Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: “Η “ζούγκλα” του αθλητικού κέντρου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)

9 Ιουνίου 2019
16:28

 

Η “ζούγκλα” του αθλητικού κέντρου Πτολεμαΐδας. Ντροπή για τον Δήμο Εορδαίας πού το έχει παρατήσει στη μοίρα του. Ο χλοοτάπητας θυμίζει λιβάδι για να βόσκουν αγελάδες και τα παιδιά που πηγαίνουν στην παιδική χαρά, που είναι στο αθλητικό κέντρο, κινδυνεύουν από τρωκτικά και ερπετά που κρύβονται στα χόρτα. Όσο για τα σκάμματα για το άλμα εις μήκος έχουν καταντήσει άλμα εις μήκος επί χόρτου.

 

 

 

 

10 σχόλια

  • Δυστυχώς όλη η πόλη είναι εντελώς παρατημένη. Μόνο η αυτενέργεια των πολιτών της μπορεί να συμμαζέψει ( λίγο ) την εικόνα της.

    Έχουμε ( και θα συνεχίζουμε να έχουμε ) ότι μας αξίζει, μιας και αυτά είναι τα αποτελέσματα των επιλογών μας σε τοπικό επίπεδο.

  • ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ.ΕΛΕΟΣ.

  • Αυτές οι εικόνες δείχνουν ότι τα χόρτα έχουν να κοπούν από πέρυσι. Τι βροχή και άλλες δικαιολογίες ακούμε για άτομα που Αποδεδειγμένα φαίνεται ότι τεμπελιάζουν και δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την εικόνα της πόλης.

  • Αυτός όσο (ΔΕΝ) επισκευάζει και (ΔΕΝ) συντηρεί τις κούνιες-τσουλήθρες στις παιδικές χαρές τόσο (ΔΕΝ) ασχολείται με την αυτήν την κατάντια της πράσινης ζούγκλας στο αθλητικό κέντρο και στα υπόλοιπα πάρκα.. Εξάλλου δύο μήνες τώρα ήταν απασχολημένος μόνο με τον προεκλογικό του αγώνα ή να τροποποιεί κανένα αυτοκίνητο και να τραγουδάει το “Tζι Τζι”.

  • Οι παιδικές χαρές χρειάζονται αδειοδότηση για λειτουργία και έχει εγκριθεί να μπουν καινούριες κούνιες με προδιαγραφές είναι θέμα χρόνου, οπότε το να φτιαχτούν οι ήδη υπάρχουσες είναι τζάμπα κόστος (το οποίο μπορεί να διατεθεί αλλού). Μάλλον αυτό θα το κάνει ο επόμενος.

    Έπειτα όσον αφορά τον καιρό, ούτε στα σπίτια μας δεν μπορούμε να κουρέψουμε καλά-καλά το γκαζόν, γιατί οι βροχές ήταν συνεχείς, αυτό δεν είναι ψέματα. Και το γκαζόν θεριεύει εύκολα με τόση πολλή βροχή.

    Για μια πόλη και 25 χωριά είναι λίγο το προσωπικό και τα εργαλεία. Βάλε και τις κλοπές στην ΑΕΒΑΛ, που να πρωτομοιράσεις αρμοδιότητες. Είναι να μην γίνει ζούγκλα τέτοια εποχή;

  • Ο αντιδήμαρχος δουλεύει όσο δεν δούλεψες εσύ ποτέ στη ζωή σου. Αν δούλεψες έως τις 3-4 το μεσημέρι μια ζωη, αυτός δούλεψε από το πρωί μέχρι αργά τη νύχτα καθημερινα συνεχόμενα ακομα και Σάββατα και Κυριακές και αυτό το ξέρει πολύς κόσμος που πάει και τον βρίσκει να δουλεύει μέχρι αργά. Εσύ πάλι αν σε βάζανε να τα κάνεις αυτα που έκανε αυτός θα τα φτυνες φιλάρα. Και στο δήμο πιο πολύ από όλους δούλεψε και εργαλεια επισκευασε με τα χερακια του για να δουλεύει το πρασινο καθημερινά και επιστασίες έκανε και άλλα πολλά που τα ξέρουν τα παιδιά που εργάζονται εκεί. Εσύ αν ήσουν στη θέση του ούτε τα μισά δεν θα είχες κάνει με τα ίδια μέσα μεγάλε.

  • Δηλαδή επειδή οι παλιές παιδικές χαρές χρειάζονται αδειοδότηση δεν κουρεύετε τα χόρτα για να γεμίσουμε φίδια και να έχουμε θέμα με την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών; Πόσο ηλίθιες δικαιολογίες θα βρείτε ακόμα; Τον παρακαλούσαν τον αντιδήμαρχο δύο μήνες να φτιάξει τον μηλο στην ολοκαίνουργια παιδική χαρά στο αθλητικό κέντρο και τελικά στο τέλος το έφτιαξαν πολίτες. Τα χόρτα φαίνεται ότι έχουν κοπούν από πέρυσι όχι πριν τις βροχές Έλεος πια όλα τα πάρκα έχουνε γίνει ζούγκλα. Αλλα 2 μήνες το μόνο που σας ένοιαζε ήταν προεκλογική περίοδος. Όλα τα άλλα είναι φτηνές δικαιολογίες. Εκ του αποτελέσματος πέρασε η πιο ανίκανη δημοτική αρχή με μερικούς τεμπέληδες δημοτικούς υπαλλήλους. Δεν έχετε λεφτά να αγοράσετε κοπτικά μηχανήματα μην ταζετε ελικόπτερα.

  • Δεν έχουν αδειοδοτηθεί οι παιδικές χαρές ΑΡΑ και για αυτό δεν κόβετε τα χόρτα. Που κολλάει το ένα με το άλλο φίλε;Καμία σχέση δεν έχει το ένα με το άλλο. Και τα συνεργεία δουλεύουν καθημερινά με τα λίγα άτομα και μηχανήματα σε σχέση με τις εκτάσεις πρασίνου σε μια πόλη και 25 χωριά, εκτός εάν βρέχει φυσικα.
    Μήπως να τα βάλουμε και με τον καιρό ή το Θεό που βρέχει;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.