kozan.gr: Ο Κ. Μιχαηλίδης απαντά σε Γ. Δεληγιάννη και Φ. Κεχαγιά σχετικά με τη στάση του το 2014 και γιατί βρέθηκε, τότε, στην κεντρική ομιλία, του Λ. Μαλούτα στο δεύτερο γύρο: “Σαφέστατα, την πρώτη Κυριακή, το 2014, είχα στηρίξει τον Γ. Δεληγιάννη. Αδίκως με κατηγορούν και μάλιστα εγώ μπορώ να πω ότι αυτοί έβαλαν υποψήφιους με άλλα ψηφοδέλτια” (Βίντεο)

9 Ιουνίου 2019
23:39

 

Ο Κ. Μιχαηλίδης, στο πλαίσιο της συνέντευξής του στο kozan.gr, απαντά σε Γ. Δεληγιάννη και Φ. Κεχαγιά σχετικά με τη στάση του το 2014 και γιατί βρέθηκε, τότε, στην κεντρική ομιλία, του Λ. Μαλούτα στο δεύτερο γύρο, επισημαίνοντας πως στον Α’ γύρο είχε στηρίξει τον Γ. Δεληγιάννη.

10 σχόλια

  • Μιχαηλίδη και αλλον στηριξες περα απο την παραταξη σου βλεπε Αθανασιάδη για προεδρο ΑΝΚΟ,το 2014 μοιραζες ψηφοδελτια Μαλουτα και βγαζατε το ΠΑΣΟΚ για 30 χρονια γιατι με Παπαδόπουλο Μιχαλη κυβερνουσατε αλλα δεν είσαστε κατάλληλοι το αποδειξατε.Εσυ δεν στηριξες αυτον που ειχε την στηριξη.Τωρα πήρες τα ποσοστα που δίνατε ολοι μαζι στον Μαλουτα και την στήριξη δεν την είχες ποτέ απλά ήθελες τον κοσμο της Νεας Δημοκρατίας εξαιτιας της δυσανασχετισης που ειχε απο ΣΥΡΙΖΑ δημαρχο σκοπιανο κλπ.Ειναι πολυ άσχημο να λες ψεμματα τοσο εύκολα

  • ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΚΟ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΜΑΛΟΥΤΑ ΤΟΝ Α ΓΥΡΟ 2014 ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΕΛΗΓΙΑΜΗ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ

  • Ο καθένας πορεύεται όπως βάζει με το νου του…τον μιχαηλιδη τον στήριξε ο απλός νεοδημοκρατης με ποσοστό παραπάνω απ’ του Δεληγιάννη,που ήταν ο μόνος συνδιασμος σημειωτέον το 2014.Λοιπόν ο Μιχαηλίδης είναι παληκάρι με πολλούς απέναντι και με μια ομάδα ανθρώπων κατάφεραν να είναι σε θέση να διεκδικουν την δεύτερη Κυριακή για μόλις 12 ψηφους.Τα παραπολιτικά παιχνίδια που παίζουν ορισμένοι που θέλουν να γίνουν και βουλευτές να τα αφήσουν.Ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο.

    • Τον Μιχαηλίδη τον στηριξαν Παπαδοπουλος Δακης και ολοι οι φιλόδοξοι πολιτικοί για να έχουν κάτι να πουν.Ανθρωπους με γνώσεις και εμπειρία θέλουμε οχι βαλτους υποψηφίους για να ελέγχουν παλι οι παλιοί και να μην κάνουν τίποτα.

  • Μιχαιλιδη εισαι σβησμενος φανος αποδεξου την ηττα σου και μην συγκρινεστε με τον Δεληγιάννη… ο Δεληγιάννης ειναι παλικάρι ..ειχε το χρίσμα σε δυσκολες εποχες για την Νεα Δημοκρατία ΕΣΥ τι κατάφερες τωρα που ΝΔ παει για αυτοδυναμία;Ασε μας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.