Εορδαία: Αρκούδα τριγυρνούσε στο κεντρικό παρκάκι του Δροσερού

11 Ιουνίου 2019
15:13

Αισθητή κάνουν τελευταία την παρουσία τους Αρκούδες που τριγυρίζουν τα βράδια ακόμη και σε κατοικημένες περιοχές. Πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής και η παρέα που επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση, περνώντας κοντά από την πλατεία του Δροσερού, είδε στο διπλανό παρκάκι, μεγαλόσωμη Αρκούδα να «κόβει βόλτες». Το μεσημέρι, και ύστερα από την επιμονή των μελών της παρέας, ο ιδιοκτήτης του καφενείου που βρίσκεται απέναντι από το παρκάκι, είδε στην κάμερα που έχει τοποθετήσει στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος του , έναν όγκο να περιφέρεται στην πλατεία. Κατά τον Πρόεδρο του Δροσερού Βασίλη Καραγκιόζη, γύρω από το χωριό, είναι εγκατεστημένες πολλές κυψέλες με μελίσσια, ενώ, καταγράφονται ζημιές σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις σιτηρών.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.