7ο  τουρνουά Μακεδονικού Κοζάνης το Σάββατο 22/6 – Αφιερωμένο στην εθελοντική αιμοδοσία και στη λήψη  δείγματος συμβατότητας δότη  μυελού των οστών

10 Ιουνίου 2019
12:50
Κανένα σχόλιο

7ο  τουρνουά Μακεδονικού Κοζάνης

Αφιερωμένο στην εθελοντική αιμοδοσία και στη λήψη  δείγματος συμβατότητας δότη  μυελού των οστών. 

Αγαπώ το ποδόσφαιρο αγαπώ τη ζωή και τον συνάνθρωπο. Προσφέρω !

  Το τριήμερο 21-22-23 Ιουνίου 2019   είναι αφιερωμένο στην Εθελοντική Αιμοδοσία  και στην εθελοντική λήψη δείγματος  μυελού των οστών

Στο καθιερωμένο θερινό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Μακεδονικός Κοζάνης στα γήπεδα της ΕΠΣ Κοζάνης  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  22/6 το πρωί  σε συνεργασία  και την ευγενική υποστήριξη του  τμήματος αιμοδοσίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου και του   Συλλόγου εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης  “Γέφυρα Ζωής” εξόρμηση εθελοντικής αιμοδοσίας και εθελοντική  λήψη δείγματος συμβατότητας δότη μυελού των οστών.

Στη διάρκεια του τουρνουά κινητή ομάδα αιμοληψίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου θα βρίσκεται στο χώρο, για κάθε ενδιαφερόμενο να προσφέρει.

Στο χώρο θα βρίσκεται και ο ΣΕΑ Κοζάνης “Γέφυρα Ζωής”  για λήψη δείγματος  συμβατότητας δότη  μυελού των οστών η οποία διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή , δίνεις μόνο λίγο σάλιο.

Αγαπώ το ποδόσφαιρο αγαπώ τη ζωή και τον συνάνθρωπο. Προσφέρω !

Ένας δεν φτάνει. Χρειάζονται πολλοί. Όλοι μαζί να δώσουμε λίγη ελπίδα και ζωή.

Σε λίγα μόνο λεπτά σώζεις ζωές

Μη διστάζεις.

Δώσε λίγο αίμα.

Χάρισε τη χαρά της ζωής.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.