Το Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Περιοχής Εορδαίας (ΣΕΥΠΕ) για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων για το Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών (Κοινωνικός Τουρισμός) περιόδου 2019-2020.

6 Ιουνίου 2019
11:12
Κανένα σχόλιο

Συνάδελφοι – συναδέλφισσες,

Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων για το Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών (Κοινωνικός Τουρισμός) περιόδου 2019-2020.

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 ηλεκτρονικά.

Όποιος συνάδελφος – συναδέλφισσα επιθυμεί, μπορεί να έρθει από τα γραφεία του σωματείου μας Β. Σοφίας 34, 1ος όροφος, τις εξής ημέρες Σάββατο 8/6, Δευτέρα 10/6, Τετάρτη 12/6, Πέμπτη 13/6 και Παρασκευή 14/6 19:00 – 21:00, να συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση του.

Οι δικαιούχοι είναι εργαζόμενοι/ες και άνεργοι/ες, οι οποίοι/ες κατά το έτος 2018:

  1. είχαν 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του ΕΦΚΑ (με κρατήσεις υπέρ Εργατικής Εστίας)

  2. έλαβαν από τον ΟΑΕΔ 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας

  3. έλαβαν τακτική επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον δύο μηνών (50 ημερήσια επιδόματα)

  4. συγκεντρώνουν 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (ημέρες εργασίας, ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας και επιδότησης ανεργίας)

  5. εγγεγραμμένοι άνεργοι/ες στο Ειδικό Μητρώο Ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων.

Οι διακοπές μπορούν να πραγματοποιηθούν από 1 Αυγούστου 2019 έως τις 31 Ιουλίου 2020 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παροχών του ΟΑΕΔ.

Οι διακοπές θα έχουν διάρκεια:

  • από 1 – 10 διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Λέρου, Σάμου, Χίου και Κω

  • από 1 – 5 διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα της υπόλοιπης Ελλάδας.

Ο κουτσουρεμένος αριθμός δικαιούχων για αυτή τη χρονιά ανέρχεται σε 140.000 άτομα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.