Η Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κοζάνης συγχαίρει κι εύχεται καλή επιτυχία στους υποψηφίους βουλευτές της ΝΔ

19 Ιουνίου 2019
21:05

Μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κοζάνης,θέλουμε να συγχαρούμε τους νέους υποψήφιους βουλευτές και να τους ευχηθούμε καλό αγώνα για την νίκη της παράταξής μας,στις 7 Ιουλίου.
Στον δύσκολο αυτό αγώνα ,η ΟΝΝΕΔ θα συνδράμει ώστε να γίνει πραγματικότητα η πολιτική αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος μας.

Με πατριωτισμό για την Μακεδονία μας ,με αγάπη για τον τόπο που ζούμε και εργαζόμαστε θα δώσουμε την μάχη για όλους τους Έλληνες ,για τους νέους ανθρώπους και τις επόμενες γενιές.Μια μάχη που θα την κερδίσουμε ενωμένοι για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Όλοι μαζί ,ενωμένοι για την πολιτική αλλαγή .Όλοι μαζί, ενωμένοι, για μια Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη .

Πουλαράκης Νικόλαος
Πρόεδρος Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Κοζάνης

25 σχόλια

  • Συγχαρητήρια στη ΝΟΔΕ για την ΑΝΑΝΕΩΣΗ και την διεύρυνση σε ηλικία αλλά και την αποκλειστική επιλογή πτολεμαιδιωτων ! Εχετε και μούτρα με ότι πιο παλιό και ξένο ….

  • Πουλαρακη είναι ντροπή το ψηφοδέλτιο και το ξέρεις . Μη στηρίζεις τον πιο αναξιόπιστο πρόεδρο ΝΟΔΕ
    Το χειρότερο ψηφοδέλτιο στην ιστορία της ΝΔ για το νομό κοζανης

  • Με πατριωτισμό για την Μακεδονία μας …..!!!!!

    Δηλαδή πρόκειται να κάνετε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ; Γιατί δεν το λέτε ; Δεν είμαστε σανοφάγοι, όπως νομίζετε.
    Όταν ο Τσίπρας κραύγαζε : ό,τι σας λέω εγὠ (για το Σκοπιανό) τα ίδια πιστεύει και ο Μητσοτάκης, η Ν. Δούλα καμμιά διάψευση. Μούκγα !!! Στείλατε τον πατριωτισμό στην αγκαλιά του ….Βελόπουλου! Δεν σας εμπιστευόμαστε σ΄αυτὀ το θέμα.

  • Και η οργάνωση ΝΕΩΝ … Νέας Δημοκρατίας συγχαίρει την πολυπρόσωπη αλλαγή και την ανανέωση των προσώπων που βρήκε τον ορισμό της στα πρόσωπα πολλάκις ηττημένων εισαγώμενων απο πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα κολλητών γαμπρών κουμπάρων παρακούμπαρων και πολιτικών δεινοσάυρων …

    Όταν και η ΟΝΝΕΔ ως οργάνωση νέων απλά επικροτεί και δεν θίγει την ανανέωση και την διεύρυνση που ευαγγελίζοταν ο πρόεδρος δύο είναι τα τινά …
    Ή ο κύριος της ΝΟΔΕ τους έχει μαγαζάκι του η και αΦτοι είναι αστέρια στην προβατοποίηση και λάτρεις της αρχαιολογίας μιας και επευφημούν το παλιό και σάπιο …

    Ας μας πούνε οι συντοπίτες μας στην Κοζάνη πως νιώθουνε με το ψηφοδέλτιο … διότι η Εορδαία απλά αδιαφορεί …

  • ΑΝΑΝΕΩΣΗ για τη. ΟΝΝΕΔ σημαίνει δηλαδή :
    1.Παπαδόπουλος από το 1992 υποψήφιος
    2.Κωνσταντινίδης από το 2004 υποψήφιος
    3.Ένας αθηναιος φυτεφτος που κατέβαινε με τη ντορα βουλευτής στο νόμο
    4.ο πρόεδρος ΑΝΚΟ που μέχρι εχθές στήριζε ΣΥΡΙΖΑ και καρυπίδη
    5. Έξι Πόντιοι στους επτά υποψήφιους
    6.κανενας κοζανιτης γιατί έτσι μας βολεύει

    Κρίμα που εκπροσωπείτε την νεολαία της ΝΔ
    Πάτε στο ΠΑΣΟΚ καλύτερα μιας και τους βοηθάτε τα μέγιστα δίνοντας έδρα στον άλλο αιώνιο πολιτικό κουκουλοπουλο.
    Αίσχος για τη νεολαία της ΝΔ

  • Κρίμα ρε πουλαρακη δεν το περίμενα από εσένα να έχεις τέτοια στάση σε είχα για πιο παλικάρι . Η νεολαία μωρέ τέτοιες απόψεις ;
    Τον κουκουλοπουλο κάνατε μάγκα δεν το κατάλαβες ακόμη και σε έχουμε και πρόεδρο ΟΝΝΕΔ . Οι θεσμικοί πρέπει να κάνουν όταν χρειάζεται και κριτική στο κόμμα , όχι να χαϊδεύουν μόνο αυτιά ! Ειδικά η νεολαία !

    • Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είναι θεσμικός ,έκανε κριτική και μάλιστα εκεί που πρέπει ,στα όργανα του κόμματος για όσους δεν ξέρουν και βιάζονται…Η ΟΝΝΕΔ είναι πάνω απ’ όλα και από πρόσωπα…οπότε άσε τον Πουλαρακη γιατί ξέρουμε όλοι αν είναι παληκάρι η όχι..και τι απόψεις έχει και που τις λέει..

  • Προέχει η ενότητα και ο κοινός αγώνας..ρίξτε παράταξη που είναι πάνω από αρχηγούς και πάνω από υποψήφιους..για τη ΝΔ έγραψε η ΟΝΝΕΔ και ως εκει!
    ΝΔ ήμασταν και με Σαμαρά και με Καραμανλή και με Μητσοτάκη και ας μην τον ψηφίσαμε όταν κάποιοι πίνατε νερό στο όνομα του..
    Εμείς είμαστε ΝΔ πέρα από πρόσωπα!
    Όσο για τα αισχη να προσεχατε τι ψηφίζατε εσωκομματικά ,τώρα είναι αργά για δάκρυα δυστυχώς!

  • Ποια οννεδ κοζανης που εξυπηρετει οτι παει γραμμη τα φιλαρακια, και να μην ξεχναμε ποιοι ηταν με τζιτζικωστα κ μειμαρακη κ τωρα πρωτοι αγκαλιες με Μητσοτακη. Οπως κ να χει Καλη επιτυχια στη ΝΔ λαικη βαση.

  • Εάν είναι να συνδράμει έτσι η νεολαία αφήστε το καλύτερα . Τι είναι αυτά βρε νέα παιδιά ..; Ποιους στηρίζεται ; Ξέρετε ; Τον Παπαδόπουλο που είναι μέσα από πριν γεννηθείτε ; Εσείς τρέχετε για το νομό μας, έτσι θα πάμε μπροστά ; Είστε ΟΝΝΕΔ κοζανης εσείς ; Αυτό είναι η αλλαγή που ζητά ο κόσμος ; Το παμπάλαιο και το ξενόφερτο ; Περιμένανε πιο σοβαρή στάση από εσάς τουλάχιστον. Κρίμα νέοι άνθρωποι .

  • Όποιος δεν γνωρίζει τι κινήσεις έκανε η ΟΝΝΕΔ και ο πρόεδρος της ,πριν ακόμα ανακοινωθεί το ψήφοδελτίο καλύτερα να μην σχολιαζουν…όσον αφορά τους παληκαρισμους ,εμείς τουλάχιστον στην ΟΝΝΕΔ ,ξέρουμε τι παληκάρι είναι ο πρόεδρος και τι αγώνες έχει δώσει από όλα τα πόστα στη Δαπ και στην ΟΝΝΕΔ…Ειναι ο μόνος τοπικά μαζί με έναν ακόμα οννεδιτη που σήκωσε ανάστημα στο Μακεδονίκο όταν η ΝΔ έλεγε δεν ξέρω δεν απαντώ,είναι ο μόνος που ήρθε αντιμέτωπος με πατέρες της ΟΝΝΕΔ και τους κατατροπωσε..είναι δεξιός όταν οι άλλοι το.παιζουν νεομητσοτακικοι κεντρώοι…αυτά !
    Ένας απ’ τη δαπ ,συναγωνιστής παλιος

  • Τέσσερεις βουλευτές θα βγάλουμε…στάνταρ ! Οι περισσότεροι που γράφουν εδώ μέσα δεν είναι ΝεοΔημοκράτες και σπέρνουν ζιζάνια… !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.