kozan.gr: Κοζάνη: Για το βιβλίο του Νίκου Στέφου, «Ώρα Ελλάδος, Βουκουρέστι», μίλησαν, το βράδυ της Τρίτης 18/6, ο βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής κι ο πρώην Υπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος (Βίντεο & Φωτογραφίες)

18 Ιουνίου 2019
22:37

 

Η παρουσίαση του βιβλίου, «Ώρα Ελλάδος, Βουκουρέστι», του Νίκου Στέφου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 18 Ιουνίου, στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη.  Για το βιβλίο μίλησαν ο βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής, ο πρώην Υπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος κι ο συγγραφέας του βιβλίου Νίκος Στέφος. Την εκδήλωση συντόνισε η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου.

 

    

 

 

22 σχόλια

  • ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ERGA OMNES ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ.

  • Ο ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ. ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ

    • όταν είναι εργατικός και αποτελεσματικός στην δουλεία του, είναι χρήσιμος για τον τόπο και τους ανθρώπους!

    • Ο συνεργάτης του Καρυπίδη και κάθε άλλου Περιφερειάρχη, Νομάρχη, Δημάρχου,ανεξαρτήτου χρώματος….Αυτό λέει πολλά για τις αξίες που διέπουν έναν άνθρωπο ικανό να συνεργατεί με τον οποιονδήποτε χωρίς προκαταλήψεις.

    • ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΚΗ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ .ΟΠΩΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΤΙΔΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΟΥ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΑ ΠΛΙΑ

    • του Παπαδόπουλου καλύτερα…
      οικειοποιείται μία παρουσίαση.
      Ντροπή με τις παλιοκομματικές λογικές!

      • η απόσυρση Κασαπίδη έπρεπε να σημάνει και την απόσυρση του κυρίου Παπαδόπουλου. Αλλά βλέπω ότι απλά έγινε μετατόπιση Κασαπίδη στην περιφέρεια………..

      • Ντροπή σε όσους δεν θέλουν να μάθουν και να δουν την αλήθεια.
        Δηλαδή ότι ήταν μια προγραμματισμένη εκδήλωση για να μάθουν όλοι τα του Βουκορεστίου ένα χρόμο μετά τις Πρέσπες…
        Πολιτική θέση και άποψη από τον κ. Παπαδόπουλο

  • Σεμινάριο για να μαθαίνουν οι σημερινοί πατριδέμποροι δεξιοί πως δόθηκε η σύνθετη ονομασία με έναντι όλων. Το βόρεια Μακεδονία εδόθη από την εποχή του Βουκουρεστίου με Καραμανλή και Ντόρα Μπακογιάννη.

  • Ο Δακής πού ήταν ρε παιδιά;;;
    Έκανε προεκλογικό αγώνα στο Βόιο;;;
    Δεν κατάλαβε ότι τον έφαγε ο κούλης!!!!

  • Τους ειδοποιούσαν ως προεκλογική συγκεντρωση του Παπαδόπουλου,
    ο Παπαδόπουλος θα μιλήσει για το Μακεδονικό.
    Τι να κάνει και ο κόσμος πήγε …

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.