Πανελλήνιες: Πώς θα γίνει η βαθμολόγηση των γραπτών

6 Ιουνίου 2019
09:19
Κανένα σχόλιο

Στις 8:30 της Πέμπτης, 6ης Ιουνίου, άνοιξε η «αυλαία» των Πανεληνίων, οι οποίες ολοκληρώνονται στις 20 Ιουνίου.

Οι Πανελλήνιες ξεκίνησαν με το μάθημα των Νέων Ελληνικών για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ. Αύριο, Παρασκευή, 7 Ιουνίου, θα πάρουν σειρά οι υποψήφιοι των ΓΕΛ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει εκδοθεί, οι Πανελλήνιες 2019 θα συνεχιστούν το Σάββατο, 8 Ιουνίου, με τους μαθητές των ΕΠΑΛ να εξετάζονται στα Μαθηματικά (Αλγεβρα).

Τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών) και Μαθηματικά (Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).
Σύμφωνα με τον κανονισμό που ισχύει, η βαθμολόγηση των γραπτών των υποψηφίων θα ξεκινά στις 12:00 το μεσημέρι, τη μεθεπόμενη ημέρα της εξέτασης.

Θα έχει προηγηθεί, ωστόσο, η πειραματική βαθμολόγηση που θα πραγματοποιείται το απόγευμα της επόμενης ημέρας από την εκάστοτε εξέταση των Πανελληνίων 2019.

Κατά την πειραματική βαθμολόγηση οι βαθμολογητές μπορούν να ζητήσουν διευκρινίσεις για τα θέματα των εξετάσεων από την Κεντρική Επιτροπή που θα διατυπώνονται γραπτά.

Να σημειωθεί ότι για το υπουργείο Παιδείας έχει εκδώσει ξεχωριστό πρόγραμμα για την εξέταση των ειδικών μαθημάτων των Πανελληνίων.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/panellinies/panellinies-pos-tha-ginei-i-bathmologisi-ton-grapton

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.