Πανελλήνιες 2019: Δημοκρατία και νέοι το θέμα της Εκθεσης

7 Ιουνίου 2019
09:57
Κανένα σχόλιο

Από την ενότητα «Δημοκρατία και νέοι», έπεσε σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα της Εκθεσης στις Πανελλήνιες 2019.

Οι διαγωνιζόμενοι που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες 2019, στην πρεμιέρα των εξετάσεων σήμερα, διαγωνίζονται στα Νέα Ελληνικά. Στην Εκθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα ήταν σχετικό με τη «δημοκρατία και τους νέους», θέμα αναμενόμενο κατά τους καθηγητές.

Να σημειωθεί ότι χθες, στην Εκθεση και στα Νέα Ελληνικά εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2019 από τα ΕΠΑΛ.

Το πρόγραμμα των Πανελληνίων εξετάσεων 2019

Μετά τα Νέα Ελληνικά και την Εκθεση, επόμενη εξέταση για τους υποψηφίων των Πανελληνίων από τα ΓΕΛ στις 10 Ιουνίου με μαθήματα κατεύθυνσης.

10 Ιουνίου: Αρχαία Ελληνική Γλώσσα (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών) και Μαθηματικά (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)
12 Ιουνίου: Ιστορία (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (ΟΠ Θετικών σπουδών) και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)
14 Ιουνίου: Λατινικά (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών) και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)
18 Ιουνίου: Βιολογία (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Γενικής Παιδείας).

Αύριο, 8 Ιουνίου θα επιστρέψουν στις αίθουσες οι μαθητές των ΕΠΑΛ, όπου θα εξεταστούν στα μαθηματικά και συγκεκριμένα στην άλγεβρα.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/panellinies/panellinies-2019-symboyles-gia-neoelliniki-glossa

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.