Εκλογές και νέο Διοικητικό Συμβούλιο για το ΣΜΑΚ

22 Φεβρουαρίου 2017
22:08
Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης στις 19/02/2017 πραγματοποίησε στα γραφεία του συλλόγου συνέλευση με βάση τον αγωνιστικό και οικονομικό απολογισμό του 2016, καθώς και για τα πλάνα του συλλόγου για το 2017.

Έπειτα πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, όπου ψήφισαν 49 από τα 61 μέλη.

Ύστερα από τα αποτελέσματα των εκλογών οι υποψήφιοι που εκλέχθηκαν συνεδρίασαν στις 20/02/2017 και συγκρότησαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Μ.Α.Κ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΒΛΑΜΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

ΤΑΜΙΑΣ : ΦΑΣΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ &

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΛΙΚΟΥ : ΤΖΟΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ : ΚΟΚΚΑ ΓΙΑΝΝΑ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ : ΒΑΡΔΑΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΤΣΕΠΟΥΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.