kozan.gr: Γεμάτο από κόσμο το «Kύκλον by Κοσμοκίνηση» στη μουσική βραδιά του Σαββάτου με τον Βασίλη Καρρά (Βίντεο)

16 Ιουνίου 2019
06:36

 

Γεμάτο από κόσμο το «Kύκλον by Κοσμοκίνηση» στη μουσική βραδιά του Σαββάτου με τον Βασίλη Καρρά.

12 σχόλια

  • Αρε κρίση που έχουμε! Δεν έχουμε να φάμε! Να πέσει τώρα ο Τσίπρας. Πεινάμε όλοι ούτε στα μπουζούκια δέν έχουμε να πάμε!!!

      • Έλληνα Μακεδόνα, το εξετία σου γράφεται (εξαιτία σου)! Άλλα η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική. Άσχετα που κάποιοι δεν γνωρίζουν να γράφουν ελληνικά!!!

    • Οι δημόσιοι υπάλληλοι τι κρίση να έχουν; Μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει πέφτει ο παράς από το καταχρεωμένο κράτος.

      • Γιατί μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι βγαίνουν κ διασκεδάζουν? Τι κράτος δν το χρεωσαμε εμείς, κ όσο για τους μισθούς μας το κράτος αποφασίζει τι μισθό θα δώσει όχι εγώ για αυτό ας αφήσουμε τις εξυπνάδες.

        • Μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι του δημοσίου διασκεδάζουν σήμερα και τρώνε και πίνουν στις ταβέρνες, μόνο στο δημόσιο υπάρχουν διευθυντές υπηρεσιών και πτωχευμένων οργανισμών με αμοιβές 5 και 10 χιλιάδων ευρώ, γι’αυτό χρεωκοπήσατε το κράτος. Το κράτος που τους βόλεψε με απολυτήριο γυμνασίου στην καλύτερη περίπτωση!

          • Εμείς χρεωκοπησαμε το κράτος μας δουλεύεις, τι είναι η ΔΕΗ χαζή κ μας πήραν έτσι απλά για δουλειά κ μας δίνουν όσα ζητάμε εμείς, ας έμπαινες κ εσύ να έπαιρνες 10 χιλιάρικα όπως ισχυρίζεσαι, κ όχι δν είμαι δημόσιος υπάλληλος αγρότης είμαι κ ναι πάω μπουζούκια ποιος θα με κρίνει δλδ, όλοι πάνε έχουν δν έχουν όλοι έξω τριγυρνάς μην ρίχνουμε λάσπη στους δημόσιους υπαλλήλους υπάρχουν κ εξαιρέσεις.

  • Ποτε δεν θα προοδεύσουμε ως χώρα κ λαος,αφού ακόμη κ σήμερα σε περίοδο έσχατης οικονομικής κ ηθικής κρίσης, αντί να συστρατευθουμε κ να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας τα βάζουμε οι μεν με τους δε.Αυτοι είμαστε….

    • Για να συστρατευθούμε πρέπει ως βασική αρχή να υπάρχουν ίσοι όροι. Στην ψαροκώσταινα ακόμα και εν μέσω κρίσης υπάρχουν οι βολεμένοι, και αυτοί που έφυγαν στο εξωτερικό. Οι βολεμένοι δεν θέλουν να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

    • Συγχαρητήρια, πολύ μεγάλη κουβέντα είπες φίλε μου.Δυστυχώς όμως ο Νεοέλληνας ραγιάς δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει δυστυχώς. ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.