Δήλωση Ιάκωβου Παντελίδη μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Π.Ε. Κοζάνης

18 Ιουνίου 2019
14:50

EYXOMAI KAΛH EΠITYXIA AΠO KAPΔIAΣ ΣTOYΣ YΠOΨHΦIOYΣ THΣ NEAΣ ΔHMOKPATIAΣ ΣTON NOMO KOZANHΣ KAI ΣE OΛH THN EΛΛAΔA. OΛH MOY THN ZΩH ΓYPNAΩ ΣE OΛO MAΣ TON NOMO KAI EXΩ ΦIΛOYΣ AΠO OΛOYΣ TOYΣ ΠOΛITIKOYΣ XΩPOYΣ. ΣTA ΔYO XPONIA ΠOY ΓYPNAΩ OΛO TON NOMO ΠOΛITIKA METAΔIΔONTAΣ THN ANAΓKH ΓIA MIA ΠPOOΔEYTIKH, ΦIΛEΛEYΘEPH KAI ΠATPIΩTIKH KYBEPNHΣH KATAΛABA AKOMH ΠEPIΣΣOTEPO THN AΓΩNIA TOY KOΣMOY ΓIA ANΘPΩΠOYΣ ΠOY EINAI ΠANTOTE ΔIΠΛA TOYΣ. MOIPAΣTHKA THN AΓΩNIA TOYΣ ΓIA TO AYPIO AYTOY TOY TOΠOY ΠOY EINAI KAI ΔIKH MOY AΓΩNIA MIAΣ KAI EΔΩ ZΩ, EΠENΔYΩ KAI EPΓAZOMAI. ΘA EIMAI ΠANTA ΣTHN ΠPΩTH ΓPAMMH ΓIA THN ΠEPIOXH MOY KAΘΩΣ TA ΠPOBΛHMATA ΔEN EINAI MONO KOINA AΛΛA XPEIAZONTAI KAI ΛYΣEIΣ. XPEIAZETAI OPAMA KAI ΠOΛY ΔOYΛEIA ΓIA NA MΠOPEΣEI O NOMOΣ MAΣ NA BΓEI AΠO TO TEΛMA ΣTO OΠOIO BPIΣKETAI. XPEIAZETAI ANΘPΩΠOYΣ ME ΘEΛHΣH KAI ΠATPIΩTIKO AIΣΘHMA ΓIA THN YΠEPAΣΠIΣH TΩN KYPIAPXIKΩN MAΣ ΔIKAIΩMATΩN MIAΣ KAI H ΣYMΦΩNIA TΩN ΠPEΣΠΩN EXEI HΔH KATAΣTPATHΓHΘEI AΠO TOYΣ ΓEITONEΣ MAΣ KAI H KYBEPNHΣH ΣΦYPIZEI AΔIAΦOPA. H EΠOMENH KYBEPNHΣH THΣ NEAΣ ΔHMOKPATIAΣ ME ΠPΩΘYΠOYPΓO TON KYPIAKO MHTΣOTAKH ΠPEΠEI KAI ΘA EXEI THN EΠIXEIPHMATIKOTHTA KAI THN ΠPAΓMATIKH ANAΠTYΞH ΣE ΠPΩTO ΠΛANO KAI ΓI AYTO ΣYNTAΣΣOMAΣTE OΛOI MAZI TOY ΓIATI OI EΛΛHNEΣ MΠOPOYME KAI AΞIZOYME KAΛYTEPA.

17 σχόλια

  • Μπράβο Παντελίδη!!! Επίδειξη ήθους σοβαρότητας ρεαλισμού ορθολογισμου και όχι μηζερια θυμού και μικροψυχιας που δεν είσαι στο ψηφοδέλτιο!!!!

  • Αυτή η τοποθέτηση είναι η διαφορά ένας ελεύθερου επαγγελματία μ έναν επαγγελματία πολιτικό. Μπράβο σας κύριε Παντελιδη

  • Κύριε Παντελίδη σας αξίζουν συγχαρητήρια για τα όσα γράφετε και μακάρι να δεί σοβαρά η νεα δημοκρατία τα εθνικά θέματα και την συμφωνία των πρεσπών γιατί αλλιώς θα φύγουμε όλοι μας.

  • Τωρα ολοι εσεις πλακα μας κανετε.Πειτε μας κιολας με τι ιδιοτητα ο κυριος μας λεει αυτα που μας λεει. Ειχε θεσει υποψηφιοτητα για βουλευτης.Ειναι αραγε στο οργανωτικο της Ν.Δ .Ας μας πει και ολας γιατι δεν υπαρχει ενας απο την Κοζανη στο ψηφοδελτιο.

  • Όπως κατάλαβε πολύ καλά ο Παντελίδης, είναι πολύ πίσω στη σειρά των Ποντίων, πού να χωρέσει στο ψηφοδέλτιο;

    Ποια Συμφωνία των Πρεσπών; Εκεί είναι το πρόβλημα ή στα 3 μνημόνια, που μας φόρεσαν κατά σειρά ΝΔ του Καραμανλή που μας χρεοκόπησε, Πασοκ που κουβάλησε το ΔΝΤ, ΝΔ του Σαμαρά και τέλος οι Σύριζα/ΑΝΕΛ; Και κανένας δεν μιλάει γι’ αυτά;

  • 1. Μπράβο για την δήλωση
    2. Γιατί κεφάλαια Ιάκωβε και μας βγάζεις τα μάτια
    3. Ο πατριωτισμός του 18ου και 19ου αιώνα δεν έχει καμία θέση σε ένα φιλελεύθερο κόμμα. Είναι έννοιες αντίθετες. Εγώ διάλεξα, η υπόλοιποι ΝΔ πότε;

  • Έλα ντε. Με ποια ιδιότητα?? Όπου καταθέσεις στεφάνων μέσα, όπου πανυγήρι μέσα, όπου εκδηλώσεις κλπ πίσω από κάμερες και γεμάτο δηλώσεις. Έλα ευτυχώς δεν έπιασαν τόπο εκεί που πρέπει.

  • Αυτοί που ειρωνεύοντε έχουν κομπλεξ διότι είναι αυτοι που έχουν αλλεργια με τον πετυχημένο επενδυτή οι τεμπελχαναδες του δημοσίου η είναι μπαχαλακηδες που περνουν με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων και να τα παίρνουν ως επιδόματα!!!!

    • Σπουδαίοι επιχειρηματίες όλοι. Αγκαζέ με το δημόσιο, το ΝΑΤΟ, τη ΔΕΗ κλπ κλπ… Και φυσικά δεν αναφέρομαι στον συγκεκριμένο επιχειρηματία. Γενικά και αόριστα ομιλώ. Κατάλαβες Στράβονα μπούφο; Από το βουνό κατεβήκαμε νομίζεις; Πες τα σε κανέναν άλλο. Μικρό το χωριό μας και γνωριζόμαστε. Που θα με πεις και τεμπελχανά. Άιντε τράβα παρακάτω.

  • Ιάκωβε είσαι υπεράνω απ΄όλους και απ΄όλα. Λυπάμαι γιατί ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ σαν εσένα θα απουσιάζει από τον πολιτικό στίβο. Σε γνώρισα λίγο σ΄εκτίμησα πολύ.

  • Ρε σεις, το προβλημα της χωρας μας ειναι οι γειτονες εκ του βορρα? Δηλαδη αν προσβληθει η συμφωνια (που δεν προκειται να γινει γιατι το εχει δηλωσει ο Κουλης) ειμαστε ΟΚ? Θα φαμε ψωμι? Θα παρουμε ανασες?
    Ειμαστε ολοι μας τοσο κουτοι πια? Η οι ΑΝΕΛ μας εχουν “ψεκασει” κι εμας?
    Επι του πρακτέου θα μιλησει κανεις? Με απολυσεις και εργολαβους παντου αναπτυξη και ασπρη μερα για εμενα και για σενα δεν προκειται να ερθει! Παλι οι λιγοι (Μπομπολαιοι και Βαρδινογιαννηδες) θα γεμισουν τα μπαουλα τους κι εμεις θα κουναμε σημαιακια και θα φωναζουμε ΖΗΤΩ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.