Δήλωση Υποψηφιότητας Ευλαμπίας (Εύης) Πρώϊου – Βαρζή

18 Ιουνίου 2019
20:23

Φίλες και Φίλοι,

Σ αυτή την κρίσιμη για τη χώρα μας καμπή, έχοντας πλήρη γνώση των δυσκολιών και αίσθημα ευθύνης για τις προσδοκίες των συμπολιτών μου της Π.Ε. Κοζάνης, αποφάσισα να δώσω τη μάχη στις προσεχείς Εθνικές εκλογές. Στάθηκα πάντα στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, του ανθρώπου που με ενέπνευσε, πιστεύοντας ότι αξίζουμε καλύτερα κι ότι τώρα είναι η ευκαιρία να διεκδικήσουμε ένα ελπιδοφόρο και καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Τον ευχαριστώ από καρδιάς που – αν και η νεότερη ηλικιακά υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Κοζάνης – μου έκανε την ύψιστη τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας.

Ο αγώνας είναι δύσκολος και πρέπει όλοι μας να αναλογιστούμε το βάρος της ευθύνης μας στις προσεχείς εκλογές. Θα επαναπαυθούμε στο γνώριμο, παλιό και φθαρμένο καθεστώς ή, θα επιλέξουμε το νέο με τη γνώση και τη διάθεση για δουλειά;

Ήμασταν μαζί ως τα τώρα. Μοιραστήκαμε τα ίδια «θέλω», τα ίδια όνειρα, τα ίδια προβλήματα. Είμαστε μαζί και τώρα για να δώσουμε τη μάχη. Θα είμαστε μαζί και αύριο για να δώσουμε λύσεις.

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια ισχυρή Ελλάδα, για την Κοζάνη που αξίζει καλύτερα, για να γίνουν πράξη τα «θέλω» και τα όνειρά μας.

Σας ευχαριστώ.

Ευλαμπία (Εύη) Πρώϊου – Βαρζή

Υποψήφια Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Κοζάνης

8 σχόλια

      • Και αυτό που ήρθε να μας σώσει από το `καινούργιο` χρεοκόπησε την χώρα άλλες δυο φορές μέσα σε 4 χρονιά και την ξεπούλησε για 99 χρόνια

  • Καλή επιτυχία μιά πού είναι η πρώτη σου φορά αλλά τό παλαιό καί φθαρμένο δέν είναι τό σημερινό αλλά αυτό πού υπήρξε από παλαιότερα καί μιλάω από τό 1981 καί μετά.Πασόκ καί ΝΔ.Δέν επικροτώ βέβαια καί τόν Σύριζα.Αναλογικά εχετε μεγαλύτερη ευθύνη εσείς καί τό Πασοκ.

  • Καλή επιτυχία.Αξια εργατική και με όρεξη για δουλειά.Να είσαι πάντα γερή κ εσυ κ η οικογένεια σου. Δ.Π.

    • Το να τρέχεις κάθε μέρα σε συγκεντρώσεις του κόμματος και να φωτογραφίζεσαι δίπλα στον Μητσοτάκη, σημαίνει ότι είσαι εργατικός;

  • Το φθαρμένο καθεστώς είναι η ΝΔ που μαζί με το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψαν την χώρα και την φτωχοποίησαν. Το να έρχεται ξανά η ΝΔ το κόμμα που χρωστά 250.000.000 και να λέει ότι θα μας σώσει ξανά με επικεφαλή τον ακραίο νεοφιλελεύθερο Μητσοτάκη μόνο τρόμο προκαλεί και θλίψη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.