kozan.gr: Γάμος με νταλίκες στην Πτολεμαΐδα (Βίντεο & Φωτογραφίες)

8 Ιουνίου 2019
20:43

 

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Aντριάνα, παντρεύτηκε, το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιουνίου, ο Ιωάννης, επαγγελματίας οδηγός νταλίκας από την Πτολεμαΐδα. Αρκετές νταλίκες, προς τιμή του ζευγαριού, παρέστησαν στο γάμο και ξεσήκωσαν τους δρόμους της Πτολεμαΐδας. Αξιοσημείωτη κι η παρουσία προσωπικού της ομάδας Δίας, όπου κι εργάζεται η νύφη Αντριάνα. Δείτε το βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

 

12 σχόλια

  • Γι’ αυτό περίμενα σήμερα το δέμα και δεν μου ήρθε; Εκεί ήσασταν όλοι πουλάκια μου;;;; Άντε χαλάλι των νεόνυμφων. Να ζήσετε και να είστε χαρούμενοι κάθε μέρα, όπως σήμερα.

  • Δυστυχώς όμως κόρναραν συνεχόμενα με αποτέλεσμα να κάνουν απίστευτη φασαρία. Δεν φταίγανε σε τίποτα τα βρεφάκια και τα μικρά παιδάκια που ξεκουφάθηκαν,τρόμαξαν,βάλαν τα κλάματα και τρέχαμε να τα απομακρύνουμε μέχρι να περάσουν όλες οι νταλίκες.Και αντε να περάσουν μια φορά να το σεβαστείς λες γάμος είναι,σε μας έτυχε 2 φορές.

    Υ.Σ Πριν χρόνια σε γάμο φίλου μηχανόβιου,γράψανε όλους τους μοτοσυκλετιστές για ηχορύπανση.

    Πέρα από την αναφορά του περιστατικού
    Να ζήσουν οι νεόνυμφοι

  • Να ζήσουν οι νεόνυμφοι και φυσικά όλη η πόλη συμμεριζεται τη χαρά τους. Ωστόσο, καλό θα ήταν να υπήρχε ένα μέτρο και ένας σεβασμός αφού πέρα από τα βρέφη ούτε οι εργαζόμενοι ξεκουραστηκαν αλλά ούτε και οι υποψήφιοι των πανελληνίων που την επόμενη μέρα διαγωνιστηκαν σχεδόν αυπνοι. Σαφώς και στη χώρα μας η υπερβολική εκδήλωση στους γάμους είναι αποδεκτή μην σας πω και υποχρεωτική. Αλλά μέχρι ένα σημείο.
    με το σχόλιο μου αυτο δεν επιθυμώ να κατακρίνω κάποιον αλλά να αφυπνισω τη σκέψη μας όσον αφορά την αξία του μέτρου και του σεβασμου.
    Εύχομαι βίον ανθοσπαρτον.

    • Συμφωνώ απόλυτα… ολα έχουν ένα μέτρο…βασικά όλα ξεκινούν από αυτό, από το να βάζουμε την λέξη μέτρο.. ο καθένας το ερμηνεύει όπως θέλει.. για αυτό πρέπει πάντοτε να τηρείται ο νόμος..

  • ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ,ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ!

  • Αυτά μας έφαγαν, σταματήσαμε να χαιρόμαστε με την χαρά του διπλανού και σταματήσαμε να λυπόμαστε με την λύπη του. Κάποτε είτε γάμος ήταν είτε κηδεία όλοι είμασταν μια αυλή που λέμε, τώρα και η καρφίτσα που πέφτει πλέον ενοχλεί. Να ζήσετε και καλούς απογόνους!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.