου 2019
20:50
Κανένα σχόλιο

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου των εκατό χρόνων του 1ου  δημοτικού σχολείου Κρόκου, διοργανώνει ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ιωακείμ Λιούλιας» και την Τοπική Κοινότητα Κρόκου. Σήμερα Τρίτη 4 Ιουνίου στο σχολείο, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αφιερωμένη στους εκπαιδευτικούς, με τη συμμετοχή παιδιών της φετινής χρονιάς, τα οποία τραγούδησαν και απήγγειλαν ποιήματα.
Την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 18:30 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρόκου το πρόγραμμα περιλαμβάνει αφιέρωμα στους παππούδες και στις γιαγιάδες, την παρουσίαση παραδοσιακών παιχνιδιών και γυμναστικές επιδείξεις.
Την Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρόκου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση για τα 100 χρόνια του σχολείου. Παράλληλα θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφιών, βιβλίων, εντύπων και παλιών σχολικών αντικειμένων.

Θανάσης Τέγος



Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.