A.Τσίπρας: Οι εκλογές θα γίνουν στις 7 Ιουλίου

4 Ιουνίου 2019
22:27

Οι εκλογές θα γίνουν στις 7 Ιουλίου» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξή του στην ΕΡΤ 1 για την ημερομηνία των εκλογών. Ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην εκπομπή «επόμενη μέρα», ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει άλλη ημερομηνία διεξαγωγής των εθνικών εκλογών από τις 7 Ιουλίου.

Ο ίδιος θα πάει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, προκειμένου να τον ενημερώσει για την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως οι τροπολογίες που κατατίθενται στην Βουλή αυτές τις μέρες είχαν ανακοινωθεί από πριν, και θα πρέπει να συνεχιστεί το νομοθετικό έργο.

Σχετικά με τους «κώδικες» που περνούν στην Βουλή τώρα, ανέφερε πως βρίσκονται σε επεξεργασία εδώ και 6 μήνες και δεν καταλαβαίνει γιατί η αντιπολίτευση αντιδρά έτσι.

«Η Βουλή θα μείνει ανοιχτή μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου ίσως και το Σάββατο. Πρέπει να περάσουν τροπολογίες που αφορούν ανάγκες και ζητήματα των πολιτών» τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Δεν πρόκειται για φωτογραφικές τροπολογίες όταν μιλάμε για τους διορισμούς των καθαριστριών, ή για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης»

Παράλληλα σημείωσε πως την τελευταία μέρα λειτουργίας της Βουλής θα υπάρχει νομοσχέδιο για την κατάργηση της μείωσης του αφορολογήτου, και κάλεσε την Νέα Δημοκρατία και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης να την ψηφίσουν.

 

www.newsit.gr

42 σχόλια

  • Ο πιο αποτυχημένος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης
    Χαρακτηριστικά :
    1.Στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, ο Τσίπρας θέλει να τιμήσει την Τουρκία στη ΔΕΘ!
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 4-3-19
    2.«Και τι κακό έχουν οι μολότοφ;» είχε διερωτηθεί ο Αλέξης Τσίπρας, το 2017.
    3. πρωτοφανές γεγονός για πρωθυπουργό να μην θέλει ελληνικές σημαίες σε ομιλίες του!
    14 Δεκεμβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη.
    4.10 ψέματα σε μία ώρα εφ. ΤΑ ΝΕΑ 11-1-19
    5.ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος: Εχουμε έναν πρωθυπουργό με Γερμανίδα μπέιμπι σίτερ.

    • Θέλω αύξηση μισθών- συντάξεων γιατί είναι δίκαιο και να γίνει πράξη!! Τσίπρα δώστα όλα Τώραααααααα! Γιατί χανόμαστε!!!!

  • Ο πιο αποτυχημένος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης
    Χαρακτηριστικά :
    1. Στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, ο Τσίπρας θέλει να τιμήσει την Τουρκία στη ΔΕΘ!
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 4-3-19
    2. «Και τι κακό έχουν οι μολότοφ;» είχε διερωτηθεί ο Αλέξης Τσίπρας, το 2017.
    3. πρωτοφανές γεγονός για πρωθυπουργό να μην θέλει ελληνικές σημαίες σε ομιλίες του!
    14 Δεκεμβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη.
    4. 10 ψέματα σε μία ώρα εφ. ΤΑ ΝΕΑ 11-1-19
    5. ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος: Εχουμε έναν πρωθυπουργό με Γερμανίδα μπέιμπι σίτερ.

  • Δεν θες Αλέξη εκλογές,η αγάπη για την καρέκλα είναι μεγάλη, αναγκαστικά πάς αλλά ακόμη και εσύ καταλαβαίνεις τι θα πάρεις μαζί με την παρέα σου.

    • δεν σου κόφτει και πολύ το μυαλό, θα έπρεπε να ξέρεις ότι οι καρέκλες δίνονται μετά τις εκλογές. Πριν μόνο με πραξικόπημα, αν και θα θέλατε πολύ να κάνετε κάτι τέτοιο εσείς οι δέξιοι λόγω παράδοσης και καταγωγής στα πραξικοπήματα και στις αποστασίες

      • Στα γραφεία της τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ όπου βγάζεις το μεροκάματο μάλλον εκτός από την κομματική φυλλάδα δεν κυκλοφορούν άλλα ιστορικά βιβλία για να μπορέσεις να μάθεις τα αριστερά “δημοκρατικά” ξεκαθάρισμα τα εκατομμύριων πού απλός δεν συμφωνούσαν με τους εκάστοτε κόκκινους δικτάτορες .

  • Βρει εσείς ψάχνετε για καρέκλα που την είχατε σαράντα χρόνια και ζητούσατε εκλογές από την πρώτη μέρα που βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση ..!

  • Ακούστε εσείς που αντιγράφετε τον αρχηγό σας τον Κουλη και μιλάτε για καρέκλες . Η είστε τα λιγούρια που δεν ξέρετε τι θα πει μεροκάματο και ειχατε μια ζωή τις καρέκλες και μόλις τις χάσατε χάσατε και την ισορροπία σας η είστε τα γλυφτρονια που γυρνούν μια ζωή γύρω από τις καρέκλες για ν αρπάξουν κάνε κόκαλο ..!

    • Θες να δεις πραγματικό πάθος για εξουσία και καρέκλα!. Άσε την “αυγή ” για λίγο και παρακολουθα την συμπεριφορά του αρχηγού Αλέξη και των παρατρεχαμενων υπουργών του.

    • Αυτοί που δεν ξέρουν τι θα πει μεροκάματο βρίσκονται στον επιχορηγουμενο δημόσιο τομέα (όχι όλοι) που μέσα έξω να είναι το ταμείο πληρώνονται κανονικά.

      Κάτι μετακλητοί που εχουν να πατήσουν χρόνια

      Κάτι παλικάρια σε οργανισμούς που δεν έχουν νόημα ύπαρξης.

      Κάτι κολλητοί σε ΟΤΑ κλπ.

      Το σλόγκαν εξάλλου του σύριζα είναι ότι είναι ο αγιος προστάτης των δημοσίων υπαλλήλων.

      μόλις βρέθηκαν κάποια χρήματα πάλι στον παλιό καλό καιρό με επιδόματα, αυξησουλες κλπ.

      Όποιος διαφωνεί μαζί σας δεν είναι απαραίτητα ΝΔ.

  • Πάλι ψέματα!!!!!!!Μα τι ψευταράς είναι αυτός ως τώρα μας έλεγε εκλογές τον Οκτώβριο!! Τι να πιστέψει κανείς!!!!!

  • Από της 10.01 μέχρι 10.06 κάποιος αυθόρμητα , χωρίς να πληρώνεται για την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ έκανε 8 σχόλια όχι υπέρ του Αλέξη – γιατί δεν έχει κάτι θετικό να πει – αλλά προσπαθώντας να προσβάλει όσους σχολίασαν αρνητικά τον καταληψία Αλέξη , όσους είπαν την άποψη τους . Δυστυχώς αυτό είναι το επίπεδο σας εκεί στα κομματικά σας υπόγεια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.