Γιάννης Θεοφύλακτος, αντιπαράθεση με τον Άδωνι Γεωργιάδη σε τηλεοπτική εκπομπή (Bίντεο)

8 Ιουνίου 2019
14:02

 

 

Καλεσμένος την Τρίτη 4/6/19 ήταν ο Βουλευτής (ΣΥΡΙΖΑ) Ν. Κοζάνης κ. Γιάννης Θεοφύλακτος, μαζί με τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ κ. Άδωνι Γεωργιάδη από το τηλεοπτικό κανάλι ACTION 24 και την εκπομπή ”Brainstorming”

Ο Γιάννης Θεοφύλακτος τόνισε πως “με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα 2,5 εκατομμύρια ανασφάλιστοι έχουν δωρεάν πρόσβαση στην υγεία”.

Τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης, Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και πρώην Υπουργός Υγείας σημείωσε πως “αυτό συνέβη με δικό μου νόμο”. Όμως ο κ. Θεοφύλακτος του επεσήμανε ότι με το νόμο της Ν.Δ. οι ανασφάλιστοι χρεωνόντουσαν όλο το κόστος νοσηλείας στην Εφορία, με ό,τι αυτό συνεπαγόταν (προσαυξήσεις, τόκοι κτλ).

Περαιτέρω, ο κ. Θεοφύλακτος ανέφερε ότι “η Προκήρυξη για την πρόσληψη των 10.000 εκπαιδευτικών καλύπτει μία πραγματική ανάγκη, καθώς έχει πολλά χρόνια να γίνουν προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών, κάτι που παραδέχεται και ο Άδωνις Γεωργιάδης, συνεπώς δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να το χαρακτηρίζει ως δήθεν κάτι ‘πρόστυχο’ “

Οι εθνικές εκλογές αφορούν το μέλλον, συνέχισε ο κ. Θεοφύλακτος. Όμως και το παρελθόν δίνει δείγματα γραφής. Και τα δείγματα γραφής της Ν.Δ. είναι ότι χρεοκόπησε την χώρα, μας έβαλε στα μνημόνια, έκοψε μισθούς και συντάξεις κτλ. Όμως το λάθος μας είναι ακριβώς ότι κολλήσαμε στο παρελθόν, όπου είναι και το προνομιακό μας πεδίο, ενώ πρέπει να εστιάσουμε στο μέλλον, όπου και εκεί το δικό μας πρόγραμμα δημιουργεί μία καλύτερη Ελλάδα, ενώ το πρόγραμμα της Ν.Δ. μας οδηγεί στα λάθη του παρελθόντος. Γιατί λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης αρνείται συνεχώς την προγραμματική αντιπαράθεση με τον Πρωθυπουργό; Γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να μάθουν οι Έλληνες πολίτες τι σκοπεύει να κάνει με τα εργασιακά; Γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν μας παρουσιάζει τα σχέδια του για τις συντάξεις;

– Σύμφωνα με το Σύνταγμα μας η Βουλή εξακολουθεί να λειτουργεί και τα νομοσχέδια που θα ψηφιστούν ρυθμίζουν σημαντικά κοινωνικά θέματα και προβλήματα τα οποία έπρεπε να διευθετηθούν.

– H ενσωμάτωση στα επικείμενα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ υποψηφίων οι οποίοι στο παρελθόν υπήρξαν μέλη ή στελέχη του ΠΑΣΟΚ,των ΑΝΕΛ και της ΔΗΜΑΡ σηματοδοτεί το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ προς ένα μέρος της κοινωνίας το οποίο νιώθει την ανάγκη να συστρατευθεί στην προσπάθεια που κάνει όλος ο προοδευτικός χώρος για να αποτραπεί η λαίλαπα που περιμένει τους Έλληνες εργαζομένους αν εκλεγεί ο κ. Μητσοτάκης.

Στα τέσσερα χρόνια της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έγιναν πολλά. Μένουν όμως να γίνουν πολλά περισσότερα για να συνειδητοποιήσουν όλοι οι Έλληνες πλέον ότι τα μνημόνια των Κυβερνήσεων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ αποτελούν οριστικά παρελθόν.

Βλ.

https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=d2wjPm36jU0&fbclid=IwAR3_8Km6O0KkMS-CRsUObtvPowVFkta3MznVCJDgX0iU_dU4jtTfj6cXD38&app=desktop

Με εκτίμηση,

Από το γραφείο του Βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννη Θεοφύλακτου

46 σχόλια

      • Κάνε κάτι Γιάννη!, Δεν είναι δυνατόν να έχουμε: Κούλη για Πρωθυπουργό, Άδωνι Αντριπρόεδρο της Κυβέρνησης και Βενιζέλο Πρόεδρο της Δημοκρατίας….

          • Προτιμώ Μπογδάνο και τους υπόλοιπους 16 δήθεν αντικειμενικούς δημοσιογράφους που τώρα ξαφνικά κατεβαίνουν με ποιόν άλλο………ΝΔ

    • Μυθρηδάτη, κάνε μου μια χάρη. Άφησε τα στοιχεία σου στο kozan. Όχι τίποτα. Θέλω μόνο να σε δω μια στιγμή. Μεράκι το’ χω να δω από κοντά έναν θαυμαστή του μπουμπούκου. Δεν πίστευα ότι είναι υπαρκτά όντα.

  • Προφανώς ο Θεοφύλακτος και οι υπάλληλοι του δεν πρόλαβαν να διαβάσουν τα μαντάτα που τους έστειλαν τα αφεντικά τους σπο τις Βρυξέλλες για το κόστος των παροχών του Τσίπρα και την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας.

    • Τον Μητσοτάκη μην τον κλαις
      έχει παιδιά κι εγγόνια
      το πορτοφόλι σου να κλαις
      που θα τα θρέφει αιώνια……

      • Μάλλον τους διορισμούς συζύγων, παιδιών,συντρόφων, κουμπάρων,ξαδελφων,συμπεθερων, ανιψιων και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ δεν τους πληρώνουμε από την τσέπη μας. Μάλλον προσφέρουν αμισθί τον κόπο τους .

          • Το προσπαθούν όμως ο Αλέξης και η παρέα του. Κρίμα γιαυτους αλλά ευτυχώς για εμάς δεν θα προλάβουν.

    • Επιτέλους Κυριάκο! Να έρθει η στιγμή να μειώσεις τον ΕΝΦΙΑ, να εφαρμόσεις 7ημερη εργασία, να χαλαρώσεις η φορολογία και το αφορολόγητο, να δικάσεις ΣΥΡΙΖΑ και άλλους προδότες, να αρχίσεις τις πολυπόθητες ιδιωτικοποιήσεις, σμίκρυνση δημοσίου τομέα και τεχνολογικές επενδύσεις και γενικά να επανφέρεις τον Ελληνισμό στην ελίτ της Ευρώπης!

  • Ναι κ.Θεοφύλακτε βάλατε όλους τους ανασφάλιστους στα νοσοκομεία και βγάλατε όλους τους ασφαλισμένους να περιμένουν στον διάδρομο!!!!!! Μπράβο σας!!!!!!

    • N.Δ.=
      – “Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαινει”
      – “Όποιος δεν μπορεί να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ να πουλήσει το σπίτι του”
      – “Ο Καρκίνος δεν θεωρείται επείγουσα ασθένεια μόνο στο τελικό στάδιο”
      – “Συμφωνήσαμε με την Τρόικα για 15.000 απολύσεις για φέτος”

  • Διαβασμένος καλά ο Θεοφύλακτος. Η καλύτερη απάντηση για την περίθαλψη των ανασφάλιστων που έχω ακούσει!!!

  • Μας λέει πως οι Ανελ κοζανης πάνε όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ . Τον Κάτανα τον ρώτησε ; Αρε Γιάννη ποσό τυχάρπαστα είναι αυτά που λες … Ανελ στο ΣΥΡΙΖΑ ;; Δηλαδή πέσαν οι Ανελ για να πάνε στο ΣΥΡΙΖΑ ..; Θεωρείς αφελείς τους πολίτες ; Το 99% των Ανελ πάμε ΝΔ, ειδικά στο νόμο κοζανης . Κατανας και Πλακεντας υπάρχουν ακόμη και μάλιστα πιο δυνατοί από ποτέ. Μην εκτίθεσαι λοιπόν . Απόλαυσε μερικές ημέρες ακόμη και μετά πήγαινε διακοπές πριν γυρίσεις στη δουλειά σου.

  • Μια σωστή τοποθέτηση στην γενική πολιτική των τελευταίων χρόνων από την μεριά του Θεοφύλακτου …ας ελπίσουμε ότι θα λειτουργήσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και δεν θα ζήσουμε πέτρινα χρόνια με την επάνοδο της δεξιάς.

  • Προφανώς φίλε γιαννη ξεχνάς οτι οι περισσότεροι απο αυτούς ειναι ξένοι οι οποίοι εργάζονται χωρις ασφάλεια για να παίρνουν τα επιδόματα και ετσι ν συνεχίσει το σύστημα ασφάλισης. Χωρις έσοδα εισφορών θα κατάρρευση

      • @ΤΑΚΙΑΣ
        Ωραίο το παραμυθάκι με τις απολύσεις, αλλά πλέον δεν πουλάει. Τώρα ισχύει το ενωτικός εναντίον αυτού που διχάζει. Και εκείνος που διχάζει τον ελληνικό λαό μέχρι το τέλος της “αυτοκρατορίας” του είναι ο μέχρι πρότινος “άχαστος”.

  • Έλα ντε, πού πας ρε Καραμητρο να τα βάλεις; Αυτό μας έλειπε τώρα, να αρχίσουμε να θαυμάζουμε και τον μπουμπουκο, το θέατρο σκιών.

  • Πωλείται νταούλι αμεταχειριστο, πληροφορίες στα γραφεία του συριζα… Ακόμα παραδίδονται δωρεάν μαθήματα χορού…

  • Έχει γίνει δωρεά του Γιάννη του Χαρούλη για να γίνει άλλη σχολή στο Βελβεντό οργανοπαίχτων και χορού σε ότι έχει σχέση με νταούλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.