Ο Δήμος Βοΐου και το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» σας προσκαλούν τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 και ώρα 19.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Βουδούρειο» της Σιάτιστας να παρακολουθήσετε τη Χορωδία Karolina από την πόλη Sceged της Ουγγαρίας

7 Ιουνίου 2019
16:38
Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Βοΐου και το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» σας προσκαλούν τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 και ώρα 19.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Βουδούρειο» της Σιάτιστας να παρακολουθήσετε τη Χορωδία Karolina από την πόλη Sceged της Ουγγαρίας

Λίγα λόγια για τη χορωδία «Karolina»

Η Χορωδία «Καρολίνα» είναι μια θεαματική και ταχέως αναπτυσσόμενη χορωδία η οποία αποτελείται από μαθητές διαφόρων ηλικιών.

Τα μέλη της προέρχονται από το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο, το Σχολείο Τεχνών και το Οικοτροφείο της πόλης Szeged και δραστηριοποιείται υπό την αιγίδα των Αδελφών Μοναχών της Μονής Notre Dame. Λειτουργεί σε τρία επίπεδα : η Παιδική Χορωδία, η Χορωδία Κοριτσιών και η Μεικτή Νεανική Χορωδία. Το παλαιότερο τμήμα της χορωδίας είναι η Χορωδία Κοριτσιών, η οποία δραστηριοποιείται από το 1992. Κάποιες φορές τη διεύθυνσή της έχουν Μοναχές και κάποιες φορές δάσκαλοι εκτός της Μονής.

Τη χρονιά που πέρασε η χορωδία είχε πολλές προσκλήσεις για συναυλίες στο εξωτερικό (2018. Pozsony (SL), Prága (CH), 2017. Torino (I) 2015. Újvidék (SRB) 2014. Bergamo (I)

Ο Μαέστρος της χορωδίας κ. Tamás Lázár, εκτός από τη χορωδία με μαθητές, προετοιμάζει και μία τριακονταμελή μεικτή χορωδία ενηλίκων, η οποία δραστηριοποιείται στα πλαίσια του σχολείου.

Το πλούσιο ρεπερτόριο της χορωδίας δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους χορωδούς να αναδείξουν τα φωνητικά τους προσόντα σε έργα υψηλών απαιτήσεων διαφόρων συνθετών.

Το σύνολο των εκατό και πλέον μελών της χορωδίας, όλων των ηλικιών παρουσιάζεται σε πολλές και διαφορετικές συναυλίες με διάφορες αφορμές, όπως σε επετείους, εορτές και ημέρες μνήμης γεγονότων τόσο του σχολείου όσο και της πόλης του Szeged γενικότερα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.