Πτολεμαΐδα: Γέμισε κουμπαράδες αγάπης η πόλη για τη μικρή αγωνίστρια

10 Ιουνίου 2019
12:06

 

Ένα αγγελούδι που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από όγκο στο κεφάλι, μετά από τρία χειρουργεία, έχει κινητοποιήσει την κοινωνία της Πτολεμαΐδας και ήδη με πρωτοβουλία τους Ελεύθεροι Επαγγελματίες έχουν τοποθετήσει κουμπαράδες στα καταστήματα τους, σε διάφορα σημεία της πόλης, ενώ, το ίδιο έπραξαν ιδιοκτήτες Παιδικών σταθμών, αλλά, και εργαζόμενοι στην υπό κατασκευή Νέα Μονάδα της ΔΕΗ, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια του μικρού κοριτσιού για να κρατηθεί στη Ζωή. Συγκινητική ήταν η προσέλευση του κόσμου στον πρόσφατο Αγώνα Μπάσκετ που έδωσαν οι ομάδες ΒΕΤΕΡΑΝΕΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΊΔΑΣ, όπου γονείς προέτρεπαν τα παιδιά τους να ρίξουν τον οβολό τους στο κουτί που υπήρχε εκεί, ενώ, οι πρώτοι έδωσαν και δείγμα μυελού των οστών. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν την μόλις 4,5 ετών ασθενή, μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική σελίδα της Ομάδας Εθελοντισμού «Ανδρόνικος» και να ενημερώνονται για τα σημεία των Κουμπαράδων, ενώ, ολοένα και περισσότεροι καταστηματάρχες θέλουν να προμηθευθούν τα κουτιά της Αγάπης.


ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.