Ξεκινάει ο προγραμματισμός του Μακεδονικού Κοζάνης, της Κοζάνης 2004 και της ακαδημίας. Έναρξη προετοιμασίας – Έναρξη ακαδημίας

5 Ιουνίου 2019
09:08
Κανένα σχόλιο

Έτοιμοι να ξεκινήσουν την υλοποίηση του προγραμματισμού τους ενόψει της συμμετοχής του συλλόγου στα  νέα πρωταθλήματα της Α΄ (Μακεδονικός) και  Γ’ ή Β’ (;) κατηγορίας (Κοζάνη 2004), αλλά και των τμημάτων υποδομής  είναι οι άνθρωποι του Μακεδονικού.

Την Τρίτη  το βράδυ  υπήρξε συνάντηση της  διοίκησης και  άρχισαν  να ενώνονται  τα κομμάτια του πάζλ του φετινού προγραμματισμού των ομάδων.

Στις δύο αγωνιστικές ομάδες ανακοινώθηκαν οι δύο προπονητές για τη σεζόν 2019 -2020 Ένα προπονητικό τιμ αξιόλογο με δύο τεχνικούς πραγματικά βαριά ονόματα στο τοπικό ποδόσφαιρο, εργατικούς και με όρεξη  είτε να προσφέρουν έργο είτε να συνεχίσουν το ήδη πετυχημένο  έργο.

Προπονητής του Μακεδονικού Κοζάνης για 6η  συνεχόμενη χρονιά παραμένει ο πετυχημένος τεχνικός,  Τάκης Καραθανάσης.

Στην Κοζάνη 2004 νέος προπονητής αναλαμβάνει ο φιλόδοξος Δημήτρης Κουτσώνας.

Το προπονητικό τιμ της ακαδημίας θα ανακοινωθεί  μετά το πέρας του τουρνουά που διοργανώνει η Ακαδημία 21-22-23 Ιουνίου και μέσα στο  πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Διοίκηση και προπονητικό team  συμφώνησαν να κινηθούν πρώτα με τους  ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές των δύο ρόστερ και έπειτα να ασχοληθούν με τις  μετεγγραφές.

 Μέσα στην προσεχή εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές και δεν αποκλείεται άμεσα να προκύψουν και τα πρώτα αποτελέσματα.

Αφού ολοκληρωθούν οι συζητήσεις, οι άνθρωποι του Μακεδονικού αλλά και της Κοζάνης 2004  θα ασχοληθούν με τις μετεγγραφές, προκειμένου να καλύψουν τα κενά που θα έχουν προκύψει  έτσι ώστε τα δύο αγωνιστικά  ρόστερ του συλλόγου να είναι πανέτοιμα να ανταποκριθούν στις επίσημες υποχρεώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Έναρξη προετοιμασίας – Έναρξη ακαδημίας – Αγιασμός

Η προετοιμασία του Μακεδονικού θα ξεκινήσει την Δευτέρα  29 Ιουλίου , ενώ η προετοιμασία της Κοζάνης 2004  τη Δευτέρα 5 Αυγούστου.

Την Δευτέρα  26 Αυγούστου   ξεκίνημα και για την ακαδημία, αλλά και Αγιασμός όλων των τμημάτων.

Τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν να ανακοινώνονται και οι ημερομηνίες των φιλικών  προετοιμασίας των δύο ομάδων Μακεδονικού και Κοζάνης 2004.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.