Κινητοποίηση, για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, πραγματοποιήθηκε από το ΣΕΕΕΝ, σήμερα Πέμπτη 13.6.2019 στο ΛΚΔΜ

13 Ιουνίου 2019
11:53
Κανένα σχόλιο

Κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε από το ΣΕΕΕΝ την Πέμπτη 13.6.2019 στο ΛΚΔΜ για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το έκτακτο προσωπικό της ΔΕΗ Α.Ε (8μηνα, 2μηνα, εργολαβικούς) σε σταθμούς και ορυχεία .

Παραδόθηκε στην διεύθυνση του ΛΚΔΜ υπόμνημα με τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις του ΣΕΕΕΝ. (παρατίθεται)

Για ακόμη μια φορά καταγγέλλουμε την προκλητική παρουσία της αστυνομίας – ασφάλειας σε συγκέντρωση – κινητοποίηση του σωματείου μας, που μόνο τυχαία δεν είναι.

Υπονομευτική ήταν και είναι η στάση των Εργατικών Κέντρων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας που δεν στηρίζουν τις κινητοποιήσεις του έκτακτου προσωπικού της ΔΕΗ για την υπογραφή ΣΣΕ.

Το ΔΣ του ΣΕΕΕΝ θα αναλάβει να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες για την ενημέρωση και την οργάνωση του αγώνα για την υπογραφή και εφαρμογή της ΣΣΕ που προτείνει η ΟΜΕ (Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας) για το έκτακτο προσωπικό της ΔΕΗ Α.Ε.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.