Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης: Η επόμενη μέρα των εκλογών

5 Ιουνίου 2019
12:32
Κανένα σχόλιο

 

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας αγωνίζεται για την ποιοτική αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης, μόρφωσης, εργασίας και την ποιότητα ζωής των Ατόμων με Αναπηρία. Ιδρύθηκε το 1985 και αριθμεί πάνω από 2200 μέλη στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, είναι ο μεγαλύτερος φορέας που εκπροσωπεί τα Α.μεΑ. και είναι μέλος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Α.μεΑ. Δυτικής Μακεδονίας.

Το τελευταίο διάστημα ζήσαμε μια εκλογική περίοδο (Τοπικής Αυτοδιοίκησης ‘Α & ‘Β βαθμού καθώς και Ευρωεκλογών) όπου πολλοί μας συναντήσανε και ζήτησαν την στήριξη μας είτε ζητώντας την ψήφο μας είτε να βάλουν πρόσωπα με αναπηρία στους συνδυασμούς τους δείχνοντας μας πως μας υπολογίζουν και νοιάζονται για το καλό μας.

Αφού τελείωσε όλη αυτή η διαδικασία πλέον καλούνται οι νέοι εκλεγμένοι συνδυασμοί από τον Σεπτέμβρη να αναλάβουν τα ηνία και να διοικήσουν για το καλό αυτού του τόπου που λέγεται Ελλάδα και συγκεκριμένα για την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης (μια που μας ενδιαφέρει περισσότερο λόγο των ορίων που εκπροσωπούμε σαν φορέας) υλοποιώντας τις δεσμεύσεις τους και τα προγράμματα τους για την αναπηρία.
Φυσικά περιμένουμε μια καλύτερη συνεργασία γιατί μόνο μέσα από διάλογο θα μπορέσουμε να πετύχουμε πράγματα για το καλό αυτού του τόπου.

Ευχαριστούμε όλους τους υποψήφιους με αναπηρία (εκλεγμένους και μη) που εξέθεσαν τον εαυτό τους στην εκλογική διαδικασία καθώς φυσικά και όσους τους τίμησαν με την ψήφο τους (πιστεύοντας πως το έκαναν για την προσωπικότητα τους και όχι για την αναπηρία που έχουν δείχνοντας λύπηση και οίκτο κάτι που για εμάς είναι ανεπίτρεπτο και καταδικαστέο) και περιμένουμε μαζί με τους επικεφαλής των συνδυασμών τους να μην μας ξεχάσουν και ακόμη ποιο σημαντικό να εφαρμόσουν επιτέλους την νομοθεσία.

Για το Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

Μήγγος Μιχάλης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

Συμεωνίδης Μάριος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.