Με μεγάλη επιτυχία πήρε μέρος στους Θερινούς Αγώνες κολύμβησης στη Θεσσαλονίκη η προαγωνιστική ομάδα της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης

13 Ιουνίου 2019
16:02

Η Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης (Κ.Ε.Κ.) πήρε μέρος με μεγάλη επιτυχία στους Θερινούς Αγώνες που διοργανώθηκαν την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή7 έως 9Ιουνίου στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Στους αγώνες συμμετείχαν 37Ομάδες με περίπου 1250 κολυμβητές-κολυμβήτριες ηλικίας 9 έως 12 ετών.

Η Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης συμμετείχε με 26 αθλητές όλων των προαγωνιστικών κατηγοριών (9 έως 12 ετών).

Οι αθλητές- τριες της Κ.Ε.Κ. βελτίωσαν τους χρόνους τους και πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση. Κέρδισαν 22 μετάλλια (11χρυσά, 3αργυρά, 8χάλκινα).

Στα ατομικά αγωνίσματα οι αθλητές- αθλήτριες μας κατέκτησαν 11 πρώτες θέσεις, 3 δεύτερες θέσεις και 5 τρίτες θέσεις.

Στα ομαδικά αθλήματα οι αθλητές- αθλήτριες μας κατέκτησαν τρίτες θέσεις.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε όλους τους αθλητές και αθλήτριες της Κ.Ε.Κ. καθώς και το προπονητικό τιμ της προαγωνιστικής ομάδας τον κ. Μάρκο Μανταλούφα (Τεχνικός Σύμβουλος) και την κα. Μαρία Αμπατζίδου για την πολύ συστηματική και μεθοδική δουλειά τους καθώς και στην αγάπη με την οποία έχουν προσεγγίσει τα παιδιά προκειμένου να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία το δύσκολο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Οι αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου ακολούθησαν όλη την χρονιά ένα πρόγραμμα προετοιμασίας υψηλών απαιτήσεων κάνοντας καθημερινά θυσίες προκειμένου να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια σ’ όλες και όλους για την αυτοπειθαρχία τους, το πάθος τους και την υπομονή τους στο δύσκολο και απαιτητικό άθλημα της κολύμβησης και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ότι σχεδιάζουν και υλοποιούν.

Το Δ.Σ. της Κ.ΕΚ. αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για ακόμη μια φορά τους γονείς που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά τους όλο αυτό το διάστημα και συμπαραστάθηκαν στο δύσκολο έργο της Διοίκησης. Ο αγώνας για καλύτερες συνθήκες κολύμβησης των παιδιών μας καθώς και η προσπάθεια μας για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες συνεχίζεται….

1η θέση κατέλαβαν οι εξής αθλητές – τριες:

Β.Τσιανάκα (50μ Πρόσθιο, 100μ Πρόσθιοκαι 200μ Πρόσθιο)

Σ. Καραγιαννάκη (50μ Πεταλούδα και 200μ Ελεύθερο)

Ε. Κουτσώνα (50μ Ύπτιο και 100μ  Ύπτιο)

Δ. Κιομπέλη (50μ Πρόσθιο)

Δ. Μπατσίλης (100μ Ύπτιο)

Κ. Τασιόπουλος(100μ Πρόσθιο)

Α. Ψωμιάδου (50μ Ύπτιο)

2η θέση κατέλαβαν οι εξής αθλητές –τριες:

Δ. Κιομπέλη (100μ Πρόσθιο)

Δ. Μπατσίλης(50μ Ύπτιο)

Κ. Τασιόπουλος(50μ Πρόσθιο)

3η θέση κατέλαβαν οι εξής αθλητές – τριες:

Π. Αφεντουλίδου (50μ Ύπτιο)

Ζ. Κεντεποζίδου (200μ Ύπτιο)

Γ. Παράσογλου (200μ Ύπτιο)

Γ. Σταμούλης(50μ Πεταλούδα)

Ε. Χασιώτη(50μ Πρόσθιο)

 

Στις Σκυταλοδρομίες:

3η θέση κατέλαβαν

4 Χ 100μ μικτή ομαδική (Π. Αφεντουλίδου, Ε. Χασιώτη, Ζ. Κεντεποζίδου, Α. Στιούκη)

4 Χ 50μ ελεύθερο (Α. Ψωμιάδου, Φ. Γουλιού, Α. Μπατσίλη, Μ. Ψωμιάδου)

4 x 100μ ελεύθερο (Σ. Καραγιαννάκη, Ε. Κουτσώνα, Α. Μπλατσιώτη, Δ. Κιομπέλη)

Οι αθλητές και αθλήτριες που πήραν μέρος στους αγώνες είναι:

Απατσίδης Γεώργιος, Αφεντουλίδου Παρασκευή, Γεωργίου Μαρία, Γουλιού Φωτεινή, Καραγιαννάκη Σοφία, Κεντεποζίδου Ζωή, Κουτσώνα Ελένη, Κιομπέλη Δήμητρα, Μπατσίλης Δημήτριος, Μπατσίλη Αικατερίνη, Ντίνας Ευάγγελος, Παράσογλου Γεώργιος, Περισανίδου Ιωάννα, Πιτένης Κλεάνθης, Μπλατσιώτη Αντωνία, Σταμούλης Γεώργιος, Στιούκη Αλεξάνδρα, Τασιόπουλος Κωνσταντίνος, Τζιάστας Αθανάσιος, Τριανταφύλλου Ηλίας – Νεκτάριος, Τσιανάκα Βασιλική, Τσορακλίδου Αναστασία, Χασιώτη Ελπίδα, ΨωμιάδουΣτυλιανή, ΨωμιάδουΆννα, ΨωμιάδουΜαρία.

Οι αθλητές, οι αθλήτριες και το προπονητικό τιμ ξεπέρασαν τον εαυτό τους και με πολύ ποιοτικήδουλειά, συνέπεια – τακτικότητα στις προπονήσεις, πάθοςμεγάλη προσπάθεια και πολύ αγάπη για την κολύμβηση, έφεραν την Ομάδα μας σε υψηλό επίπεδο όπως ακριβώς αρμόζει σε μια από τις καλύτερες ομάδες της περιφέρειας!

Οι επιτυχίες  (4η θέση στα μεταλλια) έρχονται με συστηματική δουλειά, υπομονή και επιμονή.

Για το Δ.Σ. της Κ.Ε.Κ.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.