Απέδρασε από τις φυλακές Τίρυνθας ο «τοξοβόλος του Συντάγματος» – Eίχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», για συνέργεια στη διπλή ληστεία τραπεζών στο Βελβεντό Κοζάνης

7 Ιουνίου 2019
14:18

Απέδρασε από τις φυλακές όπου κρατείτο ο Γιάννης Μιχαηλίδης , που είχε γίνει αρχικά γνωστός ως ο «τοξοβόλος του Συντάγματος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Κ» ο νεαρός ήταν έγκλειστος στις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας απ’ όπου απέδρασε το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Μιχαηλίδης είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», για συνέργεια στη διπλή ληστεία τραπεζών στο Βελβεντό Κοζάνης, ενώ το 2015 καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών για την ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πεύκη.

Για την ίδια υπόθεση είχε καταδικαστεί και ο Θεόφιλος Μαυρόπουλος που επίσης κρατείται στις φυλακές της Τίρυνθας.

Έρευνες για το συμβάν διενεργεί η Αστυνομία και το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Πηγή kathimerini,gr

10 σχόλια

  • Η φωτογραφία από πότε είναι; Από τις ωραίες εποχές του Σαμαρά, που λειτουργούσε η ομάδα δέλτα και υπήρχε στη χώρα ησυχία τάξη και ασφάλεια;

    • Είναι από τότε που οι συριζαίοι μαζί με τους χρυσαυγίτες διαδηλώνατε στο σύνταγμα ως “αγανακτισμένοι”!!!!

  • Όποιον προλάβουν θα βγάλουν από τις φυλακές?Δεν τ έμαθε φαίνεται αυτός ότι αλλάζει ο ποιν.κωδικας και έκανε τζάμπα κόπο.Γιατι βρε δεν το ενημέρωσαν το παιδί??????

    • Για συνέχισε… Καλά το πας. Μπορείς και καλύτερα. Μόνο πρόσεχε γιατί οι δουλειές κάποιες φορές γίνονται ολόκληρες και από την άλλη μεριά.

  • Όλα τα παραπάνω σχόλια, και γενικώς η πλειονότητα των σχολίων στην ιστοσελίδα αυτή, από την Συμφωνία των Πρεσπών και μετά, είναι άκρως ειρωνικά! Το ύφος των περισσότερων σχολίων, κατά τον τελευταίο χρόνο, έχει μετατοπιστεί προς το ρατσιστικό και ακροδεξιό. Κανένας δεν κάνει τον κόπο να πει μια ειλικρινή ή μια εποικοδομητική κουβέντα! Κανένας δεν λέει ευθέως και όμορφα αυτό που θέλει, παρά μόνο αρκούμαστε στο να εκφράσουμε μια ειρωνική ατάκα, ελπίζοντας να καταλάβουν οι υπόλοιποι αυτό που πραγματικά εννοούμε! Δεν κατανοούμε όμως ότι, έτσι αλλάζουμε τη χημεία των αισθημάτων μας και χωρίς να το αντιλληφθούμε, γεμίζουμε με μίσος, οργή και αγανάκτηση. Και τα αισθήματα αυτά, αγνοώντας πλέον τη ρίζα τους, τα διαχέουμε ανεξέλεγκτα προς κάθε κατεύθυνση, μόνο και μόνο για να πούμε κάτι, να μη μείνουμε σιωπηλοί, χάνοντας έτσι την ουσία και τον λόγο για τον οποίο ξεκινήσαμε να ειρωνευόμαστε! Θα ήταν προτιμότερο, για το δικό σας καλό, αλλά και των ανθρώπων γύρω σας, όταν πρόκειται να ειρωνευτείτε για κάτι που σας ενοχλεί, να περιμένετε 1-2 δευτερόλεπτα, ώστε νηφάλιοι πλέον, να μιλήσετε σωστά και πολιτισμένα στον συνάνθρωπό σας!

    • Μόνο που αναφέρεσαι με χαλαρότητα στην προδοσία των Πρεσπών τό χασες το παιχνίδι και η όλη επιχειρηματολογία σου χωλαίνει. Μίσος για τους Μακεδόνες και όλους τους άλλους Έλληνες γενικά έχετε εσείς, όχι εμείς που διαφωνούμε.

      • Εσύ είσαι τόσο μπούφος που απαντάς στον άνθρωπο και κανείς ακριβώς αυτό που λέει. Αυτός μιλάει και εσύ απλά αναμασάς χαζομάρες. Πρώτα από όλα από πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι υπέρ της συμφωνίας. Ακόμη και αν είναι, αυτό λέει; Ξεκόλλα. Αν δεν είσαι σε θέση να απαντήσεις στην ουσία του σχολίου του, κλείσε το μαραφέτι και άνοιξε τον ΣΚΑΪ. Μέχρι εκεί είσαι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.