kozan.gr: Γιατί ο Κ. Μιχαηλίδης δεν προχώρησε στην ένσταση για την εγκυρότητα δικών του ψηφοδελτίων ή ακυρότητα ψηφοδελτίων του Λ. Ιωαννίδη, μετά τη διαδικασία επανακαταμέτρησης του Α’ γύρου των εκλογών – Θα έπραττε το ίδιο αν δήμαρχος Κοζάνης αναδεικνυόταν ο Λ. Ιωαννίδης; (Βίντεο)

10 Ιουνίου 2019
08:30

 

Γιατί ο Κ. Μιχαηλίδης δεν προχώρησε στην ένσταση για την εγκυρότητα δικών του ψηφοδελτίων ή ακυρότητα ψηφοδελτίων του Λ. Ιωαννίδη, μετά τη διαδικασία επανακαταμέτρησης του Α’ γύρου των εκλογών. Θα έπραττε το ίδιο αν δήμαρχος Κοζάνης αναδεικνυόταν ο Λ. Ιωαννίδης;  Δείτε τι δήλωσε, στο πλαίσιο της χθεσινής συνέντευξης στο kozan.gr:

8 σχόλια

  • ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ , προχθές έλεγε επίσημα ότι είναι μεγάλο το κόστος για την ένσταση. Κάτι που είναι απόλυτα λογικό και κατανοητό και σήμερα μας άρχισε τα παραμύθια ότι το κάνει για το καλό του δήμου. Σε παιδάκια να το πεις αυτά που λες στην συνέντευξη Κυριακό δεν πρόκειται να σε πιστεύουν. Πως μερικοί τους αρέσει να χαλανε την εικόνα του εαυτού τους. Σε ψήφισα και περιμένω από τον πολιτικό που θέλω να με εκπροσωπεί να είναι ειλικρινής. Κυριακό δεν ξεκίνησες καλά στο λέω με καλή διάθεση . εάν ήθελες να τοποθετηθείς σε ένα τόσο σημαντικό θέμα και έλεγες αλήθειες θα πήγαινες σε μια ζωντανή εκπομπή

  • Πολύ καλά κάνεις. 58 νοματεοι έτρεχαν για περισσότερες από 50 ημέρες για 5 με 6 :τυχερούς : Αχ καλά λέει ο πανσοφος λαός μας. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα….

  • Κυριάκο,

    Είσαι πολύ λάθος που εξισώνεις τον Λ. Ιωαννίδη, τον ΣΥΡΙΖΑ , με τον Μαλούτα !
    Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεψε την Ελλάδα
    και ο Ιωαννίδης επιπλέον καταστρέφει την Κοζάνη.

    τελικά ο λαός ψήφισε σοφά :
    ΄Εδιωξε τον επικίνδυνο Ιωαννίδη .

    • Και εγώ ψήφισα Κυριάκο για να φύγει ο Ιωαννίδης εάν αρχίσει το για το καλό της πόλης συνεργάστηκα με τον Ιωαννίδη τότε προδίδεις τους ψηφοφόρους σου .Μετά από τέσσερα πέντε χρόνια θα πας και εσύ σπίτι σου επειδή συνεργάστηκες με τον Λευτέρη

    • επικινδυνος για τα οικονομικα του δημου? επικινδυνος για τον πολιτισμό του δήμου? επικινδυνος για την αγορά του δήμου? επικίνδυνος τελικά γτ? και για να έχουμε καλό ερώτημα.. από την “καινούργια” δημοτική αρχη ποιος δεν είναι επικίνδυνος? γτ και αυτούς πριν 5 χρόνια τους απομακρύναμε ως επικίνδυνους..

      • Μπήκε στο μαντρί ο λύκος ντυμένος πρόβατο. Επικίνδυνος για την πόλη μας είναι , επικίνδυνος με την ανυπαρξία του , επικίνδυνος για το μέλλον της πόλης. Μέσα σε πέντε χρόνια κατάφερε να μειώσει δραματικά τους φοιτητές. Δεν μείωσε το 80% που μας παραμύθιασε ότι θα το έκανε και ανακοινώσε αυξήσεις στην ΔΕΥΑΚ. Πέρασαν πολύ σοβαρά εθνικά θέματα στα οποία στάθηκε απέναντι από του δημότες του. Και εσύ αναρωτιέσαι γιατί είναι επικίνδυνος ο Ιωαννίδης ? Μάλλον σε είχε βολέψει

  • Να έχεις στο μυαλό σου Κυριακό ότι εάν συνεργαστείς με αυτών που συμφωνεί με την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών τότε στης επόμενες εκλογές δεν θα βρεις ούτε την ψήφο σου , ναι στις συνεργασίες αλλά όχι με τον Ιωαννίδη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.