Γ. Τζίτζικας: “Ήμουν και θα παραμείνω πιστός στο όραμα για μια Ελλάδα η οποία μπορεί να μεγαλουργήσει στα χέρια των νέων ανθρώπων. Συνεχίζουμε…”

19 Ιουνίου 2019
10:23

Τα τελευταία 2,5 χρόνια, μετά από προτροπή, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου για πρώτη φορά, στη διαδικασία επιλογής του κόμματος της ΝΔ, σε κεντρικό επίπεδο. Τα τελευταία 2,5 χρόνια , έκανα μια συστηματική προσπάθεια να μεταφέρω το μήνυμα μιας νέας κατάστασης, σε κάθε σημείο της Π.Ε. Κοζάνης όπου βρέθηκα, κινητοποιώντας πρωτίστως τη γενιά μου και για αυτό είμαι πανευτυχής. Η πίστη στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, για μια άλλη Ελλάδα, με αξιοκρατία στις επιλογές μέσα στην παράταξη και κατ’ επέκταση στο ίδιο το κράτος, αποτελούν αρχές τις οποίες υπηρετώ και θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι. Ανήκω στις γραμμές της ΝΔ, από μικρό παιδί. Έδωσα αγώνες ως φοιτητής, μέχρι πριν λίγους μήνες στους επαγγελματικούς χώρους και τα επιμελητήρια, θα συνεχίσω ως απλός στρατιώτης και από όπου μου ζητηθεί. Άλλωστε η πολιτική αλλαγή δεν είναι υπόθεση των λίγων, αλλά όλων μας, δεν είναι υπόθεση μονάδας αλλά ομάδας. Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή η συμμετοχή μου στο μητρώο πολιτικών στελεχών της ΝΔ, μια οργανωμένη και πρωτόγνωρη δουλειά για ελληνικό πολιτικό κόμμα. Οι επιλογές της παράταξης είναι συγκεκριμένες και δεν αμφισβητούνται. Αντιθέτως πρέπει να στηριχθούν. Προσωπικά θα το πράξω και καλώ σε πανστρατιά στελεχών, κοινωνικών ομάδων και φίλων της πολιτικής αλλαγής να πείσουν και τον τελευταίο πολίτη, να συνταχθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ. Εύχομαι καλή επιτυχία στο Χρόνη, το Γιώργο, τη Βίκυ, την Εύη, την Πόπη, το Στάθη και το Μιχάλη. Θα συνεχίσω τον αγώνα ώστε η γενιά μας να μείνει ΕΔΩ. Θα πορευτώ, εκπροσωπώντας τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και εργάζομαι. Ήμουν και θα παραμείνω πιστός στο όραμα για μια Ελλάδα η οποία μπορεί να μεγαλουργήσει στα χέρια των νέων ανθρώπων. Συνεχίζουμε…

16 σχόλια

  • Δυστυχώς για αλλη μια φορά το παλιό έφαγε το νέο στην ΝΔ. Το περιμέναμε άλλωστε,
    και δυστυχώς εσύ δεν είσαι τοπογράφος που να έχει κάνει αντιδήμαρχος στην Αθήνα το 2004

  • Τζίτζικα σε κάνανε στην μπάντα για τον Αμανατίδη που δεν πρόσφερε τίποτα στην ΝΔ. ΟΥΤΕ ΜΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

  • Μπράβο Γιώργο. Αν και νομίζω θα ήσουν μακράν καλύτερη υποψηφιότητα από κάποιους φυτευτούς που επειδή δεν είχαν που να τους βολέψουν τους έφεραν στην περιοχή μας. Ελπίζουμε να σε έχουμε σε ένα επόμενο ψηφοδέλτιο γιατί το αξίζεις.

  • Γιώργο έχεις μέλλον μπροστά σου όλα θα γίνουν και θα ανταμοιφθείς

    Δε μπορώ όμως παρά να ρωτήσω το εξής:
    Η σειρά με την οποία παραθέτεις τα ονόματα υποδηλώνει κάτι?

  • Γιώργο θα καταλάβουν πάλι τα λάθη τους, απλά θα είναι αργά. Δε βάλανε Κοζανίτη κανέναν αλλά βάλανε τον Στάθη. Τι προσφέρει αυτός στη ΝΔ?? Από τη Θεσσαλονίκη??? Μαζί σου σε κάθε μάχη!

    • εσένα δηλαδή σε πείραξε ένας συγκεκριμένος και όχι κάποιοι άλλοι που δηλώνανε δεξιά και αριστερά σίγουροι λες και είναι χωράφι τους το κόμμα…δηλαδή το πρόβλημά μας είναι ένας συγκεκριμένος…οκ

      για πες μου λίγο το ότι συνωστίστηκαν τόσοι πολλοί υποψήφιοι για τόσες λίγες θέσεις δε σου δείχνει την εικόνα ότι τώρα στα πάνω της ΝΔ όλοι σπεύδουν? Εμένα σαν απλό πολίτη δε μου αρέσει που ξαφνικά όλοι θυμήθηκαν την κεντρική πολιτική σκηνή

      Και δεν αναφέρομαι στον Τζίτζικα γιατί για να είμαι ειλικρινής Τζίτζικας, Σιόλιος και Κωνσταντινίδης επέδειξαν ήθος.

      Δυο πράγματα έπρεπε να κάνει το κόμμα της ΝΔ
      – Να είχε ξεκαθαρίσει αρκετά νωρίτερα τους υποψηφίους
      – Με την απόσυρση Κασαπίδη έπρεπε να γίνει τιμητικά και η απόσυρση Παπαδόπουλου

      Κατά τα άλλα καλησπέρα σας

    • Πειραζει η φιλοσοφια τους κ η μηχανοραφια τους. Πως δεν πειραζει; τι την επομενη 4ετια;θ αλλαξουν μυαλα κ τακτικες;δεν αλλαξαν 100 χρονια τωρα θ αλλαξουν στην επομενη 4ετια;

  • Εκπροσωπεις την Κοζάνη, την νέα γενιά, τον ελεύθερο επαγγελματία που έμεινε στον τόπο του. Αυτά δεν αλλάζουν και το λάθος τους θα το βρουν μπροστά τους. Εσύ συνέχισε γιατί σε θέλουμε και το αξίζεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.