kozan.gr: Kοζάνη: Xωρίς προβλήματα μετά την έντονη μεσημεριανή βροχόπτωση – Σημεία, με μικρές “λιμνούλες”, επί της οδού Παύλου Μελά (Βίντεο)

5 Ιουνίου 2019
17:07

 

Xωρίς προβλήματα, στην Κοζάνη μετά την έντονη μεσημεριανή βροχόπτωση. Σημεία, με μικρές “λιμνούλες”, επί της οδού Παύλου Μελά.

 

8 σχόλια

  • Ειδατε ? Αν αφηνατε το δημαρχο της καρδιας μας να πεζοδρομησει την Παυλου Μελα θα αφηνε και αυτες τι μικρες λιμνουλες και θα ηταν υπεροχα… αλλα μη δειτε καποιον να προοδευει …..

  • Δεν πρόλαβε ο Ιωαννίδης να πεζοδρομήσει την Παύλου Μελά και να την μετονομάσει σε συμφωνία Πρεσπών

  • ΜΗ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΤΣΙ;ΤΑΧΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΕ.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ Ο Κ.ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΙΚΑ.ΤΣΟΥΠ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΑΝΤΛΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

  • ΚΑΣΜΕΡΙΑ ΠΟΛΛΑ/// ΕΛΑΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΛΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΝΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ //ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ//ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ …

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.