kozan.gr: Δράσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη από φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκαν, το απόγευμα της Τετάρτης 5/6, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης (Φωτογραφίες-Βίντεο)

5 Ιουνίου 2019
20:29

 

Δράσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης 2019 (European Sustainable Development Week – ESDW 2019), για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και να αναδείξει τους 17 παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης, διοργάνωσε σήμερα Τετάρτη 5 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, το Τμήμα Χημικών Μηχανικών (Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος) της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας υπό το συντονισμό του Προέδρου του Τμήματος κυρίου Φροντιστή Ζαχαρία, Αναπληρωτή Καθηγητή.
44 φοιτητές του 2ου έτους, στο πλαίσιο του μαθήματος «Οικολογία» υπό το συντονισμό του διδάσκοντα Δρ. Μανώλη Ευάγγελου, υλοποίησαν μικρά ομαδικά project με το γενικό τίτλο «Επ-ΟΙΚΟ-δομητικά δρώμενα στην πόλη για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Ανάπτυξης». Όλα τα ομαδικά project εστίαζαν στους 17 παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης με θεματολογία την Οικολογία και το Περιβάλλον.


2 σχόλια

  • Με όλο το σεβασμό, αυτές είναι παρουσιάσεις επιπέδου γυμνασίου. Είναι επίπεδο αυτό Χημικών Μηχανικών (πλέον) Πολυτεχνείου ; Αν αυτή θα είναι η “ισχυρή” παρουσία του Παν. Δυτική Μακεδονίας ζήτω που καήκαμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.