Στάθης Κωνσταντινίδης: Με πίστη στις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου

20 Ιουνίου 2019
20:07

Κράτησα τον λόγο μου, τήρησα την προεκλογική υπόσχεσή μου. Αμέσως μετά τις εκλογές του 2015, συνέχισα τις περιοδείες μου στον Νομό μας, από τις δύσκολες για την παράταξή μας εκείνες εποχές, μέχρι και σήμερα, γύρισα τον τόπο μας πολλές φορές. Μίλησα με τους ανθρώπους του. Είδα τις αδυναμίες και τα προβλήματα: άλλα χρονίζοντα και δυσεπίλυτα, που απαιτούν αποφάσεις και σχεδιασμό και άλλα απλούστερα στις λύσεις, που χρειάζονται μόνο επίδειξη ενδιαφέροντος και κοινή λογική. Σήμερα, η περιοχή μας απειλείται από την ενεργειακή μετάβαση και μαστίζεται από την απώλεια θέσεων εργασίας και τη μετανάστευση επιχειρήσεων και ανθρώπινου δυναμικού. Η μεσαία τάξη, η ραχοκοκαλιά της οικονομίας αλλά και της δημοκρατίας, στοχοποιήθηκε από την απερχόμενη κυβέρνηση και κινδυνεύει με αφανισμό. Οι πολίτες βρίσκονται σε κατάσταση ανησυχίας και ανασφάλειας.

Το κλίμα για τη Ν.Δ. είναι σήμερα ριζικά βελτιωμένο: το πρόγραμμά της αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη πολιτική πρόταση για την έξοδο από την κρίση, οικονομική και ηθική. Το πλέγμα φορολογικών ελαφρύνσεων και κινήτρων, που θα εφαρμόσει άμεσα ως νέα κυβέρνηση, θα δώσει ώθηση στην οικονομία και στην ανάπτυξη και θα δημιουργήσει βιώσιμες και δίκαια αμειβόμενες θέσεις εργασίας, που θα παράγουν πλούτο και θα τροφοδοτούν το κοινωνικό μέρισμα. Παράλληλα, η άρση των γραφειοκρατικών εμποδίων και η ενίσχυση της δημόσιας διοίκησης με τα αναγκαία εργαλεία, θα ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα, την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια. Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα.

Στο νέο περιβάλλον, έχουμε την ευθύνη να τρέξουμε πιο γρήγορα από τη φθορά. Να αξιοποιήσουμε κάθε αναπτυξιακό κεφάλαιο που διαθέτει η περιοχή μας. Και είναι, πράγματι, πολλά αυτά: το μάρμαρο, ο λιγνίτης, η αλιεία, η γεωργία, η κτηνοτροφία, η μελισσοκομία, η δασοκομία, η οινοποιία, η γούνα, το πλούσιο σε ιστορία, παράδοση και κάλλος τουριστικό προϊόν μας. Πρωτίστως, όμως, επιβάλλεται η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της περιοχής μας, της βιομηχανικής και κατασκευαστικής μας εμπειρίας, της γνώσης μας στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων και στην μεταποιητική δραστηριότητα, της εμπορικής μας κουλτούρας, του εξειδικευμένου επιστημονικού δυναμικού μας. Το πανεπιστήμιο μας και οι οδικοί άξονες συμπληρώνουν το παζλ και συνθέτουν τελικά έναν τόπο που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη νέα εποχή.

Αγώνας δύσκολος, προσπάθεια επίπονη, αλλά και όμορφη συνάμα. Και σ’ αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανένας. Είναι αναγκαία η συστράτευση όλων μας, προκειμένου να οδηγήσουμε και πάλι την πατρίδα μας στο δρόμο της προκοπής, της ανάκαμψης και της εθνικής υπερηφάνειας και να επιστρέψει στην κοινωνία το αίσθημα ασφάλειας και η δημιουργική διάθεση. Την 26η Μαϊου δώσαμε μαζί την πρώτη μάχη, αυτή των ευρωεκλογών και της τοπικής αυτοδιοίκησης, και την κερδίσαμε πανηγυρικά. Την 7η Ιουλίου δίνουμε τη δεύτερη και πιο κρίσιμη μάχη των εθνικών εκλογών. Πρέπει να κερδηθεί και να δοθεί στη Ν.Δ. ισχυρή και ξεκάθαρη εντολή να εφαρμόσει το πρόγραμμά της.

Προσωπικά, αφού ευχαριστήσω τον αρχηγό της Ν.Δ. για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, δηλώνω απερίφραστα ότι χάρη στη δική σας αγάπη και στήριξη είμαι παρών σε αυτόν τον αγώνα και ζητώ την εντολή να σας εκπροσωπήσω.

Με τη νίκη!

Στάθης Κωνσταντινίδης

Διδάκτωρ Νομικής – Δικηγόρος

Υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Ν. Κοζάνης

34 σχόλια

  • αντε Σταθη τελευταια φορα και φαρμακερη! η 5η αν δεν κανω λαθος!! ας ειναι αυτη που θα εκλεγεις!! καλη επιτυχια! τουλαχιστον δεν εισαι δεινοσαυρος….

    • Η τριτη …η πρώτη ηταν το 2012 που πήγε πολύ καλά η δεύτερη το 15 που διπλασίασε σταυρούς….και τώρα θα μιλήσουμε στο τέλος…

  • Νομίζω έχει καταλάβει ο Στάθης ότι στην Κοζάνη έχει πολύ ελαφρύ ψηφοθηρικο κοινό.θα μετρήσει στις 7 τους σταυρούς και θα εκπλαγεί.θα πάρει περίπου 1258 σταυρούς.

    • Η κατάρτιση του ψηφοδελτίου πιο πολυ δείχνει οτι Μιχάλης και Χρονης ειναι ακουνητοι. Θεωρώ τζίτζικα , Δάκη αλλα όσο περίεργο και να σου φαινεται και Στάθη παγιδευμένους σε μια αρχιτεκτονική ψηφοδελτίου που δείχνει κάποια πραγματα που δεν μας αρέσουν

      Έτσι οπως εχουν τα πραγματα πάντως η χωρίς σταυρο το ρίχνω η σταυρωνω Στάθη ως τον τελευταίο εναπομείναντα αγωνιστή και όχι ευκαιριακό . Γιατί αν ηταν ευκαιριακός θα την είχε κανει με μια θέση κάπου απο το 12 …κάτι λεει και αυτο. Σκέψου φίλε άλλοι εμφανίστηκαν πραγματικα δυο εβδομαδεσ Πριν και τους είχαμε ξεγραμμένους σκέψου ρε συ …..Ιδωμεν

  • ●●● ααααααντε. Έβαλε πήραν τηλέφωνα, γράφανε στα site και μπήκε. Και όλοι λέτε καλό παιδί έδωσε μάχη. Γελάω.

    • Δε γελάς ακριβώς αλλα δεν είμαι σε θέση να κρίνω την κατάσταση σου

      Εγω πάντως θα τον ψηφίσω και τον θεωρώ απο τους πιο συνεπής πολιτικούς της περιοχής . Οταν πάλευε αυτος για την νεα δημοκρατία με έναν ΣΥΡΙΖΑ να σαρώνει ειναι κατι που εκτιμώ και θα τον τιμήσω γιατί πιστεύω οτι μπορει να διεκδικήσει για την περιοχή
      Ολα τα αλλα εκ του πονηρού

    • λες να επηρεάζεται ο Μητσοτάκης απο τα τηλ;;; χαχαχα απο την αρχή ηταν μέσα όλα τα άλλα ηταν φήμες που θα θελατε κάποιοι….

  • Καλησπέρα ο Στάθης είναι από τους πιο νέους ανθρώπους του ψηφοδελτίου ! Δυστυχώς είμαι και αυτός με τις περισσότερες ήττες ! Έπαιξε άσχημα στην περίπτωση Δάκη ! Βέβαια εφαγε και αυτός το παραμύθι του προέδρου της Νοδε οπως και πολλοί άλλοι ! Τώρα τι να σας πω αν θα εκλεγεί ; Μια ζαριά είναι αν την ρίξεις έξι φορές κάτι θα κάτσει τελικά

    • Σιγά μην έπαιξε ο Στάθης στην περίπτωση Δακη, δεν νομίζω οτι ο Στάθης καθορίζει ψηφοδέλτιο ….κάποιοι άλλοι ισως.

      Ολα υα κριθούν απο το αποτέλεσμα
      Πάντως βλεπω οτι ο Στάθης έξω στους πολίτες εχει μεγάλη απήχηση, μεσα στο κόμμα δεν ξερω τι να πω ! Θα κριθεί και αυτος

      • Νυν βελοπουλικος πρώην ΝΔ και πρώην ΑΝΕΛ να υποθέσω ? Ειςαι Απο αυτούς τους ψηφιακούς υποστηρικτές κάποιου κυρίου ?
        Λέω ψηφιακούς γιατί ενας ειςαι με διαφορετικά ψηφιακά προσωπια ! Χαχαχαχαχα

  • Αν ο Στάθης είναι η ΑΝΑΝΕΩΣΗ όλοι εμείς είμαστε από άλλο πλανήτη . Ελπίζω να τηρήσει τη συμφωνία του με τον Μιχάλη … για μια θέση στο ψηφοδέλτιο .
    Κρίμα . Χωρίς αντίπαλο από Κοζάνη όλοι παιχταράδες το παίζουνε .
    Έχει ο καιρός γυρίσματα …

    • Ουαου βρήκες σενάριο αεροψακασμενο και λες ας το παραθέσω ! Με έκανες να γελάσω και σ’ ευχαριστώ !

  • Δεν τον θεωρώ πολιτικάντη για αυτο και θα τον ψηφίσω ! Η μόνη σύγχρονη φωνή σε ενα όχι και τοσο καλό ψηφοδέλτιο !

  • Στάθη χωρίς τον Κάτανα μια χαρά σε βολεύει . Μην ξεχνάς όμως πως όλα είναι επιστρέφομενα στη ζωή .
    Όλα . Χαιρετισμούς τον ευρωβουλευτή …σας.
    Αν ήσασταν παλληκαριά και εσυ και ο Μιχάλης ας τον αντιμετωπίζατε στα ίσια να δούμε τη ζυγαριά τι θα έγραφε … αλλά ο φόβος αυτά κάνει . Έχασε η παράταξη μας τουλάχιστον μια έδρα για να βγουν δυο χιλιοδοκιμασμενοι .

  • Είμαι απο τους σχολιαστές που διάβασε το κείμενο του κυρίου. Θα έλεγα μου αρεσε. Αν και μακροσκελές για δημοσίευση προεκλογική ειναι προσεγμένο και αποπνέει ενα προοδευτικό σκεπτικό. Δε μου θυμίζει μια απο τα ιδια

    Φαινεται αυτή η υποψηφιότητα να ειναι μια ανάσχεση σε παλαιοκομματισμούς και διαφορά αλλα τραγικά … αμφιταλαντεύομαι πολυ αλλα αν ψηφίσω ΝΔ θα ειναι λόγω του κυρίου Κωνσταντινιδη ! Θα τον παρακολουθήσω και στην πορεία και αν δεν τα διαψεύσει αυτά γιατί όχι να τον «σταύρωσω».

  • Αγαπητέ Στάθη με την υποψηφιότητα σου έβαλες απέναντι τον κόσμο που στήριζε τον Δάκη.

    • Αλήθεια με πίκρανε ο αποκλεισμός Δακη αλλα σιγουρα δεν θα ψεξω τον Κωνσταντινιδη για αυτο. Ας βρούμε αλλου τις αιτίες λέω εγω. Τέτοια ωρα τέτοια λόγια.
      Καλή του επιτυχία του Στάθη ειλικρινά

    • Άσε τις προβοκάτσιες δήθεν φίλε του Δακή. Οι πραγματικοί φίλοι του ξέρουμε καλά γιατί δεν μπήκε ο Γιώργος. Όπως το ξέρουν και κάποιοι απ τα Καιλαρια!!!

  • Στις Δημοτικές εκλογές του Μαίου γιατί δε στήριξε το συνδυασμό που ψήφισαν οι νεοδημοκράτες ; Διότι όπως έλεγε τότε, είχε φίλους σε όλες τις παρατάξεις. Τώρα λοιπόν είναι η ώρα ”οι φίλοι του από όλες τις δημοτικές παρατάξεις” όπως του κυρίου Κεχαγιά και του κυρίου Σημανδράκου να τον στηρίξουν. Η παράταξη πάντως του κυρίου Μιχαηλίδη και οι άνθρωποι τους οποίους αγνόησε επιδεικτικά απλά θα στηρίξει αυτούς που τη στήριξαν και θα τον αγνοήσουν κι αυτοί.

  • Πρωτη φορα βλεπω τετοια ανανεωση με αναπαλαιωση!!!Αλλαξαν τους ορους και ο Μπαμπινιωτης θα μας μαλωσει.Ολοι να ευχαριστουν τον Κεφαλ…τον Παπαδοπουλο,τον Ακριτιδη και τον Καρακασσιδη.Να τους χαιρομαστε ολους αυτους τους υποψηφιους.Κριμα, η Κοζανη και ο Τσαρτσιαμπας εχασαν μια και μπορει και δυο εδρες.

  • Πολυ σωστα τα λετε κυριε.Αυτοι οι παραπανω τεσσερις κανανε κακο στο νομο Κοζανης[οχι στο νομο Πτολεμαιδας].Εφεξε για Κουκουλοπουλο και Βελοπουλο.ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!

  • Αδικία για τον Δακή . Τον έφαγε ο Κωνσταντινίδης τις τρεις μέρες που ήταν έξω από την Πειραιώς. Κρίμα. Ας έμπαινε ο Τοπαλίδης που είναι από Κοζάνη.

    • ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΗΝ ΣΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ. ΝΟΜΙΖΩ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΟΡΘΩΣ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.
      ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΑΚΗΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ

      ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΣΥ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΝΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ ….ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ ΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ. ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.