Άρθρο, με πολλές αιχμές, από την Α. Νανοπούλου, για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ: “Η Κοζάνη έπρεπε στο ψηφοδέλτιο να εκπροσωπηθεί με τουλάχιστον 3 νέους υποψήφιους που ζουν ΕΔΩ – «Ξέχασαν» την πρωτεύουσα της Δυτ. Μακεδονίας, την Κοζάνη μας”

20 Ιουνίου 2019
13:55

Αποφάσισα μετά από καιρό να εκφραστώ δημόσια , γιατί το θεωρώ χρέος μου απέναντι στους συμπολίτες μου , καθώς έχω την ιδιότητα σαν υποψήφια Δήμαρχος Κοζάνης να έχω συγκεντρώσει το υψηλότερο ποσοστό από όλους που διεκδίκησαν τον Δήμο από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας από το 1955 και έως σήμερα.

Επί πλέον είναι γνωστό σε όλους ότι όλη μου την ζωή υπηρέτησα την παράταξη της Ν.Δ. και στήριξα όλους τους μεταπολιτευτικούς αρχηγούς με υποδειγματικό θα μου επιτραπεί να πω , ζήλο και μαχητικότητα από διάφορες θέσεις , ανεξάρτητα από τις κατά καιρούς πικρίες και χωρίς ποτέ να έχω το παραμικρό προσωπικό όφελος. ΜΟΝΟΝ ΕΔΩΣΑ ! ! !

Είναι πραγματικά αδιανόητο στην πιο καλή στιγμή της Ν.Δ. , με αδιαμφισβήτητο αρχηγό και αυριανό πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ταυτίστηκε με την «νέα αρχή» την «συμφωνία αλήθειας» και την «ανανέωση » να βγαίνει ψηφοδέλτιο Π.Ε. Κοζάνης , 17 ημέρες προ των εκλογών , όπου να μη εκπροσωπείται η πόλη της Κοζάνης, η πρωτεύουσα πόλη, η πρωτεύουσα της Περιφέρειας. Αυτό δεν έγινε ποτέ σε κανένα ψηφοδέλτιο διαχρονικά , έχει αφήσει άναυδο κάθε συμπολίτη, δεν υπακούει σε καμμία λογική χωροταξική, πολιτική , αντιπροσωπευτική και είναι προϊόν καθαρά πιέσεων όσων έμαθαν να επιβιώνουν δια την κομματικών πιέσεων. Υπάρχει μείζον θέμα. Το ψηφοδέλτιο αυτό δεν έγινε από φίλους του Κυριάκου Μητσοτάκη γιατί είναι εχθρικό για την πορεία της παράταξης στον τόπο μας. Το 2019 και μετά από όσα υποστήκαμε σαν χώρα ΕΜΕΙΣ οι αμετανόητα ΠΙΣΤΟΙ φέραμε την παράταξη στο σημείο που είναι σήμερα . . . Κάποιοι με κοπτορραπτική μέθοδο της τελευταίας στιγμής , δυναμίτισαν άνευ λόγου και αιτίας το καλό κλίμα.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σήμερα στον νευραλγικό νομό Κοζάνης με τις ιδιαιτερότητες και τα σύνθετα και αιχμής προβλήματα καταρρακώθηκαν οι αξίες της αντιπροσώπευσης και της ανανέωσης στον βωμό των πιέσεων .

Και ερωτώ .

Είναι δυνατόν στην Κρήτη να γίνει ψηφοδέλτιο χωρίς Κρητικό ; Στην Λάρισα χωρίς Λαρισαίο ; Γιατί εδώ έχουμε χάσει κάθε έννοια του αυτονόητου .

Και μη βιαστούν κάποιοι κακόβουλοι να πουν ότι διαιρούμε τους συμπολίτες , γιατί είναι γνωστό ότι στον νομό μας εδώ και έναν αιώνα συνυπάρχουμε , συνεργαζόμαστε και συλλειτουργούμε ντόπιοι και πόντιοι σε εξαιρετική σύμπνοια και συμπόρευση , χωρίς κανένα θέμα – Όμως αντικειμενικά η Κοζάνη και ο ευρύτερος Τσιαρτσαμπάς είναι μια τεράστια πληθυσμιακή ομάδα που ποτέ δεν αγνοήθηκε στην κατάρτιση ενός ψηφοδελτίου, που οφείλει να είναι αντιπροσωπευτικό όλων των δημοτικών ενοτήτων του νομού, πολλώ μάλλον της μεγαλύτερης πόλης του .

Όπως είναι κοινά αποδεκτό φαντάζομαι ότι σ ένα ψηφοδέλτιο πρέπει να εκπροσωπείται η Εορδαία, το Βόϊο , τα Σέρβια και εμείς ποτέ δεν το αμφισβητήσαμε αυτό . Τα μικρότερα χωριά του νομού μας βρήκαν έκφραση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. και πολύ καλά ως εδώ, η πρωτεύουσα όμως πόλη, όχι ;

Οι συμπολίτες μας μετά 10 χρόνια κρίσης- που για τον νομό μας άρχισε νωρίτερα απ ότι πανελλήνια και με το δεδομένο ότι στον Δήμο Κοζάνης λόγω κακών χειρισμών είχαμε παλινόρθωση του παρελθόντος και πολύ χαμηλό ποσοστό σαν παράταξη – προσβλέπουν σε μια ανανέωση του πολιτικού σκηνικού του νομού και της πόλης και σε μία δυναμική κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του Δήμου μας.

Η Κοζάνη έπρεπε στο ψηφοδέλτιο να εκπροσωπηθεί με τουλάχιστον 3 νέους υποψήφιους που ζουν ΕΔΩ, έχουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα ΕΔΩ, ζουν ανάμεσά μας και παλεύουν δίπλα μας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την κίνηση «ματ» στην Περιφέρεια και κέρδισε όπως και στην συντριπτική πλειοψηφία των Περιφερειών της χώρας.

Η κίνηση στην Δυτ. Μακεδονία απέδειξε ότι είναι ηγέτης και έτσι προσδοκούσαμε να συνεχίσει με το ψηφοδέλτιο των Εθνικών εκλογών. Την Ν.Δ. διαχρονικά την έβλαψαν οι «πρώην» έπρεπε να τους αγνοήσει γιατί έχει την δύναμη και να δώσει και πάλι σύνθεση ψηφοδελτίου Εθνικών Εκλογών που να το υποδεχθούν οι πολίτες με τον ενθουσιασμό που όλοι υποδεχθήκαμε την νικηφόρα υποψηφιότητα Κασαπίδη.

Όλα τα παραπάνω τα λέω δημόσια γιατί έτσι βοηθώ για μια ακόμη φορά την παράταξη.

Οι πραγματικοί νεοδημοκράτες θέλουμε ΟΧΙ ψηφοδέλτια πληρωμής γραμματίων , επαγγελματικής αποκατάστασης και κουμπάρων , αλλά ψηφοδέλτια των καλύτερων ανάμεσα στους καλούς με φρεσκάδα και ελπίδα για το αύριο . Και αυτοί σίγουρα δεν ξημεροβραδιάζονται στους προθαλάμους , αλλά η παράταξη οφείλει η ίδια να τους βρίσκει και να τους προωθεί.

Αυτή είναι η πραγματικά «νέα αρχή» , που την αξίζουμε .

Ευχαριστώ.

H Αννα Νανοπούλου είναι συμβολαιογράφος Κοζάνης, έχει διατελέσει υποψήφια Δήμαρχος Κοζάνης, Α΄ αναπληρωματική βουλευτής εθν. Εκλογών 2007 και 2009 , δημοτική σύμβουλος από το 1994-2014, Πρόεδρος Ε.Σ. ΚΕΔΕ κλπ.

101 σχόλια

    • Δεν ειναι εκει το θεμα. Θιγει ενα σοβαρο ζητημα. Η Νανοπουλου προασπισε κατα τη συγκροτηση ψηφοδελτιων την πολυσελλεκτικοτητα και φυσικα δεν λεμε να γινει διχωρισμος ποντιων και μη. Αλλα δεν μπορει η Εορδαια να εκπροσωπειται με 3 υποψηφιους και αντε η ευρυτερη περιοχη Βοιου και Σερβιων και να μην υπαρχει εστω ενας υποψηφιος Κοζανη. Οι μισοι του ψηφοδελτιου δε γνωριζουν τα χωρια της περιοχης αν τους ρωτησεις. Κριμα. Και φυσικα δεν το λεει με αιχμη για τον Τζιτζικα ο οποιος παρεπιπτοντως θα ηταν εξαιρετικη επιλογη. Νεος με επαγγελματικη δραστηριοτητα στην Κοζανη. Το ψηφοδελτιο δεν γινεται με τον πελοποννησιο και τον πτολεμαιδιωτη. Πρεπει να εχει λογο η Κοζανη.

    • Αγαπητή κυρία Νανόπουλου, συγχαρητήρια για το άρθρο σας και για την πρωτοβουλία σας να τοποθετηθείτε για ένα θέμα το οποίο ταλανίζει τόσο τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας όσο και τους πολίτες της Κοζάνης γενικότερα. Πολλοί άνθρωποι ταυτίζονται με τη θέση σας ότι είναι οι άνθρωποι όπως είναι ο γιος σας ή ο κ. Κάτανας ή και άλλοι καταξιωμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες γεμάτη διάθεση για προσφορά και όρεξη για δουλειά, θα έπρεπε να βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και να εκπροσωπούν την πόλη μας. Πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι όχι μόνο κατάγονται από εδώ αλλά ταυτόχρονα ζουν και δραστηριοποιούνται στην πόλη μας και στηρίζουν την τοπική αγορά. Αυτό δεν είναι κάτι αμελητέο. Επιπλέον, διαβάζοντας τα ονόματα των υποψηφίων διαπιστώνει κανείς την επανάληψη επί χρόνια συγκεκριμένων ανθρώπων οι οποίοι δεν έχουν προσφέρει νέες ψήφους στο κόμμα παρά μόνο αναλώνονται στο ψηφοδέλτιο. η ιδιοτέλεια με την οποία καταρτίζεται το ψηφοδέλτιο θα φέρει σοβαρό αντίκτυπο στο αποτέλεσμα των εκλογών. Είναι επομένως σαφής και ξεκάθαρη η πρόθεσή σας να βοηθήσετε την παράταξη τοποθετούμενη με το παρόν άρθρο.

      • Καμία συγγένεια δεν υφίσταται με τους πολιτευτές του τόπου μας. Περιγράφουμε την αλήθεια αντικειμενικά, όπερ καθίσταται προδηλον και από την παραίτηση και τη δυσαρέσκεια ανθρώπων της ΝΔ σε διαφόρους νομούς, επί παραδείγματι αναφέρω νομό Πιερίας και νομό Φλωρίνης, οι οποίοι είναι και γειτονικοί μας νομοί. Καλημέρα σας

    • Σωστη η νανο το ψηφοδελτιο της ΝΔ φτιαχτηκε για το ΚΙΝΑΛ γιατι να ψηφισει καποιος απο δαυτους και να μην ψηφισει καποιον νεο απο το κιναλ. Ακριβως τα ιδια κομματα με διαφορετικο ονομα

  • Αννα και εσύ οταν έφυγες από τον Δήμο δεν βοηθησες τον επόμενο,μας προωθείς τον γιο σου και για περιφερειακός σύμβουλος δεν βγήκες.

  • Είναι πραγματικά άξιο απορίας να μη συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο ο υιός. Μπορεί δεν μπορεί, είτε είναι άξιος είτε είναι ανεπαρκής. Το λεω αυτό φυσικά ορμώμενος απ το γεγονός ότι στη Ν.Δ τα ψηφοδέλτια συντάσσονται με οικογενειακά κ συγγενικά κριτήρια. Γιατί όχι λοιπόν κ.Κυριακο Μητσοτάκη.

  • Μην ανησυχείς Άννα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει επίσης υποψήφιους από την Κοζανη εάν εξαιρέσεις τον Θεοφύλακτο που εκπροσωπεί κυρίως το ποντιακό στοιχείο. Συνεπώς η ζημιά για τη ΝΔ θα είναι μικρής κλίμακας και οι Κοζανίτες θα εκπροσωπηθούν από υποψήφιους που κατάγονται από τα γύρω χωριά και την ευρύτερη περιοχή. Κατά τα αλλά έχεις απόλυτο δίκαιο δεδομένου ότι η μεγάλη δεξαμενή στελεχών βρίσκεται στην Κοζανη ωστόσο δεν αξιοποιήθηκε. Νομίζω μετά τις εκλογές πρέπει να γίνει κατανοητό στη ΝΟΔΕ αλλά και στα κεντρικά ότι παρόμοιες αποφάσεις στο μέλλον δεν θα είναι ανεκτές από την πόλη και την οργάνωση μας.

  • 40 χρονια δημαρχους πασοκ και συριζοοικολογους βγαζετε στην κοζανη!!! δεν υπαρχει δεξιο ρευμα σ αυτη την πολη! προς τι τα παραπονα;;;

  • Φτάνει πια με την Κοζάνη… λειτουργείτε εδώ και 2 δεκαετίες εις βάρος της Περιφέρειας για να ζείτε εσείς καλά….

  • Για αρχή ας πούμε ότι το ποσοστό στης δημοτικές το έλαβε η κ. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ από τον κόσμο όχι γιατί ήταν συμπαθείς αλλά επειδή ήθελε αλλαγή δεύτερον θα ήθελα ν άπω ότι έτσι θα κάψει τον πολλά υποσχόμενο τζίτζικας, και φυσικά μέγα λάθος να αναφέρεται πάλι στους Πόντιους λες και είναι από άλλο πλανιτη(θέλει να μας πει τι ποσοστό είχε πάρει από τους Πόντιους η ίδια? Η να δοκιμάσει τι θα πάρει τώρα?) και τελευταίο να μας πει αν θεωρεί ανάξιους τους υποψήφιους ΝΔ Τώρα.

  • Αξισέβαστη Κυρία Νανοπούλου,

    είναι απορίας άξιον επίσης γιατί ουτε ένας Κοζανίτης από το χώρο σας (ΝΔ) δεν θέλησε να κατέβει για δήμαρχος. Κάποτε εσείς το τολμήσατε και αυτό σας τιμά ιδιαίτερα.
    Δυστυχώς, έχει δωθεί η εντύπωση ότι τώρα που η ΝΔ ανεβαίνει όλοι θέλανε “βουλευτιλίκια”.

    Το κόμμα σας έπρεπε να κάνει δύο πράγματα:

    – Να ανακοινώσει τα ψηφοδέλτια αμέσως μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές ώστε να απορροφηθούν γρήγορα οι όποιες αντιδράσεις και να δωθούν και οι απαραίτητες εξηγήσεις κτλ κτλ.
    – Να “αποσύρει” τιμητικά τον κύριο Παπαδόπουλο, όπως έγινε και με τον κύριο Κασαπίδη. Και οι δύο τους προσέφεραν πολλά αλλά έπρεπε μαζί να “αποστρατευτούν” από την κεντρική πολιτική σκηνή

    Πλέον είναι αργά και δεν χρειάζονται σεχταριστικές λογικές λόγω καταγωγής και καταβολής

  • Έχετε απόλυτο δίκιο. Θα έπρεπε να ληφθεί επίσης το τραγικό ποσοστό στην Εορδαιά των ευρωεκλογών σε σχέση μ αυτο πανελλαδικά, οτι υπάρχουν ευθύνες. Αλλα κατάντησαν επίσης Οννεδ Δαπ Νοδε εδω στην περιοχή με γραμμες σε ολες τις εκλογικές διαδικασίες. Η ΝΔ θα εχει την στηριξη μας γιατι ειμαστε γνησιοι κ ποτε δεν φυγαμε. Αλλα πλεον αναγνωριζετε το τι παιζεται απο θεμα προώθησης και κουτοπονηριας σε αυτοδιοικητικες κ εθνικες

  • Πολύ σωστή.Εκει στη ΝΔ ακούν; Κάντε κάτι έστω και τώρα.Αποσυρετε κάποιον και βάλτε κάποιον Κοζανίτη να τον ψηφίσουμε με χέρια και πόδια.Οι βουλευτές από Πτολεμαΐδα ποια περιοχή θα κοιτάξουν,την Κοζάνη;Δεν τους ψηφίζουμε.Βαλτε Κοζανίτη υποψήφιο, διαφορετικά στην Κοζάνη θα τρίβετε τα μάτια σας.Θελουμε να ψηφίσουμε ΝΔ, όπως κάναμε και στις ευρωεκλογές, αλλά μας διώχνετε.Τζιτζικας η Δακης στο ψηφοδέλτιο.Το απαιτούμε όλοι οι Κοζανίτες Νεοδημοκρατες

  • ο Κασαπίδης πρώτος βουλευτής για χρόνια και υπουργός ποτε. Μάλιστα μεταφέρθηκε εύσχημα πάντα στην περιφέρεια. Τι να πει και αυτος δηλαδή ?

    Που ηταν η φωνή της Κοζάνης τοοοοσα χρόνια που στο κέντρο ξέρουνε μόνο τον πρώην υπουργό/μηχανικό και τον τοπογράφο που στηρίζουν με τα χίλια ?

    Δυστυχώς στη ΝΔ δεν είχαμε έναν Κουκουλοπουλο ποτε. Τωρα ας κλαυτουμε όλοι μαζί

  • ΕΛΕΟΣ!!!
    ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ…ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ…ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΖΟΡΙΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ

  • Άννα έχεις απόλυτο δίκιο . Θέλαμε Κάτανα τζίτζικα και Δάκη ! Μόλις χάθηκε μια έδρα για τη ΝΔ δώρο στο ΠΑΣΟΚ ! Εάν δε μπει και ο Βελόπουλος Άρη Βουλή με τα υπόλοιπα της δεύτερης κατανομής που ενισχύονται από το βοσκόπουλο πλέον στη Φλώρινα … αστα ! Θα τιμωρήσει όλος αυτός ο κόσμος τη ΝΔ που καβάλησε καλάμι …

  • Γεια σου ρε Άννα παλικάρι με τις αλήθειες σου που ο υιός τις στρογγυλές…κοινώς γαργάρες. Έχεις απόλυτο δίκιο όμως.

  • Άννα ποσό δίκιο έχεις . Συγχαρητήρια για το θάρρος της γνώμης σου. Η Κοζάνη και ο τσαρτσαμπας θα τιμωρήσει τις λάθος επιλογές . Ξενόφερτες ή αναπαλαιωμένες.
    Ποια είναι η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ; Ποια είναι η ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ποια είναι η αντικειμενικότητα όσον αφορά την ανθρωπογεωγραφία ; ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΧΑΤΗΡΙ ΠΑΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΤΙΔΗ .
    Που είναι η Κοζάνη μας μωρε;
    Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να την αμελήσετε ;
    Όλα στο ταμείο όμως ….όλα.

  • Τα λέει όλα η κυρία Νανοπούλου.Αυτοι που κατάντησαν την τοπική Ν.Δ. μηχανισμό προσωπικών συμφερόντων και η ηγεσία της Αθήνας, ας αναλάβουν και το κόστος!
    Είναι ο ίδιος μηχανισμός που έστησε και την δήθεν κομματική υποψηφιότητα στο δήμο Κοζάνης. Δεν είδαμε όμως να ζητούνται ευθύνες.
    Ο μηχανισμός έχει βαθειές ρίζες και πολύ σκουριά!
    Κυρία Νανοπουλου θέλει κοτσίδα να πείτε όσα είπατε και σεις…τα είχατε.

  • Τα λέει όλα η κυρία Νανοπούλου.Αυτοι που κατάντησαν την τοπική Ν.Δ. μηχανισμό προσωπικών συμφερόντων και η ηγεσία της Αθήνας, ας αναλάβουν και το κόστος!
    Είναι ο ίδιος μηχανισμός που έστησε και την δήθεν κομματική υποψηφιότητα στο δήμο Κοζάνης. Δεν είδαμε όμως να ζητούνται ευθύνες.
    Ο μηχανισμός έχει βαθειές ρίζες και πολύ σκουριά!
    Κυρία Νανοπουλου θέλει κοτσια να πείτε όσα είπατε και σεις…τα είχατε.

  • Η ΝΔ έκανε ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ! ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ Η ΝΔ !
    ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΕΠΤΑ ΙΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ .

  • Ώστε δεν πρέπει να αναδεικνύονται οι πιο ικανοί;
    Μόνο εάν αυτοί είναι από την Κοζάνη;

  • Μια γυναίκα που λέει αλήθειες κατάμουτρα και χτυπά την πόρτα κινδύνου στη ΝΔ ! Χωρίς τους Τρεις Κοζανίτες Δάκη Κάτανα και το νέο τζίτζικα η Κοζάνη θα πέσει όλη επάνω στον αιώνιο Πάρη .

  • Καθένας έχει και τον καημό του!!! Αν δεν ήταν αλλά τα κίνητρα σου, καλά τα λες!!! Σε πιστεύει κανείς?

  • Ώρεεε καρακασιδη και Ακριτίδη τι εχετε να πάθαινε μετά τις επτά Ιούλη … αμάν αμάν γλέντια … να δω τότε τι θα λέτε στα βύσματατα σας στην Αθήνα που χάσατε δυο έδρες !

  • Οι “αμετανόητοι” πιστοί σαν εσάς φέραν την παράταξη και την χώρα στα τάρταρα τα προηγούμενα χρόνια. Ο λόγος σας είναι ξεκάθαρα πικρός και με αιτιολογίες ξεπερασμένης εποχής όπως και εσεις. Το μόνο κριτήριο επιλογής για κάθε τι πρέπει να είναι η ικανότητα και η αξιοκρατία. Να δεχθώ λόγους ότι αφήσαν κάποιον ποιο ικανό σε σχέση με κάποιον άλλο. Αλλά όλα τα άλλα που αναφέρετε είναι παραμύθια μιας άλλης εποχής που μας οδήγησαν στην καταστροφή. Δεν με νοιάζει απο που ειναι, τι φύλο είναι και πόσο χρονών είναι. Θέλουμε ικανούς μπας και σώσουμε τίποτα από αυτά που καταστρέψατε

  • Μπαααααααα….
    Άραγε αυτές τις ερωτήσεις τις είχε και σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις;
    Και εάν όχι γιατί;
    Βρε όλοι για την καρέκλα είστε…
    Για την καρέκλα που θα πάρετε άμεσα η την καρέκλα που θα πάρετε έμμεσα μέσω φίλων.

  • Η ΝΔ λέει όχι στην οικογενειοκρατία! Δηλαδή επειδή η Νανοπούλου, που δεν ξέρει πως η ΝΔ ιδρύθηκε το 1974 κι όχι το 1955, έπρεπε να βάλει το γιο της “διάδοχο”;

    Όχι κυρία μου, να μπαίνουν οι άξιοι! Ο Κούλης ξέρει πως στην Κοζάνη μόνο ένας “άξιος” υπάρχει, ο Κουκουλόπουλος. Αυτόν στηρίζει (κι αυτόν νομίζει ότι θα βγάλει, αλλά δε ρώτησε τους Κοζανίτες). Σιγά μην υπάρχει άξιος Κοζανίτης στη ΝΔ για το Μητσοτάκη!

  • Αληθειες λεει η Αννα αλλα σε ποιον λεει οτι πιστεψαν.
    τον αυριανο ΠΘ Μητσοτακη της οικεγειοκρατιας κ οχι της αξιοκρατιας.Αυτου που δοξα τον Θεο δεν εζησε με 800 ετρω το μηνα αλλα θελει να γινει ΠΘ ενος λαου που ζει με τοσα…

  • Είναι μια μαχήτρια που τολμησε να στηριξει την παραταξη της σε χαλεπούς καιρούς μεσω της υποψηφιοτητας της απεναντι στον Κουκουλοπουλο.
    Ευχομαι αυτο το αρθρο να το διαβασουν στην Πειραιως.
    Ευχομαι να καταλαβε η Πειραιως το σφαλμα της.
    Που ειναι η “συμφωνια αληθειας” του Κυριακου με τους νεους;
    Κ.Νανοπουλου η Κοζανη εχασε μονο που δε σας εξελεξε.
    Τους ποναει που ειστε ικανη,μαχητρια,επαγγελματιας και πετυχημενη.
    Λετε τα πραγματα ως εχουν.
    Και θα συμφωνησω ότι μόνο “δωσατε”για αυτο το κομμα.
    Ο γιος σας ευχομαι να εχει μια λαμπρή πορεία γιατι τα εχει παει εξαιρετικα καλά με την μεχρι τωρα ενασχόλησή του.

  • Κοζάνη δεν είναι μόνο οι Σουρδοι αγαπητή Άννα ηρεμήστε λίγο η ΝΔ ίσως να μην έκανε το καλύτερο ψηφοδέλτιο αλλά δεν πρέπει πάντα να είστε εσείς μέσα έλεος δλδ

  • Απολύτως σωστή η κυροε Νανοπουλου έπρεπε να υπάρχουν οπωσδήποτε άτομα νεαρής ηλικίας… όντως κάποιοι ξεπληρώνουν γραμμάτια.

    Γιατί δεν είναι μέσα ο Τζίτζικας γιατί δεν είναι ο Κατανας

    Ποιοι είναι οι ικανοί απαντώντας σε σχόλια.. Ο Αμανατιδης που δεν ήταν ποτέ ΝΔ ;
    Ο γαμπρός του Καρακασιδη που μπήκε με τα κολλητιλικια του έχοντας 25 χρόνια εκτός Κοζάνης..;
    Ο δικηγόρος από την Θεσσαλονίκη που θυμάται 3 μήνες τον χρόνο ότι κατάγεται από το χωριό του Κλείτου
    Μήπως είναι ικανός ο Παπαδόπουλος που δεν αντέχουν να τον βλέπουν οι νεοδημοκράτες.. Αυτό δεν είναι ψηφοδέλτιο Κύριε Μητσοτάκη αυτό ήταν περαίωση οικογενειακών εκκρεμοτήτων πολλών ετών

    Θα μιλήσει όμως η κάλπη της 7ης Ιουλίου και μετά παενε να διεις που σε έφυγαν οι ψήφοι

  • Δηλαδή οι πόντιοι δεν είναι από Κοζάνη και αν δεν είσαι μέσα από την Κοζάνη δεν ξέρεις τα προβλήματα η δεν είσαι ικανός,; Με αυτήν σου την στάση απλά θα κάψεις τον ικανό Κατα τα φαινόμενα τζίτζικα και τίποτα παραπάνω, Ας μας πει τι ποσοστό την έδωσαν οι πόντιοι στης εκλογές και τι θα πάρει τώρα με της εξυπνάδες αυτές, Τι θέλουμε στην Κοζάνη κάποιον να έχει δύναμη στην κεντρική πολιτική οστε να πίεση για να γίνει κάτι καλό για το νόμο Κοζάνης η έναν να ξέρει την πόλη της κοζανης στα 25-30-35 του χρόνια χωρίς μέσο πίεσης δεν θα καταφέρει κάτι παραπάνω; Δηλαδή θεωρεί ανάξιους τους υποψήφιους της ΝΔ ΣΤΗΝ ΚΟΖΆΝΗ?

    • Το να θεωρείς ότι υπάρχουν πιο άξιοι υποψήφιοι για να εκπροσωπήσουν τον τόπο σου δεν καθιστά αυτομάτως ανάξιους τους νυν υποψηφίους. Λιγότερο ικανούς ναι…

  • Την πόλη της Κοζανης την έχουν χαρίσει στο ΚΙΝΑΛ,μετα τις δημοτικές αυτό με το ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών.Δεν εξηγηται αλλιώς.

  • Ε αφού αποφάσισες να μιλήσεις μετά από τόσο καιρό και αφού ολόκληρη η περιοχή κρεμόταν από τα χείλη σου, πες τα να χάσουνε τον ύπνο τους… Εξάλλου μία τόσο πετυχημένη παρουσία όλα τα χρόνια στα πολιτικά του τόπου, χρειάζεται να λέει τη γνώμη της. Τι άλλο θα δούμε θεέ μου αυτό το τρίμηνο των εκλογών;

  • Αποδεικνυεται τελικα οτι καποιοι ενδιαφερονται μονο για τα προσωπικα τους συμφεροντα και οχι για την παραταξη στην οποια ανηκουν.ΝΤΡΟΠΗ!!!Οταν στα ψηφοδελτια ηταν η κ. Νανοποουλου ηταν ορθα τα ψηφοδελτια τωρα που δεν επιλεγει ο γιος της ειναι χαλια.

  • Δυστυχώς για να μπεις στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ του Μητσοτάκη πρέπει να σαι κουμπάρος, συγγενής ή κλαψιάρης. Σίγουρα όχι από τον τόπο που θα πολιτευτείς (γιατί άλλωστε;), δεν παίζει ρόλο η επαγγελματική σου πορεία, μα μόνο ένα: πως θα εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των φίλων και αδερφών… Για να εκλεγούν οι δικοί μας πρέπει κάθε άξιος να είναι εκτός…

  • Δεν είναι ώρα για τέτοια σχόλια! Η ΝΔ πρέπει να είναι ενωμένη! Αλλιώς κάνετε χάρη στον κουκουλοπουλο

  • Την Αννα Νανοπούλου μπορεί κάποιοι να μην την συμπαθούν,αλλά δεν μπορεί κανείς να αμφισβητίσει,την αγωνιστικότητα και την μαχητικότητα της.Δεν μπορεί να αφήνεις την πόλη της Κοζάνης χωρίς εκπροσώπηση στο ψηφοδέλτιο.Δεν είναι μόνο στην ΝΔ που συμβαίνει αυτό έχει συμβεί και στα άλλα κόμματα με τους αερομεταφερόμενους εξ Αθηνών υποψήφιους(Παπακωνσταντίνου,Μουμουλίδης κλπ) ή αυτοί που δεν ζούν πιά εδώ απλά θέτουν υποψηφιότητα.Στο χέρι των ψηφοφόρων είναι να στείλουν ένα μήνυμα στις ηγεσίες των κομμάτων ,μη εκλέγοντας αυτούς που τους φυτεύουν ή χρησιμοποιούν τα κολητηλίκια τους στην Αθήνα.Και κάτι τελευταίο ,η ηλικιακή ανανέωση δεν είναι απο μόνη της κάτι σπουδαίο,αλλά η πνευματική και εγκεφαλική ηλικία.Γιατί έχουμε δεί και κάτι νέους να σκέφτονται και να λειτουργούν σαν ενενηντάχρονοι.

  • “Οι συμπολίτες μας μετά 10 χρόνια κρίσης- που για τον νομό μας άρχισε νωρίτερα απ ότι πανελλήνια και με το δεδομένο ότι στον Δήμο Κοζάνης λόγω κακών χειρισμών είχαμε παλινόρθωση του παρελθόντος και πολύ χαμηλό ποσοστό σαν παράταξη”
    Άννα δεν τους νοιάζει πάντα μαζί ήταν αυτοί και τώρα μοιράζουν τις θέσεις στο δημο

  • Κ Νανοπουλου έχετε απόλυτα δίκιο και συμφωνώ σε όλα όσα γράφετε και αν δεν υπήρχε και το θέμα με τον γιό σας κανένας απολύτως κακόβουλος δεν θα έγραφε οτιδήποτε…Δυστυχως για ακόμα μια φορά οι επιλογές δεν είναι οι καλύτερες και οι πιο αντιπροσωπευτικες. Δυστυχώς…..

  • Νανοπούλου το 2012 ποιος ήταν ο Κοζανίτης υποψήφιος όταν έκανες εσύ πίσω; Παπαδοπουλος, Κασαπίδης, Βαχτσεβανος, Κωνσταντινιδης, Ζυγουρης, Τοπαλιδης και Φωτιαδου. Τότε δεν έλεγες τίποτα. Τώρα σε πείραξε. Πάλι δεν θα μας χαιρετας μου φαίνεται.

  • ΑΝΝΑ ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ Η ΝΤΟΡΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΜΗ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΟΧΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!

  • Αμάν πια με τον Τζιτζικα. Ανέβηκε πρώτη φορά στο κόμμα πριν 2 χρόνια και έπρεπε να τον κάνουμε βουλευτή. Ο Κατανας έχει προσφέρει πιο πολλά στη νέα δημοκρατία απ αυτόν.

  • Ευτυχώς ο Μητσοτάκης έκλεισε τ´αυτιά του στις ορθόδοξες κομματικές ερινύες. Επέλεξε άξιους ανθρώπους με εμπειρία χωρίς το σπεχθές κριτήριο της εντοπιοτητας. Αλλωστε μειοψηφία είστε πλέον στην Κοζάνη!

  • Δήλ Η κα Νανοπούλου δηλαδή θεωρεί ότι εκπροσωπείται ως πολίτης μόνον από ντόπιους, βέρους Κοζανίτες στο Κοινοβούλιο. Γιατί άραγε δεν μας έλεγε ότι αυτούς μόνο εκπροσωπεί όταν κατέβαινε υποψήφια δήμαρχος;

    • Πάρις κουκουλοπουλος η επόμενη καλύτερη μεταγραφή για την ΝΔ.ας αφήσουμε τις μαγικές της Πειραιώς και να δούμε τι θα γίνει εδώ.με καρακασιδη στην ΟΝΝΕΔ η ΝΔ θα πάει στο χειρότερο σημείο.τον ευχαριστούμε γιατί τόσο τον κόβει

  • Η πλάκα είναι ότι οοοοοοοοοοοολοι αυτοί που λένε ότι θέλουν Κοζανίτες βουλευτές (τι σημαίνει Κοζανίτης άραγε;), αν ήταν οι ίδιοι βουλευτές θα είχαν πάρει σβάρνα και το πιο απόμερο ξεροχώρι για να αρπάξουν ψήφους.

    • Αγαπητέ Καυκάσιε: Σιούρδοι (ή σούρδοι) αποκαλούνται από εαυτούς και αλλήλους οι κάτοικοι της Κοζάνης, οι Κοζανίτες. Τον τίτλο φέρουν όσοι κατάγονται από την Κοζάνη (μέσα από την Κοζάνη κι όχι από την περιφέρεια ή τα γύρω χωριά). Σιούρδοι αποκαλούνται κατ’ εξαίρεση και για άγνωστους λόγους και οι κάτοικοι των Σερβίων. Ίσως γι’ αυτό λένε «πως η σιουρδαμάρα φτάνει μέχρι το ποτάμι»..

  • Αν ο υιος Τζίτζικας συμπεριλαμανόταν στο ψηφοδέλτιο φαντάζομαι θα ήταν αποδεκτή, αξιοκρατική επιλογή. Ως τι; Με ποια προυπηρεσία προσφοράς στον τόπο ή στα κοινά; Κληρονομείται η υποψηφιότητα; Αν ναι τότε κι αυτοί που επιλέχθησαν κάποιο ανάλογο κριτήριο πληρούσαν. κα Νανοπούλου εκτείθεστε.

  • Η καλύτερη αλλά και η πιο ΑΤΥΧΉ πολιτικός που πέρασε από την Κοζάνη.
    Όταν η Άννα ανέβαζε τα ποσοστά της Ν. Δ κάποιοι παράγοντες της Ν.Δ για να μήν είναι Δήμαρχος κάνανε κονέ με τον Κουκουλόπουλος.
    Έτσι δεν είναι Μιχαλάκη!!!!
    Τώρα θέλεις και ψήφο!!
    Τον δικό σου μόνο θα βρεθεί στην κάλπη!!!!

  • Προς τι τόση υπερβολική και στενόμυαλη τοπολατρεία ; Δηλαδή οι μη κάτοικοι Κοζάνης-πόλεως , δεν είναι Κοζανίτες ;; Έλεος πια με τις μικρονοϊκές ανοησίες…

  • Αμε βλέπω Ποντίους να μιλάμε και από πάνω λες και είναι αυτοί η τίποτα είναι να τρελένομαι. Ρε δεν είπαμε όχι ποτέ σε Ποντίους ! Απλά θελουμε το αυτονόητο ! Και Κοζανίτες !! Εντον;;;;

  • Η ΝΔ έκανα το χειρότερο ψηφοδέλτιο θα μπορούσε.
    Από τη στιγμή που δεν υπάρχει Κατανας και Δακης είναι πολύ φτωχο

  • Είναι σαφές και όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού ότι τα ίδια ακριβώς θα έλεγα και αν είχαμε ένα ψηφοδέλτιο με 6 ντόπιους και κανένα Πόντιο.
    Μιλάμε για αρχιτεκτονική ψηφοδελτίου που πρέπει να εκφράζει το σύνολο των τοπικών κοινωνιών.
    Γιατί είναι γνωστή η σχέση αγάπης και εκτίμησης που έχω με τους Πόντιους συμπατριώτες μου.

    • Κακό επιεικώς να μην υπάρχει ούτε ένας υποψήφιος από την πόλη,κάκιστο να περιλαμβάνονται τρεις υποψήφιοι που δεν ζουν ,δεν δραστηριοποιούνται στην περιοχή.
      Εύχομαι να μην στοιχίσει!

  • Καποιοι θυμουνται την κοζανη οταν ερχονται οι εκλογες αυτο να το δουνε οι Νεοδημοκρατες πκγ θα ψιφησουν!!!!!

  • Είναι δυνατόν το ημερολόγιο να λέει 2019 κι εμείς να μιλάμε ακόμη για ντόπιους και Πόντιους; Έλεος!!!

  • Συγχαρητηρια κυρια Νανοπουλου ειστε η ποιο ακεραια φωνη της παραταξης μας στην Π.Ε Κοζανης,παντα ευστοχη και ουσιαστικη,να ξερετε επειδη τα σχολια σας ειναι καυστικα ειδικα για πολλους θα τυχετε και της αρνητικης κριτικης αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα τους αγνοησετε γιατι ειναι πολυ λιγοι μπροστα σας.

  • Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τούς Νεοδημοκρατες να σταματήσουν να τσιμπάνε από τα δήθεν σχόλια και προτροπές από τα πρασινοσυριζακια που γράφουν για να γίνει εμφύλιος πόλεμος και να χάσουμε της εκλογές στην περιφέρεια της Κοζάνης.η πικρία είναι σεβαστή.ο εχθρός μας όμως είναι Ο Σ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Α. καί αν συνεχίσετε με την ίδια λογική.θα ξαναβγεί κυβέρνηση.

  • ΚΡΙΜΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.