Συνάντηση του Γιώργου Αμανατίδη με τους γουνοποιούς στη Σιάτιστα (Φωτογραφίες)

21 Ιουνίου 2019
14:16

Τους εκπροσώπους των γουνοποιών στη Σιάτιστα συνάντησε ο υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. στον νομό Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης. Στο επίκεντρο της συζήτησης στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Δημήτρης Κοσμίδης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών-Γουνεμπόρων Σιάτιστας Ναούμ Μπότσκαρης και ο πρώην Πρόεδρος του συνδέσμου Σωτήρης Παππάς βρέθηκαν το επιχειρησιακό σχέδιο/Business Plan για τη γούνα καθώς και άλλα ζητήματα σχετικά με τον κλάδο. (φορολογικό, ΦΠΑ κ.α.).

Ο κ. Αμανατίδης περιέγραψε μία σειρά βημάτων που θα πρέπει να ακολουθηθούν το επόμενο διάστημα υπογραμμίζοντας κυρίως τη γνώση, τη βούληση και την συνεργασία ως απαραίτητα στοιχεία για δυναμική παρέμβαση σε κεντρικό επίπεδο ώστε να επιλύονται τα συγκεκριμένα θέματα.

13 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.