Σεμινάρια Σωματικού θεάτρου από το Δη.Πε. Θέατρο Κοζάνης

19 Ιουνίου 2019
11:33
Κανένα σχόλιο

Το ΔΗ.ΠΕ. Θέατρο Κοζάνης σε συνεργασία με την ομάδα
Art Vouveau διοργανώνει δύο σεμινάρια σωματικού θεάτρου.

Το πρώτο απευθύνεται σε εφήβους ενώ το δεύτερο σε ενήλικες.

Μάθετε πώς μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τη σωματική γλώσσα και εξερευνήστε τις εκφραστικές δυνατότητες του σώματός σας.
Ανακαλύψετε πώς, με την κίνηση μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας.

Αρχικά θα διερευνηθεί πώς, μπορεί να διαμορφωθεί σωματικά ένας χαρακτήρας (γλυπτική σώματος) και σε δεύτερη φάση πώς, αυτός ο χαρακτήρας αλληλεπιδρά με άλλους, όταν τους συναντά (συναντήσεις-σκηνές).
Οι δύο συναντήσεις απευθύνονται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών που ενδιαφέρονται για τη θεατρική πράξη και θέλουν να εξερευνήσουν τις εκφραστικές δυνατότητες του σώματός τους.

Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής των σεμιναρίων:

Έφηβοι

Τετάρτη 26/6 13:00-16:00

Πέμπτη 27/6  13:00-16:00 

Ενήλικες

Σάββατο 29/6 16:00-19:00

Κυριακή 30/6 Κυριακή 16:00-19:00

Τιμή συμμετοχής €10

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Δανάη Τίκου, στο τηλέφωνο 6942 413673

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.