kozan.gr: Πώς σχολιάζει ο Γ. Ιωαννίδης, τη στάση των δύο συνδυασμών (Μιχαηλίδη – Σημανδράκου), στην εκλογική μάχη του δεύτερου γύρου κι αν ο δικός του συνδυασμός (Κοζάνη – Τόπος να Ζεις) εξάντλησε το διάλογο μαζί τους, ώστε να εξασφαλίσει τη στήριξή τους (Βίντεο)

9 Ιουνίου 2019
13:11

 

Ο Γιάννης Ιωαννίδης, στην πρώτη του μετεκλογική συνέντευξη, το πρωί της Κυριακής 9/6, μίλησε, μεταξύ άλλων, στο kozan.gr και για τη στάση των δύο συνδυασμών (Μιχαηλίδη – Σημανδράκου), στην εκλογική μάχη του δεύτερου γύρου κι αν ο δικός του συνδυασμός (Κοζάνη – Τόπος να Ζεις) εξάντλησε το διάλογο μαζί τους, ώστε να εξασφαλίσει τη στήριξή τους.

11 σχόλια

  • Δεν μπορούμε να σας ακούμε άλλο. Κόψτε τις δηλώσεις και βρείτε κάτι άλλο πιο δημιουργικό να ασχοληθείτε, μιάς και ο κόσμος σας έστειλε εκεί που πραγματικά αξίζατε. Ήσασταν η πιο άχρηστη Δημοτική αρχή που πέρασε ποτέ από την Κοζάνη. Δεν κάνατε απολύτως τίποτα 5 χρόνια παρά μόνο να πληρωνόσαστε. Γεμίσατε την πόλη λακκούβες, χόρτα, σκυλιά και πολλά άλλα. Στο καλό λοιπόν και να μην μας ..γράφετε.

    • Ιωαννιδης κ πάλι Ιωαννιδης ντόμπρος κ ειλικρινής πάνω από όλα έβαλε σε τάξη τα χρέη που άφησε Μαλουτας κ σία, στήριξε το αντικαπνιστικο, έκανε την πλατεία καλύτερη από ότι ήταν σε κακό χάλι κ άλλα τα οποία κάποιοι δν θέλουν να τα δουν, ας μας πούνε πρώτα τι έκανε ο Μαλουτας η μάλλον όχι τπτ δν έκανε κ ούτε θα κάνει, τα βρήκε με τον Μιχαηλίδη τώρα

      • Η πόλη της Κοζάνης ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση πριν πέντε χρόνια. Γι’αυτό και ξαναγύρισε πάλι εκεί. Το καταλάβατε ή όχι;

        • Αχαχαχαχα μας έπεισες τώρα, καλά που ήρθε ο Ιωαννιδης κ είδαμε μια καλή μέρα, επί Μαλουτα τπτ δν πήγε καλά κ άφησε κ χρέος στο Δήμο το ότι ο κόσμος τον ξανά έβγαλε κακό του κεφαλιού του.

          • Το χρέος που άφησε το είδες πουθενά ή ήταν πλασματικό μόνο και μόνο για ρίξουν μομφή και για να έχουν άλλοθι στο να μην κάνουν τίποτα; Κατά τα άλλα μάλλον ζείς σε άλλη πόλη γι’αυτό και δεν κατάλαβες την διαφορά του πρίν με το τώρα.
            Τέλος πάντων σε 4 χρόνια θα σας περάσει.

      • Πες τα. Ο δήμαρχος της καρδιάς μας παρά την ειλικρίνεια , τα έργα και τις προσωπικές θυσίες που πήγαν την πόλη σε άλλο επίπεδο , απαξιώθηκε μετά 5 χρόνια από την Κοζάνη που επέλεξε πισωγυρισμα σε στασιμότητα και πρακτικές του παρελθόντος.

  • Για να εξαντλήσεις τον διάλογο θα πρέπει να κάνεις διάλογο και όχι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε και το εμείς εμείς και εμείς!!! Ο διάλογος θέλει δύο ψυχές Γιαννάκη αλλιώς είναι ο μονόλογος του μονος η μανος λες και θα πάμε ταξίδια…..

    Δεν εκτιμήστε τη ψήφο μας πριν 5 χρόνια και όποιος δεν εκτιμά τιμωρειτε και απαξιώνεται
    Η καρέκλα είναι ναι μεν είναι γλυκιά αλλά είναι και ηλεκτρική
    Με λίγα λόγια ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

  • Γιάννη με όλον τον σεβασμό που σε έχω. Νομίζω πώς κάποιους δεν τους ξέρεις καλά. Ο Μιχαηλίδης με τον ΜΑΛΟΥΤΑ τα είχαν κανονισμενα απο πολύ νωρίς Ο Μιχαηλίδης είναι όπου φυσά ο άνεμος με τον ΜΑΛΟΥΤΑ τα πηγενε καλά από παλιά και ας έχασε τις εκλογές της πρώτες από το ζεύγος Ελπίδας Σταύρου. Αν ήταν άλλος στην θέση του τον ΜΑΛΟΥΤΑ Δεν θα ήθελε να τον βλέπει λογο Σταύρου Ελπίδας.Αλλα Ο Κυριάκος το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο εαυτός του

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.